Self love till både själen, hjärtat och lymfan

LYMFYOGAUTBILDNINGAR
MED ANNESOPHIE SJÖBLOM

Lymfyoga Slow Flow & Lymfyin

All rörelse är bra för lymfan. Lymfyoga Slow Flow och Lymfyin är särskilt bra då den inkluderar både yogapositioner/flow, hjärtöppnande yoga, andning, självmassage och djupavslappning för att främja flödet av lymfan.

Lymfyoga Slow Flow passar dig som vill guida andra i Lymfyoga eller bara för din egen skull. Passar även dig som redan är yogalärare och vill ha en fördjupning med en nytt perspektiv.

Lymfyin är en fördjupningsutbildning för Yinyogalärare.

Vill du gå båda utbildningarna får du ett rabatterat pris.

Längre ner kan du läsa om skillnaderna på de två utbildningarna.

BOKA INFOTRÄFF 11 JUNIMejla för länk till tidigare inspelad INFORMATIONSTRÄFF


LYMFYOGA
STOCKHOLM
& GÖTEBORG

LÄRARUTBILDNING
50 TIMMAR

LÄS MER


LYMFYOGA
ONLINE
DISTANS

LÄRARUTBILDNING
50 TIMMAR

LÄS MER

Lymfyoga Slow Flow Lärarutbildning
50 timmar

Lymfyoga 50 tim finns både på plats i Stockholm, Göteborg och Online.

STOCKHOLM
27 – 29 september 2024 samt 2 livesända kvällar; 22/10, 5/11

GÖTEBORG
11 – 13 oktober 2024 samt 2 livesända kvällar; 22/10, 5/11

ONLINE
SJÄLVSTUDIER I EGEN TAKT SAMT 5 LIVESÄNDA KVÄLLAR
Datum för livesända kvällar: 10/9, 21/9, 8/10, 22/10, 5/11 (spelas in så du kan vara med i efterhand). Du har tillgång till utbildningen under 1 år. Vid anmälan får du tillgång till hälften av utbildningen del av utbildningen, resterande del öppnas upp från 15 augusti.

PRIS
10.500 kr inkl. moms

BOKA LYMFYOGAUTBILDNING

LYMFYIN
YINYOGA FÖR LYMFAN

FÖRDJUPNINGSUTBILDNING
30 TIMMAR

LÄS MER

Yinyoga ♡ Lymfan = Lymfyin
30 timmar

Den här fristående fördjupningsutbildning i Yinyoga för lymfan är för dig som redan är Yinyogalärare och har gått en grundutbildning i Yinyoga.

ONLINE – SJÄLVSTUDIER I EGEN TAKT SAMT 3 LIVESÄNDA KVÄLLAR
Datum för livesända kvällar: 10/9, 21/9, 15/10 (spelas in så du kan vara med i efterhand). Du har tillgång till utbildningen under 1 år. Vid anmälan får du tillgång till hälften av utbildningen del av utbildningen, resterande del öppnas upp från 15 augusti.

STOCKHOLM
15-17 november, fred 14-19, lörd 9-16.30, sönd 10-16

PRIS: 6.500 kr

BOKA LYMFYIN FÖRDJUPNINGSUTBILDNING

Vad är det för skillnad på Lymfyoga Slow Flow utbildningen och Lymfyin

Lymfyoga Slow Flow är framtagen för att få bästa flödet i lymfsystemet. Rörelserna är både liggande, sittande och stående. Vi går igenom positionerna från grunden. Det ingår även kunskap om nervsystemet, vagusnerven, psoas, fascia, samt energisystemet enligt yogan, djupavslappning (manus), hjärtandning (manus), hjärt-/hjärnkoherens och yogafilosofi. Det här är en mer gedigen lärarutbildningen om 50 timmar.

Lymfyin eller Yinyoga för lymfan är en fördjupningsutbildning för dig som redan har en grundutbildning i yinyoga. Vi utgår från yinyogans positioner och det förutsätter att du redan har kunskap om dessa då vi inte går igenom dem från grunden. Här får du bygga på med kunskap om lymfsystemet och hur du använder yinyogarörelserna för att öka flödet i lymfan. Det ingår även djupandning och självmassage.

Det som är gemensamt och ingår i båda utbildningarna är teori om lymfsystemet, djupandning och självmassage samt vissa yogapositioner.