FÖRDJUPNING FÖR DIG SOM GÅTT EN YINYOGA GRUNDUTBILDNING

Restorativeyoga & Yoga Nidra 30 H

Detta temasteg har som intention att fördjupa dina yinyogaklasser med restorativeyogapositioner och Yoga Nidra för att guida till ett djupare vilotillstånd.

Denna fördjupningshelg är en del av hela vår Yinyogalärarutbildning (200 tim), men går också att välja som enstaka kurs.

 

RESTORATIVEYOGA

Restorativeyoga är en terapeutisk form av yoga grundad ur Iyengaryoga med syfte att läka kroppen från stress, sjukdom och eventuella skador med fokus på vårt energisystem. Genom djupavslappning stimulerar vi det parasympatiska nervsystemet och lugnar ner våra inre organ, vilket ger vår kropp möjlighet att omdirigera vår energi till egen läkningsprocess.

YOGA NIDRA

Yoga Nidra är en kraftfull guidad meditationsteknik som går på djupet och utförs liggandes i savasana eller i Restorativeyogaposer. I Yoga Nidra tränar vi oss i att förbli medvetna samtidigt som vi sänker frekvensen till ett djupt vilotillstånd, vilket är läkande för både kropp och sinne.

Boka & betala

Datum: 31/5-2/6 2024
Tid: 9.00-16.00
Plats: Pontonjärgatan 36
Pris: 6.500 kr inkl moms
Lärare: Inga-Lill Erlandsson

BOKA

Se våra boknings- och betalningsvillkor.

Praktisk information får du via mejl 14 dagar innan utbildningsstart.

Kompendium med dokumentation och färdiga yinyoga- och restorativeyogaklasser

I utbildningen ingår ett kompendium med kursmaterial, dokumentation, passupplägg med tema Restorativeyoga och Yoga Nidra.

Hemuppgifter och diplom 30 timmar

Vi vill att du gör hemuppgifter som tar ca 6-8 timmar. Du får ett fint diplom för ”Yinyoga :: Restorativeyoga och Yoga Nidra” efter genomförd utbildning mejlad till dig.