YOGALÄRARUTBILDNING :: 3 HELGER :: STOCKHOLM ELLER AYNIGÅRDEN

Shamanic Yin Flow Yogalärarutbildning

Denna yogalärarutbildning med shamansk inriktning är uppdelad i tre helgmoduler och passar dig som vill undervisa intuitiva yogaklasser i mjuka inkännande yinflöden med sound healing i shamansk anda, parallellt med din egna personliga och andliga resa.

Du kan välja att gå utbildningen på YogaDevi i Stockholm med start aug 2024 eller på Aynigården utanför Öregrund med start maj 2025.

❥ YIN FLOW YOGA
❥ MEDICINHJULET & SHAMANSK VISDOM
❥ SHAMANIC SOUND HEALING
BOKA PROVA-PÅ KVÄLL ONLINE 29/5 19.00-20.00

Du får grundläggande kunskaper i det shamanska medicinhjulets fyra olika medvetandenivåer som handlar om att hela vårt förflutna, släppa begränsade tankemönster, sätta nya intentioner utifrån själen och lära oss vägledas av vår intuition till ett högre perspektiv.

Teori varvas med praktiska övningar genom alla moduler med fokus på den inre upplevelsen för att väva in det egna utforskandet som en naturlig del och röd tråd genom utbildningen.

Vi lär oss att guida meditationer och yogaklasser utifrån ett shamanskt perspektiv samt att hålla helande trumresor för inre vägledning, djupavslappning och för att väcka upp mer av vår ursprungskraft.

Vi går grundligt igenom intuitiva mjuka och utforskande yinflöden och andningstekniker där fokus ligger på den inre upplevelsen samt fördjupar oss i Sound Healing med shamansk inriktning och olika rösttoningsövningar för att hitta vårt alldeles egna uttryck.

Du får en yogautbildning utöver det vanliga med utgångspunkt i din personliga och andliga resa tillsammans med likasinnade i en trygg cirkel och tillåtande atmosfär.

”Shamanic Yin Flow är en healingresa hem till hjärtat

Yin Flow Yoga


Medicinhjulet & Shamansk visdom


Shamanic Sound Healing


Datum, pris & anmälan

EARLY BIRD! 10% rabatt om du bokar Shamanic Yin Flow utbildningen i Stockholm före den 31 maj 2024.

STOCKHOLM
YogaDevi, Pontonjärgatan 36

Yin Flow Yoga
Helg 1: 9-11/8-2024

Medicinhjulet & Shamansk visdom
Helg 2: 18-20/10-2024

Shamanic Sound Healing
Helg 3: 6-8/12 2024

JAG VILL BOKA i STHLM

AYNIGÅRDEN
Snesslinge, Östhammar

Yin Flow Yoga
Helg 1: 23-25/5-2025

Medicinhjulet & Shamansk visdom
Helg 2: 22-24/8-2025

Shamanic Sound Healing
Helg 3: 10-12/10-2025

JAG VILL BOKA PÅ AYNIGÅRDEN

För vem?

Shamanic Yin Flow yoglärarutbildning passar dig som:

• Vill gå en yogalärarutbildning med shamansk intriktning

• Redan är yogalärare och vill lära dig att undervisa mer intuitivt i dynamiska yinflöden och integrera element som shamanska guidningar, trumresor och shamansk sound healing i dina klasser.

• Är fysioterapeut, samtalsterapeut, coach eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor och vill komplettera med en ny inriktning/dimension.

• Vill gå för egen personlig och spirituell utveckling.

Godkänd yogalärarutbildning
Shamanic Yin Flow Yogalärarutbildning är godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.


Kompendium

I utbildningen ingår ett omfattande kompendium med Shamanic Yin Flows alla tre moduler.

Hemuppgifter och diplom

I utbildningen ingår hemuppgifter som tar ca 5 timmar efter varje modul för att integrera dina kunskaper på hemmaplan. Du får ett certifikat för ”Shamanic Yin Flow utbildning 90 timmar” efter genomförd utbildning och inlämnade hemuppgifter.


Vad är Shamanic Yin Flow?

Shamanic Yin Flow är skapat från Pernillas egna intuition och det egna utforskandet där hon förenat sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, tantra och shamanism till en yogaform där allt vävs samman och hör i hop.

Yoga, tantra och shamanism är som olika grenar på ett och samma träd, med en
gemensam rot. Samma ursprungskälla med strävan efter balans och harmoni
med fokus på vårt energisystem.

I Shamanic Yin Flow inleder vi klasserna med en shamansk guidning till trummans helande vibrationer och rör oss sedan genom mjuka, intuitiva, meditativa flöden där rörelserna synkroniseras med andningen så vi har möjlighet att släppa på fysiska, emotionella, mentala och själsliga spänningar. Klasserna avslutas med Pranayama och Sound Healing för att nå djupare in i oss själva.

Shamanic Yin Flow är en healingresa hem till hjärtat. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.

Fördelar med Shamanic Yin Flow?

• Frigör både inre och yttre spänningar
• Stärker din inre kommunikation
• Du blir mer lyhörd på kroppens signaler
• Ger dig kontakt med din ursprungskraft
• Stärker dina inre muskler via djup coreträning och bäckenbottenaktivering
• Ökar din kroppsmedvetenhet
• Bygger upp styrka och rörlighet
• Stärker din bindväv/fascia
• Lugnar och balanserar ditt nervsystem
• Ökar medveten närvaro genom slutna ögon och långsamma flöden
• Reducerar stress
• Syresätter dina celler, ger bra cirkulation
• Balanserar ditt hormonsystem och ämnesomsättning
• Balanserar ditt energiflöde och stärker din prana (livskraften)
• Låter dig utforska rörelse lite annorlunda än du kanske är van vid

Lärare på utbildningen

Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling där hon väver samman sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, tantra, shamanism, ayurveda, pranayama, mindfulness och coaching och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Pernillas utgångspunkt är att hålla ett tryggt rum för flödande energi med intentionen om att alla utforskar sin egen praktik utifrån sina egna förutsättningar.

Pernilla Cristvall är yogalärare och YogaDevis grundare och studioägare tillsammans med AnneSophie Sjöblom sedan 2014.

Pernilla driver också Spiritual Uplift med verksamhet i inre och yttre ledarskap med shamansk inriktning på Aynigården utanför Östhammar.

Matthew Lynton has been exploring the spiritual path for the last 30 years, combining experiences and methods, seeking through differing mediums a path to help others and himself. Through a combination of Act (Acceptance Commitment Therapy) a form of CBT (Cognitive Behavioral Therapy) and diverse methodlift the veil os of healing, including Soulwork, Shamanism, Druid Healing, esoteric Spiritualism, Sound Healing and more, and with an deep interest and proficiency in dependency and codependency therapy Matthew helps clients to see and facilitate life in a new light.

His passion is to connect with people from all walks of life and help lift the veil on new values, breaking old patterns where intuition, tarot and energy work are important in helping transforming consciousness.

Matthew undervisar i både svenska och engelska.

Sagt om utbildningen

”Det har varit en av de viktigaste investeringarna i mitt liv.”

”En fantastisk utbildning som gett mig enormt många härliga upplevelser och många tillfällen för personlig läkning. Men också kunskap och mod att tidigt hålla egna klasser. En underbar, trygg och inspirerande miljö med varma, kunniga och proffsiga lärare. Det väcker och landar visdom i mig långt efter de fysiska träffarna, så tacksam för denna utbildning”

”Ökad självinsikt, personlig utveckling och en alldeles fantastisk upplevelse genom att få vara i upplevelsen! Att få egenupplevd känsla gör det så mycket mer självklart att få möjligheten att dela med sig av denna fina, nyvunna kunskap!”

”En helt underbar, lärorik och insiktsfull utbildning! Jag hade förväntningar på helgen men det här blev så mycket mer än någonsin kunnat förvänta mig. Tack för allt!”

”Om du är intresserad av självutveckling, yoga, shamanism och att möta dig självt på nytt så är det här rätt utbildning att gå!”

”Tack för den fina utbildningen du har skapat. Kursen har inspirerat mig att hitta nya sätt att omfamna yogan”.

”Yogapassen har även gett mig ny inspiration och glädje inför yogavärlden. Det finns så
många olika delar att utforska och experimentera med inom yogan. Den här yogaformen
kändes väldigt fri och kravlös samtidigt som den även kändes kraftfull och lekfull.”

”Shamanic Yin Flow utbildningen är en ny pusselbit i mitt liv och tillit till att det är rätt väg för mig både inom yogautövandet och min själsliga utveckling. Hittat hem och en fin insikt hur shamanismen kan påverka oss i våra liv, bli ett med naturen. Det var fina guidade meditationer och mjuka tillåtande yogarörelser som sen gick över till Sound Healing där vibrationerna från ljuden blev en resa bortom tid och rum. Äntligen finns det en yogaform som berör oss alla in i våra hjärtan”

”Pernilla och Matthew, ni är fantastiska! Jag är så tacksam för utbildningen, all den kunskap ni har förmedlat och att ni har öppnat dörrar! Tack!”

”Utbildningen var över mina förväntningar. Det var ett sådant fint och genuint upplägg på allt och det kändes verkligen som att Pernilla och Matthew skapat något unikt och autentiskt.”

”Yogaformen Shamanic Yin Flow gav mig fin påfyllning som yogalärare vad gäller spännande meditationer och sound healing inslag. Underbart att vara deltagare i en Shamanic Yin Flow klass, kände verkligen att jag kom in i djup yinkvalitet. Älskar det mjuka flow-flödet och den återkommande djupandningen med rotlåset. Fin mix mellan yin&yang.”

”Den här typen av yogaform känns verkligen fritt och lekfullt samtidigt som man kommer åt blockeringar på ett kraftfullt sätt”.