Yinyoga

En yogakurs för dig som vill omfamnas av lugn och ro. Vi ligger och sitter länge i varje position, släpper taget och låter kroppen öppna upp i egen takt. Vi stimulerar bindväven, blir smidigare i både kropp och sinne samt får igång cirkulationen i kroppen.

YINYOGA
Onsdagar 19.00 – 20.15 :: 28/8-18/12
17 ggr 3 655 kr
Lärare: Inna Mannert

BOKA KURS

YINYOGA
Söndagar 17.15 -18.30 :: 1/9-22/12
17 ggr 3 655 kr
Lärare:  Gilla Johansson och Maria Robarth

BOKA KURS

Yinyoga

Stillsam och meditativ yoga

Den är kursen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi. Medveten närvaro följer som en röd tråd genom klassen. Ofta har yogaklassen ett särskilt tema, det kan vara baserat på yogafilosofi, ayurveda eller någon del av kroppen.

Yinyogan är återhämtande och ett fint komplement till mer fysiska aktiviteter.

Ibland använder vi någon lugn andningövning där vi stillar sinnet lite extra.

Är du lite stel eller känner dig stressad passar den här yogaformen perfekt. Inga förkunskaper krävs.

YINYOGA & PRANAYAMA
I den här klassen börjar vi med yinyoga där vi sitter länge i varje position, släpper taget och låter kroppen öppna upp i egen takt.

När kroppen öppnats upp och sinnet lugnats går vi djupare in i oss själva genom vårt andetag. Vi gör lugna andningsövningar (pranayamaövningar) som du sedan kan ta med dig hem och använda dig av innan du ska sova eller känner dig stressad.

YINYOGA & SOUND

Klassen börjar med yinyoga där vi sitter länge i varje position, släpper taget och låter kroppen öppna upp i egen takt. När kroppen öppnats upp och sinnet lugnats går vi djupare in i oss själva genom att ta in helande ljudvibrationer. Vibrationerna kan komma från olika instrument som exempelvis klang- och kristallskålar samt trumma.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. I yinyogan kan man bli lite sval då vi stannar länge i varje position. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

Fördelar med Yinyoga

• Reglerar och balsanserar livsenergi i kroppen
• Lugnande och balanserande för nervsystemet
• Ökar smidigheten i kroppen
• Smörjer och tränar leder, ligament och bindväv
• Bra komplement till annan dynamisk träning
• Ger djup avslappning
• Tränar närvaro i nuet, mindfulness
• Passar alla
• Speciellt bra för rygg, höft och ben

Utbildningar i Yinyoga

Vill du fördjupa dig eller bli yogalärare har vi grund- och längre 200-timmars utbildningar i Yinyoga. Vi har lång erfarenhet av yinyogautbildningar och utbildar både i Stockholm och Göteborg.