Vedic Art- & Yogaretreat i Järvsö

22 – 25 augusti 2024

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med Hälsinglands böljande vackra natur, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer.

Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lättare når din inre källa och får möjlighet att utforska djupare delar av dig själv i både yogan och måleriet. Vi har en rolig och hjärtöppnande helg tillsammans. Det finns tid för promenader i den vackra naturen eller varför inte ett skönt kvällsdopp.

Vedic Art Måleri är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån. Vi målar både på förmiddagen och eftermiddagen.

Lymfyoga och Lymfyin är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett kärleksfullt lymfyogapass där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i ett lugnt, meditativt och återhämtande Lymfyinpass där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar alla. Vi börjar varje morgon med yoga och andningsövningar tillsammans.

Kom som du är, du behöver inga förkunskaper varken i måleri eller yoga.

Lärare: AnneSophie Sjöblom och Renée Breig
Datum:
22 – 25/8, 3 dagar med start torsdag kväll kl 18:00.
Kurspris: Privat 4.200:- Företag 5.250:-
Anmälningsavgift 2.200:- (Anmälan är bindande)

Mer information och anmälan: info@yogadevi.se

Observera att anmälan är bindande, inbetald anmälningsavgift ger dig en garanterad plats till kursen.

Ta med:
• Sköna mjuka kläder, en filt eller något varmt att klä på dig efter yogan.
• Yogamatta
• Har du målat tidigare och har egna färger, penslar, målardukar, vattenhinkar etc. tar du med dig dem…även plast att täcka bord och golv med. Är det första gången du målar och inte har något konstnärsmaterial – finns enklare att låna. Oömma kläder och skor är att rekommenderas för måleriet. ALLA tar med blyertspenna/skisspenna och block (ej rut el linjerat)

BOKNING & MER INFO VIA MEJL

Lärare: AnneSophie Sjöblom och Renée Breig

AnneSophie Sjöblom har lång erfarenhet av yoga, meditation, ayurveda och yogafilosofi. Hon drivs att se de djupare delarna i människan bortom tankarna och identifikationerna.

Renée Breig är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina.

V Ä L K O M M E N ♥
AnneSophie och Renée