Årskort

Med ett årskort yogar du hur mycket du vill i båda våra studios i Stockholm samt på onlineklasser. Det lönar sig med ett årskort om du yogar minst 1 gång i veckan.

Förmåner med årskortet:

» 10% på produkter i vår yogabutik och på utvalda workshops.

» I årskortet ingår också alla våra onlinesända klasser som vi sänder från alla våra studios (Stockholm och Järfälla).

» Du får tillgång till förinspelade klasser som du kan kika på när du vill. Mejla oss för länk och lösen.

Giltigt från det datum du köper kortet och ett år framåt. Förskottsbetalning månadsvis (28:e varje månad) med första inbetalning i samband med köp.

Överlåtelse av kort kan göras till en avgift av 250 kr, mejla till hej@yogadevi.se.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

ÅRSKORT 10.800 KR/ÅRÅRSKORT 950 KR/MÅN

1-månadskort
3-månaderskort

Ett kort för dig som vill yoga mycket men ändå vara flexibel och inte binda dig ett helt år. Yogakortet gäller i båda våra studios i Stockholm samt på onlineklasser.

Giltigt från det datum du köper kortet.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

1-månaderskort :: 1.350 kr3-månaderskort :: 3.400 kr

6-månaderskort

Ett kort för dig som vill yoga mycket men ändå vara flexibel och inte binda dig ett helt år. Yogakortet gäller i båda våra studios i Stockholm samt på onlineklasser.

Giltigt från det datum du köper kortet och månadsvis framåt. Förskottsbetalning månadsvis (28:e varje månad) med första inbetalning i samband med köp. Köpet är bindande. Överlåtelse av kort kan göras till en avgift av 250 kr, mejla till hej@yogadevi.se.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

6-månaderskort :: 6.300 kr6-månaderskort :: 1.050 kr/mån (6.300 kr)

Ungdomskort

Ett kort för dig är ungdom (till och med 23 år) som vill yoga mycket men ändå vara flexibel och inte binda dig ett helt år. Yogakortet gäller i båda våra studios i Stockholm samt på onlineklasser.

Giltigt från det datum du köper kortet och månadsvis framåt. Förskottsbetalning månadsvis (28:e varje månad) med första inbetalning i samband med köp.

Månadskortet förnyas automatiskt en månad i taget. Önskar du avsluta efter en månadsperiod mejlar du till hej@yogadevi.se.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

UNGDOM 23 år 625 KR/MÅN

Drop-in

En drop-in gäller i båda våra studios i Stockholm samt på onlineklasser i tre månader från köpdatum.

DROP-IN 250 krDROP-IN LUNCH 200 kr

Klippkort

Vill du yoga lite då och då när det passar dig har vi klippkort som gäller i 6 månader från köpdatum.

Yogakortet gäller i båda våra studios i Stockholm samt på onlineklasser.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår. Förlängs endast vid läkarintyg.

20 klipp :: 4.200 kr10 klipp :: 2.250 kr5 klipp :: 1.200 kr20 klipp lunch :: 3.500 kr10 klipp lunch :: 1.800 kr

Onlineyoga

Yoga med oss hemifrån. Sätt upp en skön yogahörna hemma, på landet eller på jobbet med det du behöver för yogaklassen. Vi livesänder via Zoom.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår. Gäller 6 mån, förlängs endast vid läkarintyg.

SCHEMA ONLINEYOGAmånadskort Onlineyoga :: 600 kr10-klipp onlineyoga :: 1.100 kr5-klipp onlineyoga :: 550 krDrop-in Onlineyoga :: 120 kr

Prova-på 1 månad

Om du är ny hos oss och vill lära känna oss lite först innan du bestämmer dig för våra yogastudios passar prova-på-månad för endast 650 kr. Vill du satsa lite mer på dig själv kan du boka en individuell session med någon av våra erfarna yogalärare, passar både dig som är ny och dig som redan har yogat ett tag.

PROVA-PÅ 650 kr/mån

Individuell yoga

Vi har två fasta tider på schemat som kan bokas för privata yogalektioner.

Pris: 950 kr/ 1 timme privatlektion

Gå in på ”Boka klass Birkastan” eller ”Boka klass Fridhemsplan” för att boka en privat yogalektion. Om tiderna inte passar kan du mejla oss på hej@yogadevi.se för bokning av andra tider och längd av yogapass.

Läs mer om indviduell yoga här

PT-YOGA

Friskvårdsbidrag

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du i ditt personnummer när du gör din profil så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

Är ditt företag anslutet till Actiway mejlar du hej@yogadevi.se information om vilken kurs/kort du önskar köpa samt vilken summa du önskar dra.

Eller använd ditt friskvårdsbidrag genom att köpa ett Värdkort och välj senare hur du vill utnyttja det, klippkort, kurs, pt-yoga eller workshop.

Värdekort

Presentkort

Ge bort en fin present i form av ett presentkort som gäller 6 månader från köpdatum.

1. Välj summa och genomför köpet av ett presentkort.

2. Du får en presentkortskod som du ger mottagaren.

3. För att använda presentkortet anger mottagaren presentkortskoden i kassan vid köp.

Presentkort

Student- och seniorrabatt

10% rabatt för pensionärer och heltidsstuderande vid uppvisande av legitimation och/eller Mecenatkort. Gäller endast på terminskurser, klippkort och dropin. Går ej att kombinera med andra rabatterbjudanden. Maila oss på hej@yogadevi.se för att få rabattkod.

Priser yogakort

Hur ofta och när vill du yoga?

Vi har ett stort utbud av yogaklasser på våra ordinarie terminsscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Vill du droppa in när det passar dig, sällan eller ofta, har vi fler olika yogakort att välja bland. Vill du yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa termins- eller årskort. Yogakorten är digitala och alla klasser förbokas i förväg. Du kan också yoga med oss på andra sätt än de ordinarie klasserna på schemat som att fördjupa dig på våra yogakurser, workshops, yogautbildningar och temakurser eller följa med på våra härliga yogaresor/retreats.

Alla våra kort gäller i båda våra yogastudios i Stockholm.

Birkastan :: Tomtebogatan 30
Fridhemsplan :: Pontonjärgatan 36

Här kan du läsa mer om hur du enkelt bokar och betalar din klass.

SÅ HÄR BOKAR DU KLASS

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Restorativeyoga, Mediyoga och Pranayama.

BIRKASTAN Tomtebogatan 30
FRIDHEMSPLAN Pontonjärgatan 36

Yogakurs

Gå en yogakurs och få möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång. Vi har alltifrån kortare helgintensivkurser till terminskurser. Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår och du av-/ombokar själv i  bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Skapa profil i vårt bokningssystem

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in och yogakort. Första gången du gör ett köp/bokar skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app som du laddar ner till din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Boka klass

Du bokar dig på en eller flera klasser max en vecka i förväg. När du kommer till studion prickar läraren eller du själv av dig i anslutning till klassen via vår närvaroapp i receptionen eller i yogasalen. Här nedan har du länkar till schema för våra tre yogastudios. Glöm inte att avboka om du får förhinder.