Boka dig på någon av höstens yogakurser senast 30/6 så får du 10% rabatt med koden ”NAMASTE24”. Gäller ej intensivkurser eller helgkurser workshops retreats utbildningar temaklasser yogakort.

Årskort

Med ett årskort yogar du hur mycket du vill både på plats och på våra onlineklasser. Det lönar sig med ett årskort om du yogar minst 1 gång i veckan.

Förmåner med årskortet:

» 10% på produkter i vår yogabutik och på utvalda workshops.

» I årskortet ingår också alla våra onlinesända klasser som vi sänder från alla våra studios (Stockholm och Järfälla).

» Du får tillgång till förinspelade klasser som du kan kika på när du vill. Mejla oss för länk och lösen.

Giltigt från det datum du köper kortet och ett år framåt. Förskottsbetalning månadsvis (28:e varje månad) med första inbetalning i samband med köp.

Överlåtelse av kort kan göras till en avgift av 250 kr, mejla till hej@yogadevi.se.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

ÅRSKORT 10.800 KR/ÅRÅRSKORT 950 KR/MÅN

1-månadskort3-månaderskort

Ett kort för dig som vill yoga mycket men ändå vara flexibel och inte binda dig ett helt år. Yogakortet gäller både på plats samt på onlineklasser.

Giltigt från det datum du köper kortet.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

1-månaderskort :: 1.350 kr3-månaderskort :: 3.400 kr

6-månaderskort

Ett kort för dig som vill yoga mycket men ändå vara flexibel och inte binda dig ett helt år. Yogakortet gäller både på plats samt på onlineklasser.

Giltigt från det datum du köper kortet och månadsvis framåt. Förskottsbetalning månadsvis (28:e varje månad) med första inbetalning i samband med köp. Köpet är bindande. Överlåtelse av kort kan göras till en avgift av 250 kr, mejla till hej@yogadevi.se.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

6-månaderskort :: 6.300 kr6-månaderskort :: 1.050 kr/mån (6.300 kr)

Ungdomskort

Ett kort för dig är ungdom (till och med 23 år) som vill yoga mycket men ändå vara flexibel och inte binda dig ett helt år. Yogakortet gäller både på plats samt på onlineklasser.

Giltigt från det datum du köper kortet och månadsvis framåt. Förskottsbetalning månadsvis (28:e varje månad) med första inbetalning i samband med köp.

Månadskortet förnyas automatiskt en månad i taget. Önskar du avsluta efter en månadsperiod mejlar du till hej@yogadevi.se.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

UNGDOM 23 år 625 KR/MÅN

Drop-in

En drop-in gäller på plats samt på onlineklasser i tre månader från köpdatum.

DROP-IN 250 kr

Klippkort

Vill du yoga lite då och då när det passar dig har vi klippkort som gäller i 6 månader från köpdatum.

Yogakortet gäller både på plats samt på onlineklasser.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår. Förlängs endast vid läkarintyg.

10 klipp :: 2.250 kr

Onlineyoga

Yoga med oss hemifrån. Sätt upp en skön yogahörna hemma, på landet eller på jobbet med det du behöver för yogaklassen. Vi livesänder via Zoom.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår. Gäller 6 mån, förlängs endast vid läkarintyg.

Drop-in Onlineyoga :: 120 kr

Prova-på 3 veckor

Om du är ny hos oss och vill lära känna oss lite först innan du bestämmer dig för vår yogastudio, passar prova-på 3 veckor för endast 625 kr. Vill du satsa lite mer på dig själv kan du boka en individuell session med någon av våra erfarna yogalärare, passar både dig som är ny och dig som redan har yogat ett tag.

PROVA-PÅ 3 veckor 625 kr

Friskvårdsbidrag

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du i ditt personnummer när du gör din profil så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

Är ditt företag anslutet till Actiway mejlar du hej@yogadevi.se information om vilken kurs/kort du önskar köpa samt vilken summa du önskar dra.

Eller använd ditt friskvårdsbidrag genom att köpa ett Värdkort och välj senare hur du vill utnyttja det, klippkort, kurs, pt-yoga eller workshop.

Värdekort

Presentkort

Ge bort en fin present i form av ett presentkort som gäller 6 månader från köpdatum.

1. Välj summa och genomför köpet av ett presentkort.

2. Du får en presentkortskod som du ger mottagaren.

3. För att använda presentkortet anger mottagaren presentkortskoden i kassan vid köp.

Presentkort

Student- och seniorrabatt

10% rabatt för pensionärer och heltidsstuderande vid uppvisande av legitimation och/eller Mecenatkort. Gäller endast på terminskurser, klippkort och dropin. Går ej att kombinera med andra rabatterbjudanden. Maila oss på hej@yogadevi.se för att få rabattkod.

Priser yogakort

Hur ofta och när vill du yoga?

Vi har ett stort utbud av yogaklasser på våra ordinarie terminsscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Vill du droppa in när det passar dig, sällan eller ofta, har vi fler olika yogakort att välja bland. Vill du yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa termins- eller årskort. Yogakorten är digitala och alla klasser förbokas i förväg. Du kan också yoga med oss på andra sätt än de ordinarie klasserna på schemat som att fördjupa dig på våra yogakurser, workshops, yogautbildningar och temakurser eller följa med på våra härliga yogaresor/retreats.

Här kan du läsa mer om hur du enkelt bokar och betalar din klass.

SÅ HÄR BOKAR DU KLASS

Uppdatera din app för bokning och köp

Vår tidigare app YogaDevi har nu ersatts av appen Zoezi i en ny uppdaterad version där du behöver lägga in dina kortuppgifter på nytt.

Sök i App Store eller Play Butik efter appen Zoezi och välj anläggning YogaDevi.

https://yogadevi.zoezi.se/

 

Boka dina yogapass, workshops, yogakurser med mera i vår app.
Är du ny hos oss skapar du konto. Har du redan en profil loggar du in som vanligt i Zoeziappen.

Kontakta oss på hej@yogadevi.se om du har några funderingar.

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Lymfyoga, Shamanic Yin Flow, Mediyoga och Hathayoga.

Pontonjärgatan 36

Yogakurs

Gå en yogakurs och få möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång. Vi har alltifrån kortare helgintensivkurser till terminskurser. Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår och du av-/ombokar själv i  bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).