Shamanic Yin Flow

Kurs i Shamanic Yin

Flow

Vi varvar intuitiva mjuka yogaflöden, shamanska guidningar, trummande, andningsövningar och sound healing för att nå djupare in i oss själva. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.

Du är välkommen att boka kurs eller komma på drop-in i mån av plats.

SHAMANIC YIN FLOW

Tisdagar 15.45-17.00 :: 27/8-17/12
17 ggr 3 655 kr
Lärare: Pernilla Cristvall/Gilla Johansson

BOKA KURS

Shamanic Yin Flow är en healingresa hem till hjärtat ❤︎

Vill du bli Shamanic Yin Flow yogalärare? Klicka här >>

Shamanic Yin Flow

En healingresa hem till hjärtat.

I Shamanic Yin Flow inleder vi klasserna med en shamansk guidning till trummans helande vibrationer och rör oss sedan genom mjuka, intuitiva, meditativa flöden där rörelserna synkroniseras med andningen så vi har möjlighet att släppa på fysiska, emotionella, mentala och själsliga spänningar. Klasserna avslutas med Pranayama och Sound Healing för att nå djupare in i oss själva.

Shamanic Yin Flow är skapat från Pernillas egna intuition och det egna utforskandet där hon förenat sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga och shamanism till en yogaform där allt vävs samman och hör i hop.

Är du lite stel, nybörjare eller känner dig stressad passar den här yogaformen perfekt då det är mer fokus på den inre upplevelsen. Inga förkunskaper krävs.

Shamanic Yin Flow är en healingresa hem till hjärtat. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.

Du är välkommen att boka kurs eller komma på drop-in i mån av plats.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen för de delar av passen där vi vilar. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs