Schema YogaDevi

LIVESÄNDA YOGAKLASSER 23/11 – 6/12

Tack till alla våra elever för ert stöd att fortsätta komma till våra klasser under dessa utmanande omständigheter samt alla supportande ord och goda råd. Vi vill fortsätta vara en trygg plats och har kommit fram till att vi vill göra vad vi kan för att minska smittspridningen. För att dra vårt strå till stacken kommer vi att ta en paus i våra fysiska yogastudios i Stockholm och i Järfälla de närmsta två veckorna, 23/11–6/12.

Vi kommer istället att ha allt fokus på de livesända yogaklasserna. Då kan vi som lärare ha tid och möjlighet att fokusera på att ge bra livesända klasser så du som är med känner att du är en del av yogashalan hemifrån. Vi närmar oss en årstid när vi tänder ljus och cooconar hemma så varför inte skapa en mysig, gärna ostörd, hörna hemma för dig och din yogamatta.

Vi behöver yogan och vårt fina Yoga Community mer än någonsin. Därför har vi öppnat upp extra tillfällen online med olika teman inom yoga som yogafilosofi, meditationer varje vecka då yogan är så mycket mer än den fysiska praktiken. Du hittar dessa under “YogaDevi Community klass” i bokningssystemet.

Nu är en tid då vi verkligen får lära oss att vara i nuet. Tillsammans hjälps vi åt att fortsätta yogapraktiken som vi behöver mer än någonsin. Vi är tacksamma för din förståelse och support.

Med värme
YogaDevi Community

LÄNK TILL ONLINESCHEMA

Vårterminens kurser är bokningsbara

LÄNK TILL KURSER I VÅRT BOKNINGSSYSTEM

Vårtermin 1/2-20/6
Vinterschema 27/12 – 31/1
Hösttermin 24/8 – 23/12

Läs mer om våra yogakurser och helgintensivkurser i våra två studios här.

Birkastan: Tomtebogatan 30
Fridhemsplan: Pontonjärgatan 36

Vårt Mysore Style Program

NY HOS OSS :: KOM I GÅNG MED YOGA
Är ny hos oss eller helt ny på yoga har vi prova-på valfri klass eller lär känna oss och vår yoga under en hel månad.

PROVA-PÅ DROP-IN :: 100 KRPROVA-PÅ MÅNAD :: 650 KR

NY PÅ ASHTANGAYOGA?
Vi har flest Ashtangayogaklasser på vårt schema. Är den yogaformen ny för dig har vi en introklass varje måndag i vår studio i Birkastan. Efter introklassen kan du gå på de schemalagda nybörjarklasserna.
Måndagar 19.15 – 20.15 :: Pris: 150 kr

BOKA INTROKLASS

Köpa yogakort

Vill du droppa in när det passar dig köper du något av våra olika yogakort. Vi har årskort, terminskort, månadskort, klippkort och engångsdrop-in.

Om du yogar mer än en dag i veckan lönar det sig med årskort eller terminskort.

Efter du gjort ditt köp kan du boka dig på de klassar du önskar tidigast en vecka i förväg.

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det med på ditt kvitto.

Gå yogakurs

Vill du ha det bekvämt utan att behöva boka drop-in varje vecka har vi ett stort utbud av yogakurser; termins-, och helgkurser.

Om du väljer att gå en kurs har du möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare samt en plats reserverad för dig varje vecka och behöver inte tänka på att boka i förväg.

Missar du en klass tar du igen den så länge kursen pågår. Du av- och ombokar själv i bokningssystemet.

Led primary

En gång i månaden håller vi en ledd första serie klass istället för vanlig Mysore på morgonen.

Du behöver inte göra eller ha gjort hela första serien tidigare utan kan vara med ändå. Läraren kommer att ge alternativ till de svåraste rörelserna eller så hoppar du helt enkelt över de positionerna. Om du går en terminskurs och missat en klass kan du ta igen den här.

För vem? För dig som går på Mysore-style eller går en fortsättningskurs

Var:
16/10 och 11/12 :: Birkastan, Tomtebog. 30
5/11 :: Fridhemsplan, Pontonjärg. 36

Pris: 200 kr, gratis för dig som har termins- eller årskort

Tid: 6.15–7.45

Pris: 200 kr (fritt för dig som har årskort eller tar igen ett missat kurstillfälle)

Fullmånedag

Istället för morgonmysore håller vi en ledd yinyoga- och pranayamaklass.

Traditionellt praktiseras inte ashtangayoga på mån-dagar, det vill säga fullmåne och nymåne, då vi enligt yogan påverkas av naturens rytm och därmed månens energi. Kom på en skön och återhämtande yinyoga- och pranayamastund istället. Vi håller klassen varje fullmåne som infaller en vardag. Om du istället vill ha din vanliga Mysorepraktik är du välkommen till vår studio på Tomtebogatan, där är det vanlig Mysore på morgonen.

Alla är välkomna oavsett nivå och erfarenhet.

Datum: 9/3, 8/4, 7/5, 5/6, 2/9, 1/10, 30/11

Tid: 6.30–7.45

Pris: 200 kr (fritt för dig som har årskort eller tar igen ett missat kurstillfälle)

Plats: Pontonjärgatan 36 eller Tomtebogatan 30. Se respektive schema i bokningssystemet.