Yoga med oss på YogaDevi

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig.
Traditionell Ashtangayoga och Mysore Style varje dag i veckan, Yinyoga, Shamanic Yin Flow, Lymfyoga, Hatha Flow, Yin &  Nidra och Mjukyoga.

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Lymfyoga, Shamanic Yin Flow, Mediyoga och Hathayoga.

Pontonjärgatan 36

Köpa yogakort

Vill du droppa in när det passar dig köper du något av våra olika yogakort. Vi har årskort, terminskort, månadskort, klippkort och engångsdrop-in.

Om du yogar mer än en dag i veckan lönar det sig med årskort eller terminskort.

Efter du gjort ditt köp kan du boka dig på de klassar du önskar tidigast en vecka i förväg.

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det med på ditt kvitto.

Gå yogakurs

Vill du ha det bekvämt utan att behöva boka drop-in varje vecka har vi ett stort utbud av yogakurser; termins-, och helgkurser.

Om du väljer att gå en kurs har du möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare samt en plats reserverad för dig varje vecka och behöver inte tänka på att boka i förväg.

Missar du en klass tar du igen den så länge kursen pågår. Du av- och ombokar själv i bokningssystemet.