FÖRDJUPNING FÖR DIG SOM GÅTT EN YINYOGA GRUNDUTBILDNING :: ONLINE LIVESÄNDNING VIA ZOOM

Det inre ledarskapet Online :: 20 H

Konsten att leda sig själv och andra

Temasteget  ”Det inre ledarskapet” vänder sig till dig som är eller funderar på att bli yogalärare och vill komplettera med en kurs för att stärka dig själv som individ och i din ledarroll.

Kanske du vill dela med dig av dina insikter och upplevelser av yoga men inte riktigt känner dig säker i din ledarroll att leda eller guida andra?

Under detta temasteg går vi igenom lärarrollen (ansvar och förväntan) och möjligheten att se sig själv som ett personligt varumärke.

Vi övar också på att möta oss själva och omvärlden med ett coachande förhållningssätt för att låta våra elever få egna insikter och därmed växa och utvecklas i sin egen takt. Att våga tro på varje individs egna resurser och möjligheter.

Vi tittar också lite djupare på sin egen roll som ledare. Varför eller syftet till att vi vill undervisa yoga? Vad vi vill förmedla och för vem samt anledningen till varför vi kan ha nytta av att se oss själva som ett personligt varumärke.


TRE KVÄLLAR VARVADE MED TEORI OCH PRAKTIK

:: DET INRE LEDARSKAPET & YINYOGA
Under detta temasteg går vi igenom lärarrollen (ansvar och förväntan) och möjligheten att se sig själv som personligt varumärke. Vi övar på det coachande förhållningssättet, tittar på våra styrkor och anledningen till att vi vill förmedla yogans budskap vidare.

:: Ingår i utbildningen

  • Kursmaterial i form av ett kompendium som du själv laddar ner i pdf
  • Bildspel som presenteras som du själv laddar ner som pdf i efterhand
  • Diplom efter inlämnade hemuppgifter

Boka & betala

ONLINE :: LIVESÄND VIA ZOOM

Datum: 2/4, 9/4, 16/4 2025
Tid: 18.00-20.00
Lärare: Pernilla Cristvall
Pris: 3.600 kr inkl moms.

BOKA & BETALA

Se våra boknings- och betalningsvillkor.

Praktisk information får du via mejl 14 dagar innan utbildningsstart.

Kompendium med dokumentation.

I utbildningen ingår ett kompendium med kursmaterial och dokumentation

Hemuppgifter och diplom 20 timmar

Vi vill att du gör hemuppgifter som tar ca 6-8 timmar. Du får ett fint diplom för ”Yinyoga & Yoga som Yrke” efter genomförd utbildning mejlad till dig.

Vill du utbilda eller fördjupa dig inom yoga?

Oavsett om du redan är yogalärare och undervisar eller har en längtan att guida andra inom yoga eller fördjupa din egen praktik och kunskap om yoga så vill vi ge dig en djupare inblick i yogans alla delar. Den här delen är tillägnad yinyogans anatomi. Fördelen för dig som vill fördjupa din egna praktik och teori om yogan kan nu göra det in den ordning och takt du önskar genom att skräddarsy din egen fördjupning från ett till flera steg.

Det inre ledarskapet fördjupningen är en del av hela yinyogalärarautbildningen (200 tim), men går också att välja som enstaka kurs.