HELGFÖRDJUPNING ONLINE LIVESÄND

Yin Flow Livesänd 30 tim

I denna fördjupningsmodul lär du dig att guida intuitiva och mjuka yinflöden från din inre kärna och visdom med fokus på den själsliga upplevelsen.

BOKA PROVA-PÅ KVÄll ONLINE 3/4 18.30-19.30

Denna fördjupningshelg är en del av hela vår Shamanic Yin Flow yogalärarutbildning, som består av tre helgmoduler, men går också att välja som enstaka modul.

Inkännande, utforskande och flödande yoga

Yin Flow är de rörelsemönster, sekvenser och flöden som ingår i Shamanic Yin Flow och består av naturliga inkännande rörelsemönster där vi väcker våra energier genom att gunga, vagga, röra oss i cirklar och spiraler som stödjer varje individs kropp och förutsättningar.

Rörelserna synkroniseras med vårt andetag vilket ger en känsla av längd och rymd i kroppen så vi lättare har möjlighet att släppa på fysiska, emotionella, mentala och själsliga spänningar.

Vi går igenom olika kroppstyper och personligheter utifrån ayurvedans perspektiv samt vad som händer med kroppens olika system när vi rör oss i meditativa flöden med slutna ögon och har möjlighet att lyssna inåt och ge vår kropp frihet att röra sig i den takt den vill, bortom form, prestige och prestation.

Vi får en föreläsning av Rebecca Carlowitz, legitimerad naprapat och yogalärare, om vad som händer i kroppens olika system när vi praktiserar Yin Flow med fokus på vår fashia, ett levande nätverk som omsluter i princip allt i vår kropp – från muskler och skelett, till organ och våra celler. Allt är en helhet utan början och utan slut.

För vem?

För dig som vill:

 • Undervisa yoga på ett holistiskt sätt genom att väva samman alla medvetandenivåer.
 • Integrera inkännande, tantriska rörelseflöden som cirklar- och spiraler i din yogapraktik och undervisning för att stödja våra olika kroppar och förutsättningar.

 • Undervisa utforskande och flödande yoga från din intuition, bortom form, prestige och prestation.

Kursinnehåll

 • Syfte och teknik att undervisa från vår inre kärna

 • Yin Flow sekvenser och somatiska flöden

 • Genomgång av de fysiologiska effekterna av Yin Flow i vår fashia och kroppens olika system med gästlärare Rebecca Carlowitz, legitimerad naprapat och yogalärare.

 • Inblick i yogans energisystem enligt tantrisk filosofi

 • Suckandning med syfte att släppa spänningar I kroppen

 • Rotlåsandning och bäckenbottsaktivering

 • Rösttoning

 • Shaking

 • Genomgång av olika kroppstyper och personligheter utifrån ayurvedans perspektiv.

 • Guidade meditationer och djupavslappning

 • Lärarrollen, hitta ditt autentiska sätt att undervisa

"Jag gick kursen i Yin Flow Yoga på distans som blev en fin helg med nyskapande yoga och härliga Pernilla som med röst, ljud förde oss in i en resa i elementen och sedan härliga cirklande, flödande yoga rörelser, en frigörande resa in i oss själva. Tack! Så givande!"

"En inre resa som tar dig hem till ditt hjärta där du hittar din egen inre sanna kraft!"

Är du Yinyogalärare?

Då passar denna helgfördjupning i Yin Flow om du vill utforska yin vidare genom att integrera intuitiva och mjuka yinflöden med fokus på den själsliga upplevelsen i din traditionella yinyogapraktik.

Boka & betala

Datum: 9-11 aug 2024
Fred 14-19, lörd 9-16.30, sönd 10-16

Lärare: Pernilla Cristvall
Gästlärare: Rebecca Carlowitz
Plats: Stockholm och livesänd via Zoom
Pris: 6.500 kr inkl moms.

BOKA

Se våra boknings- och betalningsvillkor.

Praktisk information får du via mejl 14 dagar innan utbildningsstart.

Komboerbjudande

Boka Yin Flow och Medicinhjulet & Shamansk visdom online för 10.000 kr (ord pris 13.000 kr)

Kompendium

I utbildningen ingår ett kompendium med kursmaterial för tema Yin Flow

Hemuppgifter och diplom 25 timmar

Det ingår hemuppgifter som tar ca 5 timmar för att integrera dina kunskaper på hemmaplan. Du får ett diplom för ”Yin Flow utbildning 30 tim” efter genomförd utbildning och inlämnade hemuppgifter.

Lärare

Pernilla Cristvall har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling där hon väver samman sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, shamanism, ayurveda, pranayama, mindfulness, healing, coaching och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv.

Pernilla har som yogalärare, massageterapeut och yogamassör stor kunskap om kroppens anatomi samt utforskat genom sin egen kropps förutsättningar med smärta och skador ett sätt att hitta in rörelse och andningsfrihet på kroppens villkor.

Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Pernilla startade och driver YogaDevi tillsammans med AnneSophie Sjöblom i Stockholm sedan 2014. YogaDevi är väl etablerade inom ashtangayoga, yinyoga och yogalärarutbildningar.

Pernilla driver också Spiritual Uplift med verksamhet i inre och yttre ledarskap med shamansk inriktning på Aynigården utanför Östhammar.