Hatha Flow för alla nivåer

Kurs i Hatha Flow

Hatha Flow är en dynamisk yogaform där vi låter andetaget styra och arbetar med kroppskontroll, teknik och styrka genom flöden av varierande intensitet.

Du är välkommen att boka kurs eller komma på drop-in i mån av plats.

HATHA FLOW

Torsdagar 19.00 – 20.15 :: 1/2 – 13/6  16 ggr 3.360 kr
Lärare:  Lejla Salcic

BOKA KURS

Hatha flow

Vi varvar härliga, energigivande flöden som förenas med våra andetag.

I början av passet tar vi en liten stund att fokusera lite extra på vår andning och självklart avslutas det hela med en skön avslappning.

Det finns också inslag av mer statiska, klassiska yogaövningar där fokus är att bygga upp styrka och smidighet i muskler och kropp.

 

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs