FÖRDJUPNING FÖR YINYOGALÄRARE :: LYMFYIN 20 TIM :: STOCKHOLM

Yinyoga ♡ Lymfan = Lymfyin

NYHET!YINYOGA FÖR LYMFANFÖRDJUPNING FÖR YINYOGALÄRARE

Yinyoga för lymfan eller Lymfyin ger dig nya kunskaper och inspiration hur du på ett fint sätt ökar lymfflödet i dina yinyogapass.

Fascia och lymfsystemet är djupt sammankopplade och påverkar varandra i allra högsta grad. Genom Lymfyin stöttar vi båda delarna. Vi djupdyker ner i lymfsystemet, hur det fungerar, vad som sker om systemet är trögt samt hur vi får fart på lymfan igen. Fördjupningsutbildningen ger dig ett nytt perspektiv och förståelse för vikten av att ha ett flödande lymfsystem. Du lär dig egenvård i form av självmassage, djupandning, hjärtandning och hur du kan anpassa yinyogan för att främja flödet i lymfan

När lymfflödet ökar så sätts kroppens eget inbyggda reningssystem igång vilket ger många många fina effekter som till exempel ett bättre immunförsvar.

Du får ett kompendium för Lymfyin samt en certifiering för 20 timmar när du lämnat in hemuppgiften.

Den här fristående fördjupningsutbildning är för dig som redan är Yinyogalärare och har gått en grundutbildning i Yinyoga.

Fördjupningen i Lymfyinutbildningen innehåller kunskaper om:

❥ Lymfyinrörelser, vi utgår från yinyogapositionerna
❥ Självmassage för bättre lymfflöde
❥ Lymfsystemet, fascia och nervsystemet
❥ Djupandning

I Lymfyin fördjupningsutbildning ingår:

❥ Förinspelat material som självmassage, djupandning (tillgång 6 månader)

❥ Lärarkompendium

❥ Förslag på passupplägg samt att du lär dig hur du skapar egna Lymfyinpass.

❥ Föreläsningar om lymfsystemet, fascia och nervsystemet

❥ Bildspelspresentation som mejlas i efterhand

❥ Certifiering 20 tim Lymfyin efter inlämning av hemuppgifter

Innan vi ses får du som uppgift att praktisera djupandning och egenmassage för lymfsystemet som du får förinspelat.

UTBILDNINGEN ÄR GODKÄND AV KRY.

Datum, anmälan och pris

Datum: 16-17 mars
Tid:  9.00-16.00
Plats: YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Stockholm
Lärare: AnneSophie Sjöblom
Pris: 5.200 kr inkl. moms
Faktura kommer via mejl efter anmälan.

FINNS ÄVEN ONLINE :: LÄS MER HÄR

Vi ses 4 torsdagskvällar som även spelas in. Du kan kika i efterhand om du missar en torsdag. Du har tillgång till inspelningarna 4 månader efter kursens slut.
Datum: Torsdagar 4/4, 11/4, 25/4, 2/5
Tid: 17.30-19.30
Pris: 5.200 kr
Anmälan till Lymfyin

Se våra boknings- och betalningsvillkor.
Praktisk information kommer 14 dagar innan utbildningsstart.

Huvudlärare på utbildningen

AnneSophie Sjöblom

AnneSophie Sjöblom är yogalärare och YogaDevis grundare och studioägare tillsammans med Pernilla Cristvall. Hon är skapare av bland annat YogaDevis Grundutbildning i Yinyoga 2014 och hållit många utbildningar och fördjupningar sedan dess.

AnneSophie har alltid varit intresserad av det andliga, spirituella och att leva från hjärtats kraft. Hon började meditera 1999 och har lång erfarenhet av främst Yinyoga och Ashtangayoga, Pranayama, Meditation, Ayurveda och Yogafilosofi där hon utbildat sig, assisterat sina lärare samt deltagit på många långa yoga-, pranayama och meditationsretreats både i Europa och Indien.

Hon drivs av att dela med sig av sina erfarenheter och att se och inspirera fler att få kontakt med de djupare delarna i sig själva. Landa i hjärtat bortom tankarna och identifikationerna, där visdomen och intuitionen finns.

Vill du veta mer om utbildningen är du välkommen att kontakta AnneSophie Sjöblom på 070-5372612.


Vad är det för skillnad på Lymfyoga Slow Flow utbildningen och Lymfyin

Lymfyoga Slow Flow är framtagen för att få bästa flödet i lymfsystemet. Rörelserna är både liggande, sittande och stående. Vi går igenom positionerna från grunden. Det ingår även djupare kunskaper om andningens betydelse i form av pranayama enligt yogans system, djupavslappning (manus), hjärtandning (manus), hjärt-/hjärnkoherens och yogafilosofi. Det här är en mer gedigen lärarutbildningen om 50 timmar med fler förinspelade delar.

Lymfyin eller Yinyoga för lymfan är en fördjupningsutbildning för dig som redan har en grundutbildning i yinyoga. Vi utgår från yinyogans positioner och det förutsätter att du redan har kunskap om dessa då vi inte går igenom dem från grunden. Här får du bygga på med kunskap om lymfsystemet och hur du använder yinyogarörelserna för att öka flödet i lymfan. Det ingår även djupandning och självmassage.

Det som är gemensamt och ingår i båda utbildningarna är teori om lymfsystemet, djupandning och självmassage samt teori om lymfsystemet.