Lymfyoga Slow Flow

Kurs i Lymfyoga Slow Flow

Lugn och mjuk yoga som ger dig bättre lymfhälsa. Vi aktiverar lymfan genom självlymfmassage, hjärtöppnande yoga, djupandning och pranayama. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.

LYMFYOGA SLOW FLOW

Onsdagar 15.45-17.00 :: 28/8-18/12
17 ggr 3.655 kr
Lärare: AnneSophie Sjöblom

BOKA KURS

Vill du bli Lymfyogalärare?

 

AnneSophie Sjöblom håller utbildningar både på plats i Stockholm samt online livesänd kvällstid.

.

Läs mer om Lymfyogalärarutbildningen i StockholmLäs mer om Lymfyogalärarutbildningen livesänd online

Lymfyoga Slow Flow

Self love till både själen, hjärtat och lymfan ❥

Lugn och mjuk yoga som ger dig bättre lymfhälsa. Du känner dig lättare, lugnare och ökar immunförsvaret. Vi aktiverar lymfan genom självlymfmassage, hjärtöppnande yoga och djupandning. En avslutning med guidad meditation och djupavslappning ger dig lite extra självkärlek till både själen, hjärtat och lymfan.

Lymfsystemet har ingen egen pump som till exempel blodsystemet som har hjärtat som sin pump. Lymfan aktiveras bland annat av djupandning och våra muskler när vi rör på oss. Det fungerar sämre när vi är stressade och hela tiden på språng.

En bra lymfhälsa både renar kroppen och hjälper immunförsvaret.

För att kicka igång lymfsystemet gör vi en egenmassage där vi mjukt stryker, klappar och pressar. Lymfan består av lymfkärl som alla vill pressa lymfvätskan mot hjärtat. På väg dit finns det lymfstatationer med många små riskornsstora lymfnoder. De största klustren finns främst under nyckelbenen, hals, armhålor och ljumskar. De områdena aktiverar vi lite extra för att få fart på flödet. Strykningarna gör vi sedan i riktning mot hjärtat.

I lymfyogan använder vi oss av en djupandning och pranayama (yogiska andningstekniker). De gör att vi hjälper flödet extra genom rörelsen av diafragman och suget som uppstår i magen av in- och utandningen.

När du känner dig tillfreds och lugn jublar lymfan. Ge dig själv egenvård, egenkärlek och ta hand om både sinnet, själen och kroppen. Du är så värd det. Guidad meditation och den djupa avslappningen hjälper till lite extra.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen för de delar av passen där vi vilar. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs