LYMFYOGAUTBILDNING 50 TIM :: STOCKHOLM, GÖTEBORG ELLER ONLINE

Lymfyoga Slow Flow Lärarutbildning

Self love till både själen, hjärtat och lymfan

All rörelse är bra för lymfan. Lymfyoga Slow Flow är särskilt bra då den inkluderar både yogapositioner/flow, hjärtöppnande yoga, andning, självmassage och djupavslappning.

På den här lymfyogalärarutbildningen får du lära dig mer om lymfsystemet, dess betydelse för hälsan och hur du får ett bättre lymfflöde. Du får lära dig både lite mer aktiva yogapositioner och mjuka somatiska yogaflöden för att stimulera både fascia- och lymfflödet.

När vi känner oss tillfreds och lugna jublar lymfan. Ge dig själv och andra möjligheten till egenvård, egenkärlek och att ta hand om både sinnet, själen och kroppen.

Du kan gå den här utbildningen för att börja guida andra i Lymfyoga Slow Flow eller bara för din egen skull. Passar även dig som redan är yogalärare och vill ha en fördjupning med en nytt perspektiv.

Är du Yinyogalärare är Lymfyogan ett fint inslag i ett yinyogapass. Då utnyttjar vi effekten av att vi aktiverar bindväven och även sätter igång flödet i lymfsystemet. För dig som är lymfmassör är Lymfyogautbildningen ett bra komplement.

Efter utbildningen är du redo att börja undervisa och guida andra i Lymfyoga Slow Flow.

BOKA INFORMATIONSTRÄFF 25/6 19.45-20.15Mejla för länk till tidigare inspelad INFORMATIONSTRÄFF

Lymfyoga Slow Flow utbildningen innehåller kunskaper om:

❥ Lymfyoga Slow Flow positioner/rörelser
❥ Andningsövningar & djupandning
❥ Yogalärarrollen, öva på att leda varandra i ett tryggt forum
❥ Självmassage för bättre lymfflöde
❥ Guidad meditation & djupavslappning
❥ Energisystemet enligt yogans filosofi
❥ Lymfsystemet, fascia och nervsystemet
❥ Kärleksfull vänlighet & self love

I Lymfyoga Slow Flow lärarutbildning ingår:

❥ Förinspelat material som självmassage, meditation, yogapass (tillgång 6 månader)
❥ Lärarkompendium
❥ Förslag på passupplägg samt att du lär dig hur du skapar egna lymfyogapass.
❥ Föreläsningar om lymfsystemet, fascia och nervsystemet
❥ Gästföreläsare Gunilla Nilla Fagerberg, Lymfolog, lymfmassör, fasciaspecialist
❥ Certifiering 50 tim Lymfyoga Slow Flow efter inlämning av hemuppgifter. En stor del av hemuppgiften består av egenpraktik av lymfmassage och andning (gärna varje dag i 30 dagar) samt att praktisera de inspelade lymfyogapassen regelbundet.

Innan vi ses får du som uppgift att praktisera de inspelade Lymfyoga Slow Flow passen samt en egenmassage för lymfsystemet.

Lymfyoga Slow Flow är fokuserad på att få ett bättre lymfflöde och släppa prestation, strävan, tillåta kroppen, sinnet och själen att varva ner. En bra lymfhälsa både renar kroppen och hjälper immunförsvaret. I lymfyogan rör vi oss somatiskt, i vår egen rytm, efter vårt eget andetag. Vi rör oss från hjärtat, känner rörelsen inifrån och ut.

Djupaste rötter,
ner i myllan
Gräv där du står
säger en inre röst
Stanna där du är
Känn livet därunder
Maskar ålar sig fram,
rötter breder ut sig
Frön skjuter skott och vill upp
Insekter i dvala
men fortfarande levande
Det finns liv här
Även när du stannat upp
Och saktat ner
Först då finns tid att uppmärksamma ditt eget inre liv
Först då börjar du lägga märke till ditt djupaste väsen”
                                                                 – AnneSophie Sjöblom

Datum, anmälan och pris

STOCKHOLM

Datum: 27-29/9 2024 i Stockholm samt 2 livesända kvällar; 22/10, 5/11, 19.00-20.30
Tid: Fredag-lördag 9-16.30, söndag 10-16
Pris: 10.500 kr inkl moms
Plats: YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Stockholm
Lärare: AnneSophie Sjöblom

Boka Lymfyogalärarutbildningen STOCKHOLM 27-29/9 2024

GÖTEBORG

Datum: 11-13/10 2024 i Göteborg samt 2 livesända kvällar; 22/10, 5/11, 19.00-20.30
Tid:
9.00-16.30 (16 på söndag). Lunch 12.00-13.15
Pris:
10.500 kr inkl moms
Lärare: Marita Berg Gustafsson i Göteborg och AnneSophie Sjöblom Online
Plats: Yogastudion Vegagatan 16, Göteborg

Boka Lymfyogalärarutbildningen Göteborg 11-13/10 2024

Anmälningsavgift: 3.500 kr betalas via faktura i samband med anmälan. Resterande summa betalas senast 10 dagar innan utbildningsstart. Det går bra att delbetala under utbildningstiden, mejla lymfyoga@yogadevi.se om du önskar det alternativet.

Mejla AnneSophie på lymfyoga@yogadevi.se om du har frågor om utbildningen.

Det finns en stipendieplats med 15% rabatt för dig som gärna vill gå men inte har ekonomisk möjlighet för tillfället. Mejla oss om du vill ansöka om stipendiet.

Lymfyoga Slow Flow Lärarutbildning finns även online

Läs mer om Lymfyoga online här

Lymfyoga och selflove, en väg till självläkning

Kroppen är en färskvara och den behöver med regelbundenhet tas om hand på bästa sätt. I Lymfyogan passar vi på att ta hand om den med kärlek och omtanke. Då ger vi den de bästa förutsättningarna för att öka lymfflödet som gör att reningssystemet sätts i gång och vi förbättrar vårt immunförsvar. Den får en chans börja självläka, att arbeta för dig. Den helande kraften finns inom oss. Våra vätskor i kroppen (även lymfan) svarar an på våra känslor, och vi består av 65 % vatten.

Här är några fina effekter som kommer från Lymfyogan:

 • Ökat lymfflöde
 • Sätter i gång reningsverket
 • Bättre immunförsvar
 • Väcker kroppens självläkande förmåga
 • Djupare och lugnare andning
 • Bättre sömn
 • Skapar en djup förankring i oss själva
 • Balanserar livsenergin, prana/qi i kroppen
 • Aktiverar vagusnerven och ger ökat lugn
 • Ökar vår närvaro i nuet
 • Öppnar hjärtat och övar oss i tacksamhet
 • Ökad livsglädje
 • Löser upp spänningar både fysiskt och själsligt

KOMBOERBJUDANDE

Gå både Lymfyin Fördjupningsutbildning och Lymfyoga Slow Flow Lärarutbildning till ett rabatterat pris.

KOMBOPRIS: 14.500 kr
Ordinarie pris: 17.000 kr

Mejla lymfyoga@yogadevi.se om du vill ta del av erbjudandet.

Huvudlärare på utbildningen

AnneSophie Sjöblom

Det har så länge jag kan minnas funnits ett intresse av det andliga, spirituella och att leva från hjärtats kraft. Jag började meditera 1999 och har lång erfarenhet av främst Yinyoga och Ashtangayoga, Pranayama, Meditation, Ayurveda och Yogafilosofi där jag även utbildat mig, assisterat mina lärare samt deltagit på många långa yoga-, pranayama och meditationsretreats både i Europa och Indien.

Jag drivs av att dela med sig av sina erfarenheter och att se och inspirera fler att få kontakt med de djupare delarna i sig själva. Landa i hjärtat bortom tankarna och identifikationerna, där visdomen och intuitionen finns.

Du hittar tips om Lymfyoga på instagram under @lymfyogaslowflow. Mina texter om livet och poesi finns på Instagram under @utifranhjartat.

2014 grundade jag YogaDevi tillsammans med Pernilla Cristvall, där jag fortfarande är studioägare och yogalärare. Jag har skapat fler utbildningar under årens lopp bland annat vår Yinyoga Grundutbildning som nu firar 10 år.

Vill du veta mer om utbildningen är du välkommen att kontakta AnneSophie Sjöblom på 070-5372612.

”Det finns en liten fågel
Som viskar i ditt öra
Det kommer att bli bra
Du är här för att uppleva livets dans
Jag är här för att påminna dig om lättheten
Att lyfta dig upp till ljuset och himlen
När allt känns tungt och du tvivlar
Minns mina mjuka och omhändertagande vingar
Minns mitt sjungande kvitter
Jag är här för dig
Minns det”

– AnneSophie Sjöblom


Lärare på utbildningen i Göteborg

Marita Berg Gustafsson

Marita har gått YogaDevis lärarutbildning i  Ashtangayoga, Yinyoga, Restorative och Lymfyoga. Marita är även utbildad meditationslärare av Tomas Frankell och Malin Berghagen och undervisar i Meditation, Yinyoga och Restorative. Marita har även undervisat på yinyogalärarutbildning för Yoga Devi. Marita har lång erfarenhet av sitt eget lymfsystem genom självmassage, egenvård och har gått på lymfmassage under många år.

Gästlärare på utbildningen

Nilla Fagerberg

Nilla driver Lymf & Fasciahälsan Stockholm och är utbildad Lymfolog, Lymfmassör, Fasciaspecialist och kostrådgivare.

Hon tar emot klienter både i Stockholm och i Nerja/Spanien där hon även är med på hälsoresor och ger lymf- och fasciabehandlingar.

Egenvård för lymfsystemet är viktig för att vi skall må bra och få ett bra flöde i lymfsystemet. Där skall virus bakterier toxiner cancerceller och andra slaggprodukter elimineras för att sedan transporteras ut ur vår kropp. Vid ett stagnerat flöde får vi ofta svullnad, inflammation och värk.


Sagt om utbildningen

”Jag är utbildad Lymfrådgivare och Lymfmassör och arbetar med detta på min klinik. Jag har länge tänk utbilda mig till yogalärare med inte hittat en utbildning för lymfsystemet (som jag brinner för). Jag är så glad för den utbildningen du har utformat och som jag nu fått äran att lära mig.

Det jag verkligen vill förmedla är hur imponerad jag är över din kunskap gällande lymfsystemet och yogan. Ditt utbildningshäfte med alla fina bilder och väl sammansatta texter är en fröjd att lära ifrån. Dina bilder gör det roligt och vackert!

Din utbildning uppfyllde verkligen mina förväntningar och mer därtill. Jag har lärt mig massor av nytt. En annan sak som är bra är att din utbildning var online, för jag bor utanför Örebro.”

/Lina ”Lymflina” Ådin

”Rekommenderar utbildningen i Lymfyoga Slow Flow!! En fantastiskt bra utbildning, både i det teoretiska och i det praktiska. AnneSophie är otroligt duktig och går på djupet med det mesta. Jag lärde mig en hel del nytt, trots att jag redan jobbar med lymfmassage. Utöver det är hon också en väldigt fin människa, med ett stort hjärta och förmåga att se alla omkring sig.”
/Petra

”Jag är glad att jag vågade prova en onlineutbildning. Fint upplägg där vi varvade teori och praktik.  AnnSophie har ett lugnt och tryggt sätt med en närvaro som gör att man lätt känner sig delaktig. Kan varmt rekommendera  den här utbildningen.”
/Annelie

”Jättefin utbildning som innehöll allt man behövde för att känna sig trygg och redo för att kunna börja leda Lymfyoga. AnneSophie är en fantastisk och underbar lärare på alla sätt, är otroligt glad att jag valde just denna utbildning.”
/Lotta

”Jag håller rena lymfyoga klasser och där utövar vi egen massage. Jag är så glad att jag gått denna utbildning då jag nu kan sluta min cirkel med alka mina utbildningar. Jag kör lymfyoga för 10 kvinnor med fibromyalgi och får sådan respons av dem. Känner att min kropp svarar så snabbt på lymfan nu att det räcker att bara gå in i stillheten för att få igång kanaler och flödet. Tack för en fantastisk resa och utbildning.”
/Lena ”Lenisyoga” Svedholm

”En helt fantastisk utbildning som ger lika mycket personlig utveckling som att bli en grym yoga lärare!”
/Anna

”Måste säga att det var en av de bästa kurser via ”nätet” jag gått. Du har bra kamera, hörs bra, syns bra  osv. Inget hack eller störningar. Delar mycket bra material och mycket bra att allt spelas in. Framförallt mycket bra med en distanskurs som bara är för oss på distans. Har gått de som även är för folk på plats…. Och de blir sällan så bra.”

”Underbara pass som du guider oss in i och även delar med dig av din fina kärleksfulla energi ❤️”

”Längtar redan efter nästa tillfälle och jag har redan tagit en del av det vi har lärt oss in i mina yogapass. Mycket positiv feedback ifrån deltagarna.”

”Jag är så tacksam att få gå den här utbildningen och lära mig mer om lymfsystemet i ett annat forum.”

”Bra utbildningsmaterial som är tydligt och lättförståeligt med både text och bilder.

”Lagom stor grupp och schemat är bra upplagt med både praktik och teori.”

” AnneSophie är så kunnig och ödmjuk.”

” Tack för en fantastisk utbildning. Roligt, lärorikt och intressant. Jag läste din dikt Andetaget på mina yogaklasser idag, sååååå fin.”

”Är väldigt nöjd och glad att jag gick den här utbildningen. Och att den var just för dig, det kändes helt rätt. Gruppens dynamik var också väldigt trevlig. Skönt med en liten grupp. Det fick mig att inse att även jag gillar att ha det så, att hinna med alla och att nå alla.”

”Undervisningen var tydlig klar, du är en bra pedagog och öppen för frågor och åsikter. Väldigt tillåtande och inget känns skrivet i sten, vilket öppnar för just det en yogalärare (i mitt tycke) skall sträva efter, förmedla ett verktyg. Och i detta sammanhang ”yogalärarverktyget”. Vi skall inte bli som du även om du är vår högt uppskattade lärare, vi skall förmedla yogan med vår alldeles egna personlighet. Och det tycker jag att du klargjorde bra med din undervisning.”

”Fullmatad med nya kunskaper i Lymfyoga och massor med nya insikter och utsikter om vårt fantastiska system i kropp o knopp!”

”Med sitt lugn och stor dos av ödmjukhet lotsar Fia oss in i Lymfsystemets värld. Information, gästlärare och Yogapass som varvas med djupandning och skratt. Fia är otroligt påläst och utbildningen känns gedigen och väl genom tänkt. Denna utbildning ger mig mycket material att lägga in i mitt arbete inom stresshantering. Det jag letat efter under flera år hittade jag här med Fia på YogaDevi”


Godkänd Lymfyogautbildning för att bli Licensierad Lymfolog av Anna Hallén

Hur gör jag för att bli Licensierad Lymfolog?

Det krävs tre delar:

 1. Godkänd utbildning till licensierad lymfrådgivare hos Anna Hallén
 2. Lymfmassage – visa upp intyg/diplom på lymfmassage/lymfatisk massage (Alla utbildningar, steg 1, godkänns).
 3. Lymfatisk yoga – visa upp intyg/diplom på genomgången Lymfyogautbildning.

Det spelar ingen roll i vilken ordning du går utbildningarna. Du kan komplettera i efterhand.

Här kan du läsa mer om Lymfologutbildningen

Vad är det för skillnad på Lymfyoga Slow Flow utbildningen och Lymfyin

Lymfyoga Slow Flow är framtagen för att få bästa flödet i lymfsystemet. Rörelserna är både liggande, sittande och stående. Vi går igenom positionerna från grunden. Det ingår även kunskap om nervsystemet, vagusnerven, psoas, fascia, samt energisystemet enligt yogan, djupavslappning (manus), hjärtandning (manus), hjärt-/hjärnkoherens och yogafilosofi. Det här är en mer gedigen lärarutbildningen om 50 timmar.

Lymfyin eller Yinyoga för lymfan är en fördjupningsutbildning för dig som redan har en grundutbildning i yinyoga. Vi utgår från yinyogans positioner och det förutsätter att du redan har kunskap om dessa då vi inte går igenom dem från grunden. Här får du bygga på med kunskap om lymfsystemet och hur du använder yinyogarörelserna för att öka flödet i lymfan. Det ingår även djupandning och självmassage.

Det som är gemensamt och ingår i båda utbildningarna är teori om lymfsystemet, djupandning och självmassage samt vissa yogapositioner.