Husregler

Välkommen till YogaDevi Community.
Vi har några husregler för allas trevnad.

Allmänt

Vi öppnar 15 min innan klassens start. Lämna skor i entrén och stäng av mobiltelefonen helt, alternativt på flygplansläge. Ha gärna en lugn och tyst miljö i yogashalan och yogasalen, behöver du prata med grannen på mattan bredvid, gör det med ett mjukt och behaglig röstläge.

Tänk på

All yogapraktik sker på egen risk. Om du är skadad, tar medicin eller går på behandling vill vi att du meddelar läraren.

Toalett och dusch

Vi har toalett, dusch och omklädningsrum på studion. För allas trevnad är det bästa att duscha före yogan. Hinner du inte det kan det vara skönt att ha tvättat sig under armarna och om fötterna.

Vad ska jag ha på mig?

Använd bekväma och rena träningskläder. Yogar gör vi barfota.

Låna yogamatta

Det finns mattor att låna för nybörjare och lugn yoga. Du som går på ashtangayoga fortsättning eller mysore style tar med egen matta och är välkommen att lämna din matta i studion på angiven plats. Ta gärna hem och tvätta din matta med jämna mellanrum. Vi har flera olika yogamattor till försäljning.

Sen ankomst

Om du skulle vara sen till yogaklassen, gå in tyst och lugnt för att inte störa i yogasalen.

Mat och dryck i samband med yogapasset

Ät helst inte något stort mål mat 1,5–2 timmar före yogapasset, lättare mat som frukt, nötter eller liknande brukar gå bra. Drick helst inte under yogapasset. Det är också rekommenderat att vänta en liten stund med att äta och dricka efter passet.

Värdesaker

Du ansvarar själv för dina personliga tillhörigheter. Vi har hylla i yogashalan för värdesaker .

Allergier och hygien

För att respektera allergier ber vi dig att undvika starka parfymer, både före klassen och i omklädningsrummet. Rök heller inte innan klass. Lukten kan vara både besvärande för dem som praktiserar bredvid dig och för läraren i rummet.

Gravid/menstruation

Vid menstruation bör man ta det lugnt de första dagarna eftersom det är en energikrävande period för kroppen. Är du gravid, meddela din lärare.

Om du inte kan gå på en klass

Ibland så kan man inte närvara på klassen. Då bokar du själv av din klass i systemet. Går du kurs kan du ta igen på en annan klass som passar dig under kursperiodens gång.

Hur bokar jag av en klass?

– Gå in på ditt konto/mina sidor
– Skrolla ner till ”Mina kurser”
– Leta upp den klassen du inte kan vara med på och klicka på ”Avboka”

Hur bokar jag en missad klass som jag ska ta igen?

– Gå in på ditt konto
– I menyn väljer du t.ex. ”Boka Pass”
– Leta upp klassen du vill gå, klicka på klassen
– Klicka på ”Boka”

Kom ihåg att du max kan boka en klass 7 dagar i förväg!