FÖRDJUPNING FÖR DIG SOM GÅTT EN YINYOGA GRUNDUTBILDNING

Det inre ledarskapet 30 H

Denna fördjupningshelg vänder sig till dig som är eller funderar på att bli yogalärare och vill komplettera med en kurs för att stärka dig själv som individ och i din ledarroll.

Denna fördjupningshelg är en del av hela vår Yinyogalärarutbildning (200 tim), men går också att välja som enstaka kurs.

DET INRE LEDARSKAPET

Konsten att leda sig själv och andra
Kanske du vill dela med dig av dina insikter och upplevelser av yoga men inte riktigt känner dig säker i din ledarroll att leda eller guida andra?

Under detta temasteg går vi igenom lärarrollen (ansvar och förväntan) och möjligheten att se sig själv som ett personligt varumärke.

Vi övar också på att möta oss själva och omvärlden med ett coachande förhållningssätt för att låta våra elever få egna insikter och därmed växa och utvecklas i sin egen takt. Att våga tro på varje individs egna resurser och möjligheter. Vi tittar också lite djupare på sin egen roll som ledare. Varför eller syftet till att vi vill undervisa yoga? Vad vi vill förmedla och för vem?

Boka & betala

Datum: 11-13/10 2024
Tid: fred 16.30-19.00, lörd och sönd 9.00 till 16.00
Plats: Pontonjärgatan 36
Pris: 5.200 kr inkl moms
Lärare: Pernilla Cristvall

BOKA

Se våra boknings- och betalningsvillkor.

Praktisk information får du via mejl 14 dagar innan utbildningsstart.

Kompendium med dokumentation och färdiga yinyogaklasser

I utbildningen ingår ett kompendium med kursmaterial, dokumentation, passupplägg med tema ”Det inre ledarskapet”.

Hemuppgifter och diplom 30 timmar

Vi vill att du gör hemuppgifter som tar ca 6-8 timmar. Du får ett fint diplom för ”Yinyoga :: Det inre ledarskapet” efter genomförd utbildning mejlad till dig.