Ny på yoga eller ny hos oss

Kom till vår yogastudio eller yoga med oss online

Välkommen till oss oavsett om du är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad

YogaDevi är en traditionell mysoreyogastudio med yogastudios i Birkastan och på Kungsholmen.

Birkastan :: Tomtebogatan 30
Fridhemsplan :: Pontonjärgatan 36

Vi har ett stort utbud av yogaklasser/kurser på våra ordinarie terminsscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Du kan välja att gå en yogakurs, vi har termins-,och helgkurser. Vill du hellre droppa in, sällan eller ofta, har vi yogakort som passar istället. Vill du yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa termins- eller årskort.

Vi har även livesända klasser, yoga med oss online.

Du kan också yoga med oss på andra sätt än de ordinarie klasserna på schemat som att fördjupa dig på våra workshops, yogautbildningar och temakurser eller följa med på våra härliga yogaresor/retreats.

Namaste och varmt välkommen till YogaDevi Community.


Vårt bokningssystem

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in, yogakurser, workshops, yogakort, föreläsningar utbildningar, presentkort, resor och retreats. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

Är ditt företag anslutet till Actiway mejlar du hej@yogadevi.se information om vilken kurs/kort du önskar köpa samt vilken summa du önskar dra.

Är du nybörjare och nyfiken på Ashtangayoga?

Vi föreslår att du går en eller flera introduktionsklasser, i studion eller online alternativt vår helgintensivkurs i studion eller online.

Därefter kan du fortsätta att yoga med oss (i studion eller online) genom att boka in dig på våra ledda klasser, nybörjare eller fortsättning (ledd med teknik). Du kan välja att köpa klippkort eller något av våra andra yogakort (årskort, månadskort mm).

Ashtangayoga är en fysisk, dynamisk form av yoga från Mysore, södra Indien. Det är en metod till självkännedom som bygger på den 8-faldiga vägen som beskrivs i Patanjali Yoga Sutras där positionerna görs i en specifik sekvens.

Metoden innehåller en andningsteknik som kallas ujjayi, blickfokus (drishti) i kombination med en fast serie positioner (asanas) och kroppslås (bandhas) som binds ihop till ett rörelsemönster (vinyasa).

Fokus ligger på andning, koncentration och medveten närvaro och med regelbunden praktik får du ökad stabilitet i både kropp och själ.

INTRODUKTIONSKLASS
Måndagar 19.15-20.15
Från 24/8

Introklass :: Birkastan :: 150 krKöp introklass :: Online :: 90 krLäs mer om helgintensivkursen

Ny hos oss

Är ny hos oss och vill lära känna oss lite först innan du bestämmer dig passar vår prova-på-dropin för 100 kr eller prova-på-månad för endast 650 kr. Vill du satsa lite mer på dig själv kan du boka en individuell session med någon av våra erfarna yogalärare, passar både dig som är ny och dig som redan har yogat ett tag.

Droppa in när det passar

Vill du droppa in när det passar dig köper du något av våra olika yogakort. Vi har årskort, terminskort, månadskort, klippkort och engångsdrop-in. Om du yogar mer än en dag i veckan lönar det sig med årskort eller terminskort. Yogakorten är personliga och gäller på alla klasser i våra två studios i Stockholm. Vi har även onlineyoga där vi livesänder utvalda yogaklasser vi Zoom. För att delta har vi specifika onlineklippkort eller onlinedropin. Efter du gjort ditt köp kan du boka dig på de klasser du önskar tidigast en vecka i förväg.

Gå en yogakurs

Vill du ha det bekvämt utan att behöva boka drop-in varje vecka har vi ett stort utbud av yogakurser; termins-, deltermins- och helgkurser.

Om du väljer att gå en kurs har du möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare samt en plats reserverad för dig varje vecka och behöver inte tänka på att boka i förväg. Missar du en klass tar du igen den så länge kursen pågår. Du av- och ombokar själv i bokningssystemet.

Våra yogaformer

Ashtangayoga & Mysore Style

En traditionell dynamisk yoga där andningen är i fokus. Läs mer

 

Yinyoga

Lugn, sittandes och liggandes yogasom öppnar kroppen på djupet och stillar sinnet. Läs mer

Hatha- & Restorativeyoga

Hathayoga är en mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser.

Restorativeyoga är en lugn och återhämtande yogaform med fokus på vårt energisystem.

 

Mediyoga

Terapeutisk och lugn yoga som hjälper dig att minska och hantera stress. Läs mer

Breathwork/pranayama

Andningsövningar som förbättrar din andning och lugnar sinnet. Läs mer