Ny på yoga eller ny hos oss

Kom till vår yogastudio eller yoga med oss online

Välkommen till oss oavsett om du är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad

YogaDevi är en traditionell mysoreyogastudio med yogastudios i Birkastan och på Kungsholmen.

Birkastan :: Tomtebogatan 30
Fridhemsplan :: Pontonjärgatan 36

Vi har ett stort utbud av yogaklasser/kurser på våra ordinarie terminsscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Du kan välja att gå en yogakurs, vi har termins-,och helgkurser. Vill du hellre droppa in, sällan eller ofta, har vi yogakort som passar istället. Vill du yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa termins- eller årskort.

Vi har även livesända klasser, yoga med oss online.

Du kan också yoga med oss på andra sätt än de ordinarie klasserna på schemat som att fördjupa dig på våra workshops, yogautbildningar och temakurser eller följa med på våra härliga yogaresor/retreats.

Namaste och varmt välkommen till YogaDevi Community.


Vårt bokningssystem

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in, yogakurser, workshops, yogakort, föreläsningar utbildningar, presentkort, resor och retreats. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

Är ditt företag anslutet till Actiway mejlar du hej@yogadevi.se information om vilken kurs/kort du önskar köpa samt vilken summa du önskar dra.

Är du nybörjare och nyfiken på Ashtangayoga?

Vi föreslår att du går en eller flera introduktionsklasser, i studion eller online alternativt vår helgintensivkurs i studion eller online.

Därefter kan du fortsätta att yoga med oss (i studion eller online) genom att boka in dig på våra ledda klasser, nybörjare eller fortsättning (ledd med teknik). Du kan välja att köpa klippkort eller något av våra andra yogakort (årskort, månadskort mm).

Ashtangayoga är en fysisk, dynamisk form av yoga från Mysore, södra Indien. Det är en metod till självkännedom som bygger på den 8-faldiga vägen som beskrivs i Patanjali Yoga Sutras där positionerna görs i en specifik sekvens.

Metoden innehåller en andningsteknik som kallas ujjayi, blickfokus (drishti) i kombination med en fast serie positioner (asanas) och kroppslås (bandhas) som binds ihop till ett rörelsemönster (vinyasa).

Fokus ligger på andning, koncentration och medveten närvaro och med regelbunden praktik får du ökad stabilitet i både kropp och själ.

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Lymfyoga, Shamanic Yin Flow, Mediyoga och Hathayoga.

Pontonjärgatan 36