Ny på yoga eller ny hos oss

Kom till vår yogastudio eller yoga med oss online

Välkommen till oss oavsett om du är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad

YogaDevi är en traditionell mysoreyogastudio med yogastudios i Birkastan och på Kungsholmen.

Birkastan :: Tomtebogatan 30
Fridhemsplan :: Pontonjärgatan 36

Vi har ett stort utbud av yogaklasser/kurser på våra ordinarie terminsscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Du kan välja att gå en yogakurs, vi har termins-,och helgkurser. Vill du hellre droppa in, sällan eller ofta, har vi yogakort som passar istället. Vill du yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa termins- eller årskort.

Vi har även livesända klasser, yoga med oss online.

Du kan också yoga med oss på andra sätt än de ordinarie klasserna på schemat som att fördjupa dig på våra workshops, yogautbildningar och temakurser eller följa med på våra härliga yogaresor/retreats.

Namaste och varmt välkommen till YogaDevi Community.


Vårt bokningssystem

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in, yogakurser, workshops, yogakort, föreläsningar utbildningar, presentkort, resor och retreats. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

Är ditt företag anslutet till Actiway mejlar du hej@yogadevi.se information om vilken kurs/kort du önskar köpa samt vilken summa du önskar dra.

Är du nybörjare och nyfiken på Ashtangayoga?

Vi föreslår att du går en eller flera introduktionsklasser, i studion eller online alternativt vår helgintensivkurs i studion eller online.

Därefter kan du fortsätta att yoga med oss (i studion eller online) genom att boka in dig på våra ledda klasser, nybörjare eller fortsättning (ledd med teknik). Du kan välja att köpa klippkort eller något av våra andra yogakort (årskort, månadskort mm).

Ashtangayoga är en fysisk, dynamisk form av yoga från Mysore, södra Indien. Det är en metod till självkännedom som bygger på den 8-faldiga vägen som beskrivs i Patanjali Yoga Sutras där positionerna görs i en specifik sekvens.

Metoden innehåller en andningsteknik som kallas ujjayi, blickfokus (drishti) i kombination med en fast serie positioner (asanas) och kroppslås (bandhas) som binds ihop till ett rörelsemönster (vinyasa).

Fokus ligger på andning, koncentration och medveten närvaro och med regelbunden praktik får du ökad stabilitet i både kropp och själ.

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Restorativeyoga, Mediyoga och Pranayama.

BIRKASTAN Tomtebogatan 30
FRIDHEMSPLAN Pontonjärgatan 36

Droppa in när det passar

Vill du droppa in när det passar dig köper du något av våra olika yogakort. Vi har årskort, terminskort, månadskort, klippkort och engångsdrop-in. Om du yogar mer än en dag i veckan lönar det sig med årskort eller terminskort. Yogakorten är personliga och gäller på alla klasser i våra två studios i Stockholm. Vi har även onlineyoga där vi livesänder utvalda yogaklasser vi Zoom. För att delta har vi specifika onlineklippkort eller onlinedropin. Efter du gjort ditt köp kan du boka dig på de klasser du önskar tidigast en vecka i förväg.

Gå en yogakurs

Vill du ha det bekvämt utan att behöva boka drop-in varje vecka har vi ett stort utbud av yogakurser; termins-, deltermins- och helgkurser.

Om du väljer att gå en kurs har du möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare samt en plats reserverad för dig varje vecka och behöver inte tänka på att boka i förväg. Missar du en klass tar du igen den så länge kursen pågår. Du av- och ombokar själv i bokningssystemet.

Ashtangayoga & Mysore Style

Ashtangayoga är en mycket dynamisk yoga och består av ett antal yogapositioner ur hathayoga traditionen där andningen styr rytmen som binds samman med rörelsesekvenser till en serie.

KURSER ASHTANGAYOGA NYBÖRJAREKURSER PRE-MYSORE STYLEKURSER MYSORE STYLE

Yinyoga

Slappna av på djupet med lugn yinyoga. Yinyoga är en avkopplande yogaform som alla, oavsett tidigare erfarenhet, kan utföra. Den är också ett perfekt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning eller styrketräning en övning i medveten närvaro.

KURSER YINYOGA

Restorativeyoga

Återhämtande och djupavslappnande yoga med ett fåtal liggandes positioner. Restorativeyoga är en terapeutisk form av yoga med syfte att läka kroppen från stress, sjukdom och skador med fokus på vårt energisystem, vi ökar lugn och ro.

KURSER RESTORATIVEYOGA

Mediyoga

Terapeutisk och lugn yoga som hjälper dig att minska och hantera stress. Vi lägger ner god tid på avslappning och på att öva den medvetna andningen som är viktig för att skapa välmående, att varva ner kropp och sinne. Passar även för gravida och som rehabyoga.

KURSER MEDIYOGA

Hathayoga

Mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser. Tillsammans rör vi oss sakta och medvetet samtidigt som vi bygger upp en värme inifrån som fyller oss med energi och gör oss smidigare.

KURSER HATHAYOGA

Breathwork & Pranayama

Andningsövningar som förbättrar din andning och lugnar sinnet. Breathwork gör att du får en djupare kontakt med  andetaget, det hjälper dig både i yogan och i vardagen att vara lugn oavsett vad som händer.

Bokningsvillkor

Bokad kurs är bindande och kan du inte komma ett kurstillfälle bokar du själv av det tillfället i bokningssystemet i förväg. Du har sedan möjlighet att boka om den missade klassen i någon av våra studios i Stockholm innan kursens slut. Undantag görs endast vid läkarintyg. Meddela oss tidigt om du behöver skjuta kursen vid läkarintyg.

Det finns matta att låna för de lugna yogaklasserna samt nybörjare i ashtangayoga.

Omklädningsrum och dusch finns i båda våra studios.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass.

Efter kursstart kan du maila oss på hej@yogadevi.se för att se om det finns platser kvar.

Förutom att boka en terminskurs kan du köpa olika yogakort. Välj det alternativ som passar dig.

LÄS MER OM DROP-IN OCH YOGAKORT