Shamanic Yin Flow på Lefkas

21-28 september 2024

 

Följ med till Lefkas med Pernilla Cristvall

Varmt välkommen att följa med på yogaresa i shamansk anda till den grekiska pärlan Lefkas

Lefkas är känt för sitt azurblå vatten, mysiga bergsbyar och fina stränder. Vi kommer att bo på Porto Galini hotell, byggt i klassisk grekisk stil med vitkalkade väggar och blå fönsterluckor. Hotellet ligger vackert inbäddat i grönska på en sluttning med fantastisk utsikt mot det Joniska havet och bergen på det grekiska fastlandet vid den lilla byn Nidri.

Under veckan startar vi morgonen utomhus med andningsövningar följt av Yin Flow yoga som består av intuitiva mjuka yogaflöden där vi väcker våra energier genom att gunga, vagga, röra oss i cirklar och spiraler som stödjer varje individs kropp och förutsättningar. Rörelserna synkroniseras med vårt andetag vilket ger en känsla av längd och rymd i kroppen så vi lättare har möjlighet att släppa på fysiska, emotionella, mentala och själsliga spänningar.

Vi har också eftermiddagspass i shamansk anda som vägledda meditationer, trumresor och Shamanic Yin Flow för att lugna ner sinnet och öva på att släppa taget och vara här och nu.

Vi inleder varje eftermiddagsklass med lite teori om hur vi kan ta hjälp av yoga och shamanism som verktyg, för att hitta balans i livet.

Det finns också gott om egen tid för att utforska ön på egen hand, till fots eller ut till havs.

Varför inte göra en härlig utflykt till någon av de kringliggande bergsbyarna eller bara njuta på hotellets egen strand, vid poolområdena eller besöka hotellets stora spaavdelning. Vill du ha en mer aktiv semester kan du träna i gymmet eller spela tennis.

Det går även bra att boka din resa tillsammans med en medresenär som inte vill delta i yogaaktiviteterna.

"Tack för en rik, inspirerade och välgörande yogavecka. Det betyder mycket för mig, jag har verkligen tankat ny energi! Du är en bra förmedlare och sann kraft” - Ulrika

Shamanic Yin Flow
Shamanic Yin Flow är skapat från Pernillas egna intuition och det egna utforskandet där hon förenat sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga och shamanism till en yogaform där allt vävs samman och hör i hop. I Shamanic Yin Flow varvar vi intuitiva mjuka yogaflöden med shamanska guidningar, andningsövningar och inslag av sound healing för att nå djupare in i oss själva.

Yin Flow Yoga
Yin Flow Yoga är de rörelsemönster, sekvenser och flöden som ingår i Shamanic Yin Flow.
Vi rör oss i meditativa flöden med slutna ögon och har möjlighet att lyssna inåt och ge vår kropp frihet att röra sig i den takt den vill, bortom form, prestige och prestation.

Pranayama
Ordet pranayama betyder att rikta och förlänga andetaget och består av olika andningstekniker. Att vi andas råder det inget tvivel om, men att vår livskvalitet påverkas av hur vi andas kanske inte är lika självklart. Genom att praktisera pranayama öppnar vi upp den inre livskraften och förbereder oss för meditation.

Arrangör: Ving
När:
21-28 sep 2024
Lärare:
Pernilla Cristvall med support av Matthew Lynton på eftermiddags workshops
Var:
Grekland, Lefkas, Hotell Porto Galini
Pris:
Fr. 16.195. inkl. halvpension
Res från: Stockholm, Göteborg

I priset ingår:

 • Flyg
 • Del i dubbelrum
 • Transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Halvpension (frukost och middag)
 • Yin Flow Yoga
 • Shamanic Yin Flow
 • Trumresor
 • Pranayama (andningsövningar)
 • Workshops i shamansk anda

Bokning sker via Vingresor, läs mer om yogaresan här.


Generellt upplägg :

Morgonyoga Yin Flow:
06.30-07.45 och 7.45-9.00 (6 tillfällen).
Varannan dag 6.30 resp 7.45.

Eftermiddags workshops:
16.30-18.00 (4 tillfällen och 1 introduktionsmöte)
Plats: Yogapaviljongen
Med reservation för smärre ändringar på grund av lokala omständigheter.

Anmälan och betalning

Om Pernilla

Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling där hon väver samman sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, ayurveda, shamanism pranayama, mindfulness och coaching och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Pernilla startade och driver YogaDevi tillsammans med AnneSophie Sjöblom yogastudios i Stockholm sedan 2014. YogaDevi är väl etablerade inom ashtangayoga, yinyoga och yogalärarutbildningar.

Pernilla driver också Spiritual Uplift med verksamhet i inre och yttre ledarskap med shamansk inriktning på Aynigården utanför Östhammar.