Våra samarbetspartners

Johan Ljungsberg håller föreläsningar i ayurveda och yogafilosofi på våra yogalärarutbildningar. Han ger även Ayurvediska Hälsorådgivningar.
Ayurveda-Akademin är ett kombinerat utbildnings- och hälsocenter i Helenelund, Stockholm, som erbjuder ayurvedisk hälsorådgivning, yoga, ayurvedisk massage, panchakarma-behandling samt retreater. De erbjuder även kurser och certifierade utbildningar.

Govind Radhakrishnan håller workshops och föreläsningar i ayurveda och yogafilosofi på våra yogalärarutbildningar samt ordnar spirituella resor i samarbete med YogaDevi. Govind ger även uppskattade individuella sessioner.

YogaDevis längre utbildningsprogram är kvalitetssäkrade av Kroppsterapeuterna och har därmed ingått ett samarbetsavtal för elevmedlemskap (inkl försäkring) i Kroppsterapeuterna under utbildningstiden på YogaDevi.
Kroppsterapeuternas yrkesförbund har sedan många år tillbaka granskat närmare 300 utbildningar. Anledningen till detta är att kunna sätta de nivåer av kvalitetssäkring som branschen behöver. Här kan du se vilka skolor/utbildningar som utbildar kroppsterapeuter och som har ingått samarbetsavtal med förbundet.

YOGA FÖR DIG
En tidning och medieplattform om yoga, meditation och tillhörande områden inom yogans alla delar.


SPIRITUAL UPLIFT
Spiritual Uplift håller kurser, workshops, sessioner och utbildningar i inre och yttre ledarskap i samarbete med YogaDevi.