Infomöte utbildningar

Vi har olika långa utbildningar beroende på om du vill fördjupa din egen förståelse för yoga, utvecklas personligt och/eller önskar guida andra inom yoga.

Våra yogaformer är Ashtangayoga och Yinyoga med Ayurvedisk inriktning, Shamanic Yin Flow samt  Restorativeyoga och Yoga Nidra. Välj den inriktning, omfattning och takt som passar dig. Oavsett vad du än väljer, påbörjar du din resa mot att bli yogalärare, hand i hand med din egna personliga utveckling.

YogaDevis längre utbildningsprogram är kvalitetssäkrade av KRY Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. 

KRY-certifieringen innebär att du är försäkrad under utbildningen och kan vid godkänd utbildning bli kvalitetssäkrad medlem i förbundet.

Kom gärna på ett infomöte eller delta online där vi berättar mer om alla våra utbildningar.


INFORMATIONSTRÄFF ONLINEom våra Yogalärarutbildningar

Varmt välkommen till vår informationsträff online via zoom med Pernilla Cristvall där vi berättar om våra olika Yogalärarutbildningar. Du har möjlighet att ställa frågor om innehåll och upplägg.

Den 10 mars startar vår Yinyoga Påbyggnadsutbildning 160 tim och passar dig som redan har gått en grundutbildning i Yinyoga. Den består av tre långhelger och går också att välja som enstaka helger.

16-19 mars startar vår Shamanic Yin Flowutbildning 40 tim som passar dig som redan är yogalärare, nyfiken på Shamanism och vill integrera dina yogaklasser med en shamansk inriktning till ett djupare tillstånd.

Du är även välkommen att ringa Pernilla på telefon 070-7721110 om du vill veta mer.

INFORMATIONSTRÄFF ONLINE :: 22/2 :: 18.00-18.30

INFORMATIONSKVÄLL ONLINEMitt Autentiska jag

Varmt välkommen till vår informationskväll online om kursen ”Mitt Autentiska jag” med Pernilla Cristvall.
”Mitt autentiska jag” är en kurs i personlig utveckling för dig som vill öka din medvetenhet om dig själv och utforska det som står i vägen för att du ska känna mer lust, kreativitet och glädje i din vardag och gå mot det du vill, behöver och längtar efter. Kursstart 11 februari 2023!

INFOMÖTE
Datum: 11 januari 2023
Tid: 17.15-17.45

INFOMÖTE ONLINE :: 11/1 :: 17.15-17.45