Prova-på yogautbildningar

Vi har olika långa utbildningar beroende på om du vill fördjupa din egen förståelse för yoga, utvecklas personligt och/eller önskar guida andra inom yoga.

Våra yogaformer är Ashtangayoga och Yinyoga med Ayurvedisk inriktning, Shamanic Yin Flow samt  Restorativeyoga och Yoga Nidra. Välj den inriktning, omfattning och takt som passar dig. Oavsett vad du än väljer, påbörjar du din resa mot att bli yogalärare, hand i hand med din egna personliga utveckling.

YogaDevis längre utbildningsprogram är kvalitetssäkrade av KRY Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. KRY-certifieringen innebär att du är elevmedlem under utbildningen och kan efter utbildningen bli kvalitetssäkrad medlem i förbundet.

Kom gärna på ett infomöte eller delta online där vi berättar mer om alla våra utbildningar.


GRATIS PROVA-PÅ KVÄLL ONLINE

Välkommen till en prova-på kväll online med Pernilla Cristvall och Annesophie Sjöblom som skapat och undervisar alla steg på YogaDevis Yinyogalärarutbildningar.

Du får ett smakprov på vår Yinyogalärarutbildning där vi startar med ett kortare yinyogapass med olika teman (se nedan), fortsätter med en föreläsning om Yinyoga och avslutar med att presentera våra olika Yinyogalärarutbildningar.

Du kan välja en eller flera prova-på kvällar, för att boka se nedan.

Tid: 18-19
Hur: Via Zoom
Datum: 23/5, 13/6, 11/7 och 1/8

TEMAN:
23/5 – Yinyoga & Chakra med Pernilla
13/6 – Yinyoga & Ayurveda med AnneSophie
11/7 – Yinyoga & Pranayama med Pernilla
1/8 – Yinyoga & Yogafilosofi med AnneSophie

BOKA PROVA-PÅ CHAKRABOKA PROVA-PÅ AYURVEDABOKA PROVA-PÅ PRANAYAMABOKA PROVA-PÅ YOGAFILOSOFI