Om YogaDevi

YogaDevi – traditionell mysoreyogastudio

YogaDevi är en traditionell mysoreyogastudio som startades 2014 av Pernilla Cristvall och AnneSophie Sjöblom.

Vi består av en yogastudio på Kungsholmen (Pontonjärgatan) och en i Birkastan (Tomtebogatan) samt en franchisestudio på Veddestavägen i Järfälla.

YogaDevi är väl etablerade inom ashtangayoga, yinyoga och yogalärarutbildningar. På vårt schema hittar du även Shamanic Yin Flow, pranayama och mediyoga. Allt i en personlig atmosfär med små grupper.

Vi vill med våra yogastudios erbjuda en plats för dig som är nyfiken på yoga, lever med yogan i vardagen eller kanske vill börja arbeta som yogalärare.

Utöver våra ordinarie yogaklasser erbjuder vi lärarutbildningar inom ashtangayoga, yinyoga, Shamanic Yin Flow och restorativeyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats inom yoga, ayurveda och pranayama.

Yogakurser och workshops anordnas också på företag och föreningar efter överenskommelse.

På varje studio finns dusch, omklädningsrum och en liten yogabutik med yogamattor, kläder, teer, böcker inom yoga och annat smått och gott. Vi har även presentkort på yoga.

Våra yogaformer

Ashtangayoga & Mysore Style

En traditionell dynamisk yoga där andningen är i fokus. Läs mer

 

Yinyoga

Lugn, sittandes och liggandes yogasom öppnar kroppen på djupet och stillar sinnet. Läs mer

Mediyoga

Terapeutisk och lugn yoga som hjälper dig att minska och hantera stress. Läs mer

 

Hatha- & Restorativeyoga

Hathayoga är en mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser. Restorativeyoga är en lugn och återhämtande yogaform med fokus på vårt energisystem. Läs mer

 

 

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Restorativeyoga, Mediyoga och Pranayama.

BIRKASTAN Tomtebogatan 30
FRIDHEMSPLAN Pontonjärgatan 36