Om YogaDevi

YogaDevi – traditionell mysoreyogastudio

YogaDevi är en traditionell mysoreyogastudio som startades 2014 av Pernilla Cristvall och AnneSophie Sjöblom.

Vi består av en yogastudio på Kungsholmen (Pontonjärgatan) och en franchisestudio på Veddestavägen i Järfälla.

YogaDevi är väl etablerade inom Ashtangayoga, Yinyoga och yogalärarutbildningar. På vårt schema hittar du även Shamanic Yin Flow, Lymfyoga, Mjukyoga, Hatha Flow och Mediyoga. Allt i en personlig atmosfär med små grupper.

Vi vill med våra yogastudio erbjuda en plats för dig som är nyfiken på yoga, lever med yogan i vardagen eller kanske vill börja arbeta som yogalärare.

Utöver våra ordinarie yogaklasser erbjuder vi lärarutbildningar inom ashtangayoga, yinyoga, Shamanic Yin Flow och restorativeyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats inom yoga, ayurveda och pranayama.

Yogakurser och workshops anordnas också på företag och föreningar efter överenskommelse.

På studion finns dusch, omklädningsrum och en liten yogabutik med yogamattor, kläder, teer, böcker inom yoga och annat smått och gott. Vi har även presentkort på yoga.

EN levande yogastudio

Från och med årsskiftet har vi valt att samla all yoga till vår studio vid Fridhemsplan.

Vi är jätteglada för åren vi haft i Birkastan, men nu ser vi fram emot att lägga all energi på en plats. En levande yogastudio där vi erbjuder även yoga dagtid. Vi utökar schemat successivt med förmiddags- och eftermiddagsklasser på vardagar så det går att yoga i stort sett hela dagarna för dig som önskar. 🙂

Uppdatera din app för bokning