YogaDevi’s Yogautbildningar

Är du redo för en förändring?

Har du yogat ett tag och vill lära dig mer? Det enda som behövs är din nyfikenhet att lära dig mer om yogan som helhet. Påbörja din resa mot djupare insikter med någon av våra yogautbildningar.

Vi har olika långa utbildningar beroende på om du vill fördjupa din egen förståelse för yoga, utvecklas personligt och/eller önskar guida andra inom yoga.

Våra yogaformer är Ashtangayoga och Yinyoga med Ayurvedisk inriktning samt Restorativeyoga och Yoga Nidra. Välj den inriktning, omfattning och takt som passar dig. Oavsett vad du än väljer, påbörjar du din resa mot att bli yogalärare, hand i hand med din egna personliga utveckling.

Varmt välkommen att komma på ett infomöte, kontakta oss på tt@yogadevi.se eller slå en signal till Pernilla på 070-7721110 så berättar vi mer om våra yogautbildningar.

BOKA INFOMÖTE

Våra längre yogautbildningar

Våra längre utbildningar innehåller en grundutbildning och ett påbyggnadsprogram som sträcker sig allt från 6 – 12 månader.

Ashtanga- & Yinyoga Kombi

MED AYURVEDISK INRIKTNING
240 TIM

LÄS MER

YinyogaLärarutbildning

MED AYURVEDISK INRIKTNING
200 TIM

LÄS MER

Grundutbildningar i Ashtangayoga, Yinyoga, Restorativeyoga & Yoga Nidra.

Grundutbildningarna i Yinyoga och Restorativeyoga är fyra heldagar, torsdag till söndag. Ashtangayogagrundutbildningen innehåller fyra helger (lördag och söndag).

AshtangayogaGrundutbildning

LÄS MER

YinyogaGrundutbildning

LÄS MER

Restorativeyogagrundutbildning

LÄS MER

Yoga NidraGrundutbildning

LÄS MER

Påbyggnadsutbildning Stockholm

Påbyggnadsutbildningen i Stockholm består av tre långhelger med temastegen Ayurveda & Anatomi, Chakra & Pranayama och Yogafilosofi & Yoga som Yrke.

Läs mer om hela Yinyoga Påbyggnad Stockholm

AYURVEDA & ANATOMI
STOCKHOLM

LÄS MER

CHAKRA & PRANAYAMA
STOCKHOLM

LÄS MER

YOGAFILOSOFI & YOGA SOM YRKE
STOCKHOLM

LÄS MER

Påbyggnadsutbildning Online

Påbyggnadsutbildning Online innehåller temastegen; Ayurveda, Anatomi, Chakra, Pranayama, Yogafilosofii och Yoga som yrke som livesänds vardagskvällar via zoom. Du kan välja att gå helga Påbyggnadsutbildningen eller välja enstaka temasteg.

Läs mer om hela Yinyoga Påbyggnad online

YINYOGA & AYURVEDA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & ANATOMI
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & CHAKRA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & PRANAYAMA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & YOGAFILOSOFI
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & YOGA SOM YRKE
ONLINE

LÄS MER

Extra temasteg online

Utöver vår Påbyggnadsutbildning har vi extra temasteg online med olika inriktningar för dig som vill fördjupa dig inom yinyoga med ytterligare kunskap.

KINESISK MEDICIN

ONLINE

LÄS MER