YogaDevi’s Yogautbildningar

Är du redo för en förändring?

Har du yogat ett tag och vill lära dig mer? Det enda som behövs är din nyfikenhet att lära dig mer om yogan som helhet. Påbörja din resa mot djupare insikter med någon av våra yogautbildningar.

Vi har kortare och längre utbildningar oavsett om du vill fördjupa din egen förståelse för yoga, utvecklas personligt och/eller önskar guida andra inom yoga.

Våra yogaformer är Ashtangayoga och Yinyoga med Ayurvedisk inriktning samt Restorativeyoga med inriktning mot stress, utmattning och mindfulness. Välj den inriktning, omfattning och takt som passar dig. Oavsett vad du än väljer, påbörjar du din resa mot att bli yogalärare, hand i hand med din egna personliga utveckling.

Varmt välkommen att kontakta oss på tt@yogadevi.se eller slå en signal till AnneSophie på 070-5372612 så berättar vi mer om våra längre yogautbildningar.

Mejla oss ditt intresse på tt@yogadevi.se

Våra längre yogautbildningar

Våra långa utbildningar sträcker sig allt från 6 – 12 månader.

Ashtanga- & Yinyoga Kombi

MED AYURVEDISK INRIKTNING

LÄS MER

YinyogaLärarutbildning

MED AYURVEDISK INRIKTNING

LÄS MER

Yogan bortom asanas

PÅBYGGNADSUTBILDNING

LÄS MER

Kortare Grundutbildningar i Ashtangayoga, Yinyoga & Restorativeyoga

Grundutbildningarna i Yinyoga och Restorativeyoga är fyra heldagar, torsdag till söndag. Ashtangayogagrundutbildningen innehåller fyra heldagshelger, lördag och söndag. Grundutbildningen för respektive yogaform ingår i de långa utbildningarna.

AshtangayogaGrundutbildning

LÄS MER

YinyogaGrundutbildning

LÄS MER

Restorativeyogagrundutbildning

LÄS MER

Fördjupningsutbildningar

Fördjupa dig i yogans tecken. Vi har onlinefördjupningar i Ayurveda, Anatomi, Chakra, Pranayama, Yogafilosofi, Yoga som yrke och Traditionell Kinesisk Medicin. Helgfördjupningar på plats i studion har vi för Yoga Nidra, Mindfulness, Yoga mot utmattning och Klangmeditation. Fördjupningarna är öppen för alla att delta och flera är en del i våra längre yogautbildningar för respektive yogaform.

YINYOGA & AYURVEDA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & ANATOMI
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & CHAKRA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & PRANAYAMA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & YOGAFILOSOFI
ONLINE

LÄS MER

YOGA NIDRA

LÄS MER

YINYOGA & KINESISK MEDICIN
ONLINE

LÄS MER

STOCKHOLM
KLANGMEDITATION

LÄS MER

YINYOGA & YOGA SOM YRKE
ONLINE

LÄS MER