Yinyoga lärarutbildning med ayurvedisk inriktning 200 tim ONLINE

ViIl du få kunskap om hur du unikt fungerar och vad som passar dig för du ska hitta balans i livet, en hållbar livsstil och göra mer medvetna val? Som bonus kanske du sedan vill fortsätta guida andra i yinyogans fantastiska värld.

Yinyogalärarutbildningen på 200 tim online är en komplett utbildning med ayurvedisk inriktning som innehåller yogans alla områden. Du kan välja att gå Grundutbildningen på plats i Stockholm eller vara med online. Resterande delar håller vi livesända online kvällstid samt 15 förinspelade yinyogapass som ingår i utbildningen.

Vi har tagit fram den här utbildningen då vi själva saknade en utbildning med alla yogans delar. För att få den kunskapen och erfarenheten vi själva gått längre utbildningar i varje tema. Det känns som en ynnest att få möjlighet att dela med oss av det vi själva önskat få på en Yinyogautbildning. Vi har utbildat i Yinyoga sedan 2014 och var en av de första i Sverige att hålla Yinyogautbildningar. Sedan dess har vi sett att intresset för egenfördjupning och att börja leda andra bara ökat.

YogaDevis 200-timmars Yinyogalärarutbildning online är kvalitetssäkrad av KRY Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.  KRY-certifieringen innebär att du är elevmedlem under utbildningen och kan efter godkänd utbildning bli kvalitetssäkrad medlem i förbundet.

BOKA INFOTRÄFF ONLIME

YinyogaLärarutbildning

200 TIMMAR
MED AYURVEDISK INRIKTNING
Grundutbildning + Påbyggnadsutbildning

LÄS MER

YinyogaLärarutbildning

160 TIMMAR
MED AYURVEDISK INRIKTNING
Påbyggnadsutbildning

LÄS MER

Yinyoga temasteg Online

Temastegen ingår i Yinyoga lärarutbildning 200/160 timmar online.

Efter du gått en Yinyoga Grundutbildning är du välkommen att gå våra temasteg Online som innehåller; Yinyoga & Ayurveda, Yinyoga & Anatomi, Yinyoga & Chakra, Yinyoga & Pranayama, Restorative & Nidra, Yinyoga & Yogafilosofii och Yinyoga & Det inre ledarskapet som livesänds vardagskvällar via zoom.

YINYOGA & AYURVEDA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & ANATOMI
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & CHAKRA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & PRANAYAMA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & MEDITATION OCH YOGAFILOSOFI :: ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & DET INRE LEDARSKAPET :: ONLINE

LÄS MER