YogaDevi’s Yinyogautbildningar online

Vi har olika långa yogautbildningar beroende på om du vill fördjupa din egen förståelse för yoga, utvecklas personligt och/eller önskar guida andra inom yoga.

Online Yogautbildningar

6, 13, 20/9 2023 :: 18.00-20.00

Yinyoga & Ayurveda Online, 25 H

11, 18, 25/10 2023 :: 18.00-20.00

Yinyoga & Anatomi Online, 25 H

22 & 19/11, 6/12 2023 :: 18-20.00

Yinyoga & Chakra Online, 25 H

24 & 31/1, 7/2 2024 :: 18.00-20.00

Yinyoga & Pranayama Online, 25 H

6, 13, 20/3 2024 :: 18.00-20.00

Yinyoga & Yogafilosofi Online, 25 H

10, 17, 24/4 2024 :: 18.00-20.00

Det inre ledarskapet Online :: 25 H

3/10 – 5/12 :: LIVESÄND ONLINE

Lymfyoga Slow Flow utbildning online :: 50 H

Yinyoga lärarutbildning med ayurvedisk inriktning 200 tim ONLINE

ViIl du få kunskap om hur du unikt fungerar och vad som passar dig för du ska hitta balans i livet, en hållbar livsstil och göra mer medvetna val? Som bonus kanske du sedan vill fortsätta guida andra i yinyogans fantastiska värld.

Yinyogalärarutbildningen på 200 tim online är en komplett utbildning med ayurvedisk inriktning som innehåller yogans alla områden. Du kan välja att gå Grundutbildningen på plats i Stockholm eller vara med online. Resterande delar håller vi livesända online kvällstid samt 15 förinspelade yinyogapass som ingår i utbildningen.

Vi har tagit fram den här utbildningen då vi själva saknade en utbildning med alla yogans delar. För att få den kunskapen och erfarenheten vi själva gått längre utbildningar i varje tema. Det känns som en ynnest att få möjlighet att dela med oss av det vi själva önskat få på en Yinyogautbildning. Vi har utbildat i Yinyoga sedan 2014 och var en av de första i Sverige att hålla Yinyogautbildningar. Sedan dess har vi sett att intresset för egenfördjupning och att börja leda andra bara ökat.

YogaDevis 200-timmars Yinyogalärarutbildning online är kvalitetssäkrad av KRY Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.  KRY-certifieringen innebär att du är elevmedlem under utbildningen och kan efter godkänd utbildning bli kvalitetssäkrad medlem i förbundet.

BOKA GRATIS PROVA-PÅ-KVÄLL

Enstaka temasteg för dig som gått en Grundutbildning i Yinyoga

Har du gått en Grundutbildning i Yinyoga hos oss eller hos någon annan och vill bygga på med djupare kunskap och inspiration? Då är de 6 temasteg något för dig. Du kan välja att gå en eller flera. Du får diplom efter varje steg.

Vi har tagit fram den här temastegen då vi själva saknade en utbildning med alla yogans delar. För att få den kunskapen och erfarenheten vi själva gått längre utbildningar i varje tema. Det känns som en ynnest att få möjlighet att dela med oss av det vi själva önskat få på en Yinyogautbildning. Vi har utbildat i Yinyoga sedan 2014 och var en av de första i Sverige att hålla Yinyogautbildningar. Sedan dess har vi sett att intresset för egenfördjupning och att börja leda andra bara ökat.

För vem?
Den passar lika bra för dig som vill fördjupa din egen yogapraktik och utvecklas personligt eller för dig som vill guida andra. Du ska ha gått en Yinyoga Grundutbildning hos oss eller hos någon annan.

Utbildningens innehåll
Alla föreläsningskvällar spelas in och du kan titta på dessa i efterhand när du vill under utbildningstiden för att repetera eller för att anpassa undervisningen i din vardag.

Diplomering/Certifiering
Temastegen ingår i Yinyoga lärarutbildning 200 timmar online  men kan även tas var och en för sig. Då får diplom efter inlämnade hemuppgifter för varje steg. Om du går alla 6 stegen inom 3 år samt vår Yinyoga Grundutbildning får du ett diplom för 200 timmar Yinyogalärarutbildning.


NYHET! Lymfyoga utbildning livesänd online tisdagar 19-21, 3/10-5/12 2023

Self love till både själen, hjärtat och lymfan

På den här lymfyogautbildningen får du lära dig mer om lymfsystemet, dess betydelse för hälsan och hur du får ett bättre lymfflöde.

Du får lära dig både lite mer aktiva yogapositioner och mjuka somatiska yinyogaflöden för att stimulera lymfflödet. All rörelse är bra för lymfan. Lymfyoga Slow Flow är särskilt bra då den inkluderar både yogapositioner/flow, hjärtöppnande yoga, andning, självmassage och djupavslappning.

När vi känner oss tillfreds och lugna jublar lymfan. Ge dig själv och andra möjligheten till egenvård, egenkärlek och att ta hand om både sinnet, själen och kroppen.

Du kan gå den här utbildningen som yogalärare eller bara för din egen skull.

Efter utbildningen är du redo att börja undervisa och guida andra i Lymfyoga Slow Flow.

Certifiering
Certifiering 50 tim Lymfyoga Slow Flow efter inlämning av hemuppgifter samt vid deltagande på 80% av de livesända tillfällena.

Läs mer om Lymfyogautbildningen här