Skapa konto i vårt bokningssystem

Boka dina yogapass, workshops, yogakurser med mera i vår app eller via hemsidan.

Sök i App Store eller Play Butik efter appen Zoezi och välj anläggning YogaDevi.

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in och yogakort antingen via din webbläsare eller via appen ZOEZI som du laddar ner till din mobil eller padda.. Första gången du gör ett köp/bokar skapar du en profil. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Vår tidigare app YogaDevi har nu ersatts av appen Zoezi i en ny uppdaterad version där du behöver lägga in dina kortuppgifter på nytt.

Kontakta oss på hej@yogadevi.se om du har några funderingar.


Köpa yogakort & boka drop-in klass

Vill du droppa in när det passar dig köper du något av våra olika yogakort. Vi har årskort, terminskort, månadskort, klippkort och engångsdrop-in. Om du yogar mer än en dag i veckan lönar det sig med årskort eller 3- eller 6-månaderskort. Efter du gjort ditt köp kan du boka dig på de klassar du önskar tidigast en vecka i förväg. Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det med på ditt kvitto.

Du bokar dig på en eller flera klasser max en vecka i förväg. När du kommer till studion prickar läraren av dig i anslutning till klassen via vår närvaroapp i receptionen. Här nedan har du länk till vårt schema.

Glöm inte att avboka om du får förhinder, senast 3 timmar innan klassen startar.


Gå en yogakurs

Vill du ha det bekvämt utan att behöva boka drop-in varje vecka har vi ett stort utbud av yogakurser; termins-, deltermins- och helgkurser. Om du väljer att gå en kurs har du möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare samt en plats reserverad för dig varje vecka och behöver inte tänka på att boka i förväg. Missar du en klass tar du igen den så länge kursen pågår. Du av- och ombokar själv i bokningssystemet.

Glöm inte att avboka om du får förhinder, senast 3 timmar innan klassen startar.

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Lymfyoga, Shamanic Yin Flow, Mediyoga och Hathayoga.

Pontonjärgatan 36