Boka yogaklass

Först och främst vill vi välkomna dig till oss oavsett om du vill yoga någon gång ibland eller varje dag.

Vi har ett stort utbud av yogaklasser och kurser på våra ordinarie säsongscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Här kan du läsa mer om hur du enkelt bokar och betalar din klass.

1. Skapa profil i vårt bokningssystem

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in och yogakort. Du skapar en profil först eller i samband med att du bokar dig, då du köper ett yogakort eller drop-in. Det kan du göra via din webbläsare eller via YogaDevis app som du laddar ner till din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

2. Köpa yogakort

Vill du droppa in när det passar dig köper du något av våra olika yogakort. Vi har årskort, terminskort, månadskort, klippkort och engångsdrop-in. Om du yogar mer än en dag i veckan lönar det sig med årskort eller terminskort. Efter du gjort ditt köp kan du boka dig på de klassar du önskar tidigast en vecka i förväg. Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det med på ditt kvitto.

3. Boka drop-in klass

Du bokar dig på en eller flera klasser max en vecka i förväg. När du kommer till studion prickar läraren eller du själv av dig i anslutning till klassen via vår närvaroapp i receptionen eller i yogasalen. Här nedan har du länkar till schema för våra två yogastudios samt yoga online. Glöm inte att avboka om du får förhinder.


Eller gå en yogakurs

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Restorativeyoga, Mediyoga och Pranayama.

BIRKASTAN Tomtebogatan 30
FRIDHEMSPLAN Pontonjärgatan 36