Mediyoga

Kurs i Mediyoga

Mediyoga är en terapeutisk yogaform med lugna och stärkande yogaövningar, samt andningstekniker. Den här kursen är för dig som vill ha hjälp att minska och hantera stress med lugna och stärkande yogaövningar samt andningstekniker.

MEDIYOGA
Tema: Lugn & kraft
Måndagar 15.45-17.00 :: 29/1 – 10/6
19 ggr 3.990 kr
Lärare: Agneta Beckman
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Mediyoga

Terapeutisk och lugn yoga

En kurs för dig som vill ha hjälp att minska och hantera stress med lugna och stärkande yogaövningar samt andningstekniker.

Vi lägger ner god tid på avslappning och på att etablera den medvetna andningen som är en av de viktigaste sätten att skapa välmående och varva ner kropp och sinne.

Vi människor som lever i en värld där vi ständigt är uppkopplade, påkopplade och aktiverade på många sätt. Omgiven av sus och brus, både inom oss och i det yttre. Här får du verktyg att hitta ditt eget inre lugn, oavsett vad som pågår i livet. Du får hjälp att hitta en balans mellan aktivitet och vila. I Mediyogan tränar du din inre kondition. Du tränar på att bara vara, på att bara vara DU…

Inga förkunskaper krävs.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs