Shamanic Yin Flow utbildningar

Shamanic Yin Flow passar dig som vill undervisa intuitiva yogaklasser i mjuka inkännande flöden med sound healing i shamansk anda, ge en ny dimension till din undervisning som yogalärare eller som en egen inre resa.

Shamanic Yin Flow utbildningen innehåller tre helgmoduler men går att välja som enstaka fördjupningssteg:

❥ YIN FLOW YOGA
❥ MEDICINHJULET & SHAMANSK VISDOM
❥ SHAMANIC SOUND HEALING

BOKA INFOKVÄLL 26/6, 19.00-19.45

SHAMANIC YIN FLOW

YOGALÄRARUTBILDNING :: 3 HELGER :: 90 TIMMAR

LÄS MER

Fördjupningshelger

Fördjupningshelgerna är de moduler som ingår i hela yogalärarutbildningen Shamanic Yin Flow men går också att välja som enstaka moduler för dig som vill komplettera med ny kunskap och visdom in i dina yogaklasser eller din egna praktik.

ÄR DU YINYOGALÄRARE? Då passar temasteget Yin Flow om du vill utforska yin vidare genom att integrera intuitiva, mjuka och somatiska yogaflöden med fokus på den själsliga upplevelsen eller temasteget Shamanic Sound Healing om du lägga till Sound Healing på dina yogaklasser.

YIN FLOWYOGA

STOCKHOLM
& LIVESÄND

FREDAG – SÖNDAG
30 TIMMAR

LÄS MER

MEDICINHJULET& SHAMANSK VISDOM

STOCKHOLM
& AYNIGÅRDEN

FREDAG – SÖNDAG
30 TIMMAR

LÄS MER

SHAMANIC SOUND HEALING

STOCKHOLM
& AYNIGÅRDEN

FREDAG – SÖNDAG
30 TIMMAR

LÄS MER

Årsvandring i den moderna shamanens spår

Årsvandringen är en upplevelsebaserad kurs längs det shamanska medicinhjulet för dig som är beredd att göra en djupare personlig resa genom tid och rum i den nya tidens shamanism. Kursen är fördelad över fyra helger i fas med naturens årstidsväxlingar, där vi helar vårt förflutna i syd, släpper begränsade tankemönster i väst, sätter nya intentioner utifrån själen i norr och lär oss vägledas av vår intuition till ett högre perspektiv i öst.

ÅRSVANDRING I DEN MODERNA SHAMANENS SPÅR

AYNIGÅRDEN

4 HELGER

LÄS MER