Schema yoga Fridhemsplan

LIVESÄNDA YOGAKLASSER 23/11 – 6/12

Tack till alla våra elever för ert stöd att fortsätta komma till våra klasser under dessa utmanande omständigheter samt alla supportande ord och goda råd. Vi vill fortsätta vara en trygg plats och har kommit fram till att vi vill göra vad vi kan för att minska smittspridningen. För att dra vårt strå till stacken kommer vi att ta en paus i våra fysiska yogastudios i Stockholm och i Järfälla de närmsta två veckorna, 23/11–6/12.

Vi kommer istället att ha allt fokus på de livesända yogaklasserna. Då kan vi som lärare ha tid och möjlighet att fokusera på att ge bra livesända klasser så du som är med känner att du är en del av yogashalan hemifrån. Vi närmar oss en årstid när vi tänder ljus och cooconar hemma så varför inte skapa en mysig, gärna ostörd, hörna hemma för dig och din yogamatta.

Vi behöver yogan och vårt fina Yoga Community mer än någonsin. Därför har vi öppnat upp extra tillfällen online med olika teman inom yoga som yogafilosofi, meditationer varje vecka då yogan är så mycket mer än den fysiska praktiken. Du hittar dessa under “YogaDevi Community klass” i bokningssystemet.

Nu är en tid då vi verkligen får lära oss att vara i nuet. Tillsammans hjälps vi åt att fortsätta yogapraktiken som vi behöver mer än någonsin. Vi är tacksamma för din förståelse och support.

Med värme
YogaDevi Community

LÄNK TILL ONLINESCHEMA

Vårterminens kurser är bokningsbara

LÄNK TILL KURSER I VÅRT BOKNINGSSYSTEM

Vårtermin 1/2-20/6
Vinterschema 27/12 – 31/1
Hösttermin 24/8 – 23/12

Läs mer om våra yogakurser och helgintensivkurser i våra två studios här.

Birkastan: Tomtebogatan 30
Fridhemsplan: Pontonjärgatan 36

Vårt Mysore Style Program

Schema yoga Fridhemsplan

Här ser du schema för våra yogaklasser i vår yogastudio vid Fridhemsplan, Pontonjärgatan 36. På schemat här nedan klickar du på önskad klass. För att boka dig behöver du som är ny hos oss skapa en profil i vårt bokningssystem och i samband med bokningen köpa kort eller drop-in. Du får upp en ruta där det står Logga in eller Skapa konto när du klickar på en klass. Du kan boka dig på en klass max en vecka i förväg. Höstschema 24/8 – 23/12.

NYHET! Livesänd yoga :: Yoga med oss online hemifrånVÅRA YOGAFORMERNY HOS OSS :: KOM IGÅNG MED YOGA

NY HOS OSS :: KOM I GÅNG MED YOGA
Är ny hos oss eller helt ny på yoga har vi prova-på valfri klass eller lär känna oss och vår yoga under en hel månad.

PROVA-PÅ DROP-IN :: 100 KRPROVA-PÅ MÅNAD :: 650 KR

NY PÅ ASHTANGAYOGA?
Vi har flest Ashtangayogaklasser på vårt schema. Är den yogaformen ny för dig har vi en introklass varje måndag i vår studio i Birkastan. Efter introklassen kan du gå på de schemalagda nybörjarklasserna.
Måndagar 19.15 – 20.15 :: Pris: 150 kr

BOKA INTROKLASS