Yoga med oss på YogaDevi

Välkommen att yoga med oss, vi har yoga för alla med ett stort utbud av yogaklasser och kurser på våra ordinarie säsongscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Vi har yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Våra yogaformer på vårt ordinarie schema är; Traditionell Ashtangayoga och Mysore Style varje dag i veckan, Yinyoga, Shamanic Yin Flow, Lymfyoga, Mediyoga, Hatha Flow, Yin & Nidra och Mjukyoga.

Vi finns på Kungsholmen vid Fridhemsplan i Stockholm, Pontonjärgatan 36.

Boka dina yogapass, workshops, yogakurser med mera i vår app eller via hemsidan.

Sök i App Store eller Play Butik efter appen Zoezi och välj anläggning YogaDevi.

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in och yogakort antingen via din webbläsare eller via appen ZOEZI som du laddar ner till din mobil eller padda. Första gången du gör ett köp/bokar skapar du ett konto. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Vår tidigare app YogaDevi har nu ersatts av appen Zoezi i en ny uppdaterad version där du behöver lägga in dina kortuppgifter på nytt.

Kontakta oss på hej@yogadevi.se om du har några funderingar.

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Lymfyoga, Shamanic Yin Flow, Mediyoga och Hathayoga.

Pontonjärgatan 36