Ashtangayogautbildningar

Kombiutbildning i Ashtanga- och Yinoga eller Ashtangayoga Grund 4 helger

Är du redo för en förändring?

Har du yogat ett tag, vill lära dig mer? Är du sugen på djupare insikter om till exempel linjering och teknik i yogapositionerna och även en inblick i yogan som helhet? Samt även fördjupa din egen yogapraktik. Påbörja din resa mot djupare insikter med vår Grundutbildning i Ashtangayoga på 4 helger.

Vill du gå steget längre och fördjupa din förståelse för yogans alla delar och även få det fina komplementet till Ashtangayoga som är Yinyoga? ViIl du få kunskap om hur du unikt fungerar och vad som passar dig för du ska hitta balans i livet, en hållbar livsstil och göra mer medvetna val. Då har vi en längre Kombiutbildning i Ashtangayoga och Yinyoga med Ayurvedisk inriktning som sträcker sig över 10 månader.

Som bonus kanske du sedan vill fortsätta guida andra i yogans fantastiska värld.

Vi har utbildat i Ashtangayoga sedan 2015. Sedan dess har intresset för egenfördjupning och att börja leda andra bara ökat.

Varmt välkommen på något av våra infomöten där vi berättar mer om våra längre yogautbildningar.

BOKA INFOMÖTE I VÅR STUDIO ELLER ONLINE

KOMBIUTBILDNING
ASHTANGA- OCH YINYOGA
Med ayurvedisk inriktning

Utbildningen innehåller:
Ashtangayoga Grundutbildning, 4 helger
Yinyoga Lärarutbildning, 4 långhelger

Totalt 240 timmar :: STOCKHOLM
44.500 kr

LÄS MER

ASHTANGAYOGA
GRUNDUTBILDNING

:: Essensen av Ashtangayoga
:: Höftöppnare & framåtfällningar
:: Tvister & bakåtböjningar
:: Armbalanser & inversioner

40 timmar :: 4 helger :: STOCKHOLM
10.000 kr

LÄS MER

Vad är Ashtangayoga

Ashtangayoga, eller Ashtanga Vinyasa Yoga som den egentligen heter, är uppbyggd i ett specifikt flöde och ordning med solhälsningar, stående, sittande och avslutande positioner. Fokus är att röra sig i takt med andetaget, rätt linjering och blickfokus för att dra sinnena inåt, då blir yogan meditativ.

Ashtangayoga är en metod till självkännedom som bygger på den 8-faldiga vägen där positionerna görs i en specifik sekvens. Vi använder en andningsteknik som kallas ujjayi, olika positioner (asanas), blickfokus (drishti).

Ashtangayoga har sitt ursprung i Indien, framförallt i staden Mysore, och är grundad på den åttafaldiga vägen som beskrivs i Patanjali Yoga Sutras. De åtta olika delarna är; Yama (yttre förhållningssätt), Niyama (inre förhållsningssätt), Asana (yogapositioner), Pranayama (andingstekniker), Pratyahara (dra sinnena inåt), Dharana (koncentration), Dhyana (Meditation), Samadhi (djup meditativt tillstånd).

Fördelar med Ashtangayoga

:: Du bygger upp fysisk styrka och smidighet
:: Du får ett lugnare sinne
:: Ökad närvaro och koncentration i vardagen
:: Ökar blodcirkulationen
:: Balanserar energiflödet och kroppen från slaggprodukter
:: Terapeutisk yoga