YogaDevi's Yinyogautbildningar

Schema

Vi har olika långa yinyogautbildningar beroende på om du vill fördjupa din egen förståelse för yoga, utvecklas personligt och/eller önskar guida andra inom yinyoga.

YogaDevis 200-timmars Yinyogalärarutbildning är kvalitetssäkrade av KRY Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.  KRY-certifieringen innebär att du är elevmedlem under utbildningen och kan efter godkänd utbildning bli kvalitetssäkrad medlem i förbundet.

Varmt välkommen att delta på en gratis Prova-på-kväll, kontakta oss på tt@yogadevi.se eller slå en signal till Pernilla på 070-7721110 så berättar vi mer om våra yinyogautbildningar.

BOKA PROVA-PÅ KVÄLL

Yinyoga lärarutbildning med ayurvedisk inriktning 200 tim

ViIl du få kunskap om hur du unikt fungerar och vad som passar dig för du ska hitta balans i livet, en hållbar livsstil och göra mer medvetna val? Som bonus kanske du sedan vill fortsätta guida andra i yinyogans fantastiska värld.

Yinyogalärarutbildningen på 200 tim är en komplett utbildning med ayurvedisk inriktning som innehåller yogans alla områden. Du kan välja att gå på plats i Stockholm eller via vår livesända Onlineutbildning.

Vi har tagit fram den här utbildningen då vi själva saknade en utbildning med alla yogans delar. För att få den kunskapen och erfarenheten vi själva gått längre utbildningar i varje tema. Det känns som en ynnest att få möjlighet att dela med oss av det vi själva önskat få på en Yinyogautbildning. Vi har utbildat i Yinyoga sedan 2014 och var en av de första i Sverige att hålla Yinyogautbildningar. Sedan dess har vi sett att intresset för egenfördjupning och att börja leda andra bara ökat.

Yinyoga
Yogalärarutbildning
Stockholm

200 TIMMAR
AYURVEDISK INRIKTNING

LÄS MER

Yinyoga
Yogalärarutbildning
Livesänd

200 TIMMAR
AYURVEDISK INRIKTNING

LÄS MER

Yinyoga Grundutbildning 40 tim

Vår Yinyoga Grundutbildning är fyra heldagar, torsdag till söndag. Grundutbildningen ger dig en bra bas inom yinyogan där du får lära dig yinyogans grunder och syftet med yinyogan såval fysiskt som mentalt.

Du behöver inga förkunskaper, det räcker att du vill fördjupa din egen praktik och kunskap, är nyfiken och har en regelbunden yogapraktik eller erfarenhet av yinyoga. Är du fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor passar den här utbildning fint som ett komplement.

Yinyoga
Grundutbildning
Stockholm & Göteborg

LÄS MER

Yinyoga Påbyggnadsutbildning med ayurvedisk inriktning 160 tim

Vår Yinyoga Påbyggnadsutbildning med ayurvedisk inriktning på 160 tim med tre temasteg (ayurveda & anatomi, chakra & pranayama, yogafilosofi & yoga som yrke) är en del av vår Yinyoga lärarutbildning 200 tim och passar dig som redan har gått en grundutbildning i Yinyoga och får därefter en komplett Yinyogautbildning som innehåller alla yogans områden. Du kan också välja att boka dig på enstaka temasteg.

Yinyoga
Påbyggnadsutbildning

160 TIMMAR
AYURVEDISK INRIKTNING

LÄS MER

Yinyoga temasteg

Temastegen är en del av vår Yinyoga lärarutbildning 200 tim och passar dig som redan har gått en grundutbildning i Yinyoga. Du kan också välja att boka dig på en eller flera temasteg.

YINYOGA AYURVEDA
& ANATOMI

LÄS MER

YINYOGA CHAKRA
& PRANAYAMA

LÄS MER

YINYOGA YOGAFILOSOFI
& YOGA SOM YRKE

LÄS MER

YOGA FÖR IMMUNFÖRSVARET - TEMAKLASS

Schema

VÄLKOMMEN PÅ EN HELT FANTASTISK KLASS FÖR IMMUNFÖRSVARET💗

Vi gör utrensande och stärkande övningar för matsmältningen och hjärtat.  Fortsätter sedan med en skön vila och en magisk helande meditation där vi skapar samklang med våra röster.

Denna workshop riktar sig till alla oavsett tidigare yogakunskaper eller inte.

————————————————————

Det finns matta att låna (ta gärna med egen om du har) och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder.

Järfälla: Veddestavägen 24

JÄRFÄLLA
TEMAKLASS – Yoga för immunförsvaret

När: Fredag 1 April
Tid: 17.00-18.15
Lärare: Beatrice Casselholm de Salles

Pris: 240 kr

10% rabatt för dig som har årskort med kod ÅRSKORT10YDJ

BOKA PLATS HÄR

Hyra yogastudion

Schema

Letar du efter en sal för att hålla egna klasser i yoga, pilates, qigong eller liknande verksamhet?
Vi hyr ut dagtid på vardagar och helger till workshops, kurser och föreläsningar.

JÄRFÄLLA, Veddestavägen 24
Här hittar du vår mysiga yogastudio med centralt läge i Järfälla.

I studion finns kök, 1 toalett, omklädningsrum med dusch. Salen tar max 20 personer.

Studion är ledig dagtid vardagar och helger.

FINNS I STUDION
Yogamattor, bolster, filtar, block.
Omklädningsrum & kök.
Nära kommunikation, buss och pendeltåg. Gratis parkering utanför.

DAGTID
Vardagar och helger

Halvdag 8-12.00 eller 12.30-16.30. Pris: 1.000 kr/halvdag
Heldag 8-16.30. Pris: 1.900 kr/heldag
Hel helg 8-16.30. Pris 2.800 kr/helg

KONTAKTA OSS
Vill du veta mer eller boka är du välkommen att höra av dig till oss på jarfalla@yogadevi.se.

Skicka en bokningsförfrågan

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga, Yinyoga, Hathayoga, Restorativeyoga, Mediyoga, Pranayama, Coreyoga, Yoga för stela snubbar, Meditation, Pranayama.

Workshops, temaklasser och utbildningar för nya och för dig som vill fördjupa dig ännu mer.

Veddestavägen 24


Företagsyoga

Schema

Vill du minska stress, öka fokus och kreativitet på din arbetsplats?

Yoga har blivit alltmer populärt på våra arbetsplatser då flera oberoende studier visar att yoga minskar stress, förbättrar minnet, stärker immunförsvaret och ökar människors välbefinnande samt förbättrar arbetsmiljön.

Vår intention på YogaDevi är att inspirera till en hållbar hälsa utifrån varje individs egna behov och förutsättningar och vi vänder oss till företag som vill skapa en hälsofrämjande arbetsplats med högre effektivitet, medvetenhet, samt ökad närvaro och motivation.

De fysiska rörelserna stärker kroppen och motverkar onda ryggar, spända axlar och nacke. De lugna delarna i yogan tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration. En viktig motvikt till dagens stressade samhälle. Det skapar också en fin sammanhållning på arbetsplatsen att yoga tillsammans.

Ge din personal möjlighet att yoga regelbundet. Vi erbjuder allt från enstaka yogaklasser och föreläsningar till kurser och längre hälsoprogram såväl online via livesändningar, på plats hos er eller i vår studio i Veddesta.

Vi kan också skräddarsy koncept med yoga som inledning eller avslutning på event som konferenser, kick-offer och heldagsmöten.

Online Yoga – Livesända klasser

I dagsläget är intresset för vår ONLINE YOGA stort då då allt fler personal väljer att jobba hemifrån.

Fördelen med livesända yogaklasser är att fler medarbetare har möjlighet att delta samtidigt oberoende var man befinner sig.

Ni bestämmer själva vilket koncept/upplägg ni önskar. Allt ifrån enkla andningsövningar, lätta fysiska yogaövningar till mer dynamisk yoga.

Se nedan för våra populära inriktningar; lugn- dynamisk, eller kontorsyoga.

Lugn yoga

Enkla andningsövningar och lätta fysiska yogaövningar som utförs liggandes eller sittandes med fokus på återhämtning.

60 min

> 25 personer:
3.000 kr/1 gång
25.000 kr/10 gr
35.000 kr/15 ggr

> 50 personer:
4.800 kr/1 gång
43.000 kr/10 ggr

62.000 kr/15 ggr

JAG VILL VETA MER OM LUGN YOGA

Dynamisk yoga

Dynamisk yoga som bygger upp fysiskt styrka och smidighet, både fysiskt och mentalt, ökar din närvaro och förbättrar din andning.

60 min

> 25 personer:
3.000 kr/1 gång
25.000 kr/10 gr
35.000 kr/15 ggr

> 50 personer:
4.800 kr/1 gång
43.000 kr/10 ggr

62.000 kr/15 ggr

JAG VILL VETA MER OM DYNAMISK YOGA

Kontorsyoga

Kontorsyogan är endast 20 min och består av lugna andningsövningar, enkla stretchövningar vid skrivbordet, ståendes eller sittandes på en stol.

20 min

> 25 personer:
1.500 kr/1 gång
13.000 kr/10 ggr
20.000 kr/15 ggr

> 50 personer:
2.000 kr/1 gång
18.000 kr/10 ggr
25.000 kr/15 ggr

JAG VILL VETA MER OM KONTORSYOGA

Inspirationsföreläsningar

Vår intention med våra inspirationsföreläsningar är att få deltagarna att reflektera över sin egen hälsa och öka medvetenheten om hur de själva kan påverka och hantera yttre omständigheter via enkla tekniker. Föreläsningarna kan vara online eller på er arbetsplats.

Skapa sin egna personliga hälsa – 75 min
Att skapa sin egna personliga hälsa innebär att göra medvetna val utifrån sina egna behov och förutsättningar. När vi lever i enlighet med vår grundstruktur, balanseras kropp och själ och vi ökar vår livskraft. Under föreläsningen går vi igenom egenskaper och karaktäristiska drag för olika personlighetstyper, vad som är utmärkande för balans respektive obalans för dessa samt hur man balanserar respektive personlighetstyp.

Nya förhållningssätt – nyckeln till förändring – 75 min
Mindfulness är en metod och ett förhållningssätt som får varje person att bli medveten om sig själv och öka sin produktivitet, kreativitet och arbetsglädje. Under föreläsningen/workshopen går vi igenom de sju attityderna inom mindfulness för att bli medveten om att det finns alternativa förhållningssätt samt provar några enkla avslappnings- och meditationsövningar.

JAG VILL VETA MER OM ERA INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGR

Individuella sessioner

Individuella sessioner/hälsoplaner

Vi erbjuder individuella sessioner för företag som coachingsamtal eller PT-yoga för att ge de individer som vill och behöver ett extra stöd och inspiration till ökad medvetenhet och bättre hälsa.

Vi tar då fram en personlig hälsoplan med konkreta tips och råd utifrån personens unika förutsättningar. De individuella sessionerna kan ske online, hos er eller i våra lokaler i Veddesta.

JAG VILL VETA MER OM INDIVIDUELLA SESSIONER

Friskvårdsbidrag

FÖR DIG SOM ÄR ANSTÄLLD
I dag erbjuder de flesta företag friskvårdsbidrag till sina anställda. Det går bra att använda friskvårdsbidrag hos oss genom att gå en kurs eller köpa yogakort. För att få ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil i vårt bokningssystem så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

ACTIWAY/ePassi
Är ditt företag anslutet till Actiway eller e-Passi mejlar du jarfalla@yogadevi.se information om vilken kurs/kort du önskar köpa samt vilken summa du önskar dra.

FAR
På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept.

Fördelar med yoga

Dynamisk yoga:
:: Bygger upp fysiskt styrka och smidighet
:: Ger ett lugnare sinne
:: Ökad närvaro och koncentration i vardagen
:: Ökar blodcirkulationen
:: Balanserar kroppen från slaggprodukter

Lugn Yoga
:: Lugnande och balanserande för nervsystemet
:: Ökar smidigheten i kroppen
:: Smörjer och tränar leder, ligament och bindväv
:: Bra komplement till annan dynamisk träning
:: Tränar närvaro i nuet, mindfulness
:: Balanserar energiflödet :: Passar alla

Andningstekniker, avspänning, kroppsscanning och meditation:
:: Ökar syreintaget i kroppen
:: Lugnande och balanserande för nervsystemet
:: Balanserar energiflödet
:: Ger djup avslappning och inre lugn
:: Ökad koncentrationsförmåga
:: Bättre sömnkvalitet
:: Passar alla

Referenser 

Att avsluta eller börja ett vanligt möte med sköna träningskläder och yoga var för många av oss en helt ny värld, vilket tog oss som grupp till nya insikter ökad harmoni, respekt och förståelse för varandra.”

”Jag trodde mindfulness, meditation och yoga var ”flummigt” och ”inget för mig”. Det visade sig vara en, för mig, oupptäckt väg mot det jag alltid saknat i mitt liv. Det är aldrig för sent att ändra sig själv och sitt liv”.

”Inspirerande och intressanta föreläsningar! Fick mig att tänka till och få verktyg som jag har nytta av i vardagen, både på jobbet och privat”. 

”Jag har blivit mer medveten och fått verktyg som jag kan använda vid stress för att bli mer fokuserad och känna harmoni.


Handstående för alla - en säker resa till en stark praktik

Schema

Workshop med Lotta Sebzda

Inspirerande Lotta Sebzda gästar vår studio med sin populära workshop, Handstående för alla – en säker resa till en stark praktik!

Passar lika bra för dig som är nybörjare som för dig som redan har en handstående praktik.

Du får lära dig hur du säkert och tryggt hittar nya sätt att ta dig an både enklare och mer utmanande positioner. 

Du behöver inte vara van vid handstående och armbalanser då vi går igenom detta utifrån alla nivåer på ett lekfullt sätt.

Workshopen är för alla nivåer, nybörjare som erfarna.

Boka & betala

Datum: 10 December 2022 :: 12.30-15.00
Lärare: Lotta Sebzda
Plats: Veddestavägen 24
Pris: 490 kr

BOKA HÄR

Lotta har praktiserat Ashtangayoga sedan 1999 och arbetat som yogalärare sedan 2004. Hon är gammal gymnast och har alltid älskat handstående. I ashtangapraktiken möter vi vissa moment av handstående, men det var inte förrän Lotta för ca 7 år såg det på Instagram som hon blev riktigt inspirerad. Sedan dess har handståendet dagligen inkluderats i hennes yoga praktik, och jaaaaaa Lotta älskar handstående!.


Kurser i Familjeyoga Järfälla

Schema

Yoga och ha kul tillsammans

Vi alla är yogisar redan från födseln, vi vet hur vi ska använda andningen (vårt mest kraftfulla verktyg för återhämtning och nedvarvning) för att må bra. Dessvärre försvinner ofta den medfödda kunskapen, och vi glömmer bort hur vi ska andas.

Barn upplever stress vid tidig ålder, det finns forskningsstudier som visar på att barn kan känna av mammans stress redan i livmodern.

Familjeyogan är uppbyggd på barnyogans principer och ger ett utmärkt tillfälle att skapa en bra balans i familjen. Barn och vuxna möts på ett lekfullt sätt i ett prestigelöst sammanhang för att stärka sig själva, tillsammans.

Alla pass består av väl utvalda övningar som presenteras i sagoform och bidrar till ett ökat välmående. Lite tid ger så otroligt mycket, passa på att fördjupa era relationer, på alla plan, tillsammans på yogamattan!

 

Inga förkunskaper krävs.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum och dusch finns.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Snabbguide bokningssystem

JÄRFÄLLA
FAMILJEYOGA
Lördagar 13.30-14.15
4/9-30/10, 8 ggr
Pris: 1.600 kr (1 vuxen och 1 barn)
Lärare: Mia Söderlind

Köp kurs

JÄRFÄLLA
FAMILJEYOGA
Lördagar 13.30-14.15
13/11-18/12, 6 ggr
Pris: 1.200 kr (1 vuxen och 1 barn)
Lärare: Mia Söderlind

Köp kurs

JÄRFÄLLA
FAMILJEYOGA ONLINE
Lördagar 13.30-14.15
4/9-30/10, 8 ggr
Pris: 800 kr (1 vuxen och 1 barn)
Lärare: Mia Söderlind

Köp kurs ONLINE

JÄRFÄLLA
FAMILJEYOGA ONLINE
Lördagar 13.30-14.15
13/11-18/12, 6 ggr
Pris: 600 kr (1 vuxen och 1 barn)
Lärare: Mia Söderlind

Köp kurs ONLINE

Fördelar med Familjeyoga

  • Ger ökat fokus och bättre koncentrationsförmåga.
  • Yogan kan motverka stressrelaterade åkommor.
  • Ger starkare insida och utsida.
  • Ökad kroppskontroll och kroppsmedvetenhet.

YogaDevi Järfälla

Veddestavägen 24 :: Stjärnhuset

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.


Yogakurser hösten 2023

Schema

28 augusti - 23 december

Vi har ett stort utbud av yogakurser i vår yogastudio i Järfälla.

Gå en yogakurs och ge dig själv möjlighet att fördjupa dig i yoga. Du har en plats reserverad för dig varje vecka och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Vi har alltifrån kortare helgintensivkurser till hel- eller  halvterminskurser. Missar du en klass under en kurs tar du igen så länge kursperioden pågår på någon av våra andra klasser på schemat. Gäller om du av- och ombokar själv i bokningssystemet.

Vill du yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa årskort eller månadskort (1, 3 eller 6 månader). Då kan du boka dig på drop-in på alla yogaklasser på schemat både i studion och online. 

BOKA TIDIGT RABATT!

Säkra din plats redan nu och få 10% rabatt.

Erbjudandet gäller på alla höstens yogakurser till den 2 juli 2023. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Rabattkod: YOGAKURS

HÖSTENS SCHEMA 2023 PDF

Efter att kursen startat går det går bra att börja i en pågående kurs i mån av plats.

Maila till oss på jarfalla@yogadevi.se om du vill börja i en pågående kurs. Du betalar för de tillfällen som är kvar på kursen.

Terminskurser i Ashtangayoga för nybörjare

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

Är du ny och nyfiken på Ashtangayoga? Gå vår unika nybörjarkurs mot Mysore Style, det traditionella sättet att utöva Ashtangayoga. Har du bara tiden och lusten så guidar vi dig gärna.

När du bokar dig på en nybörjarkurs Ashtangayoga ingår en inspelad klass så du kan även yoga hemma hur mycket du vill.

ASHTANGAYOGA NYBÖRJARE
Måndagar 17.45-19.00
Lärare: Anna Myrefjord

BOKA KURS

ASHTANGAYOGA NYBÖRJARE
Onsdagar :: 19.15-20.30
Lärare: Maria Olsten

BOKA KURS

Terminskurser i Ashtangayoga ledd klass

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

Den här kursen passar dig som vill gå på en ledd Ashtangayogaklass. Vi leder alla stående, några sittande och avslutande asanas.

Passar också dig som har börjat praktisera Mysore-style och vill lära dig vinyasan (flödet).

Klasserna har olika teman som asana-teknik och yogafilosofi.

ASHTANGAYOGA LEDD KLASS
Måndagar  6.30-7.45
Lärare: Maria Olsten

BOKA KURS

ASHTANGAYOGA LEDD KLASS
Söndagar  10.00-10.15
Lärare: Ida Frykler

BOKA KURS

Terminskurser i Ashtangayoga Mysore Style

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

Du yogar efter dina egna förutsättningar, läraren finns i rummet och ger dig individuella justeringar och nya asanas när du är redo. Kursen passar dig som kan solhälsningarna utantill.

ASHTANGAYOGA INTRODUKTION TILL MYSORE
Torsdagar 17.30-19.00
Lärare: Maria Olsten

BOKA KURS

Den här kursen passar dig som har gått en nybörjarkurs i Ashtangayoga och vill gå vidare till Mysore style.

Här får du den guidning du behöver för att så småningom kunna yoga i egen takt, Mysorestyle.
På så sätt kan du fördjupa din egen praktik och när du är redo lära dig fler asanas (positioner).
Varje klass har ett tema med fördjupning i teknik eller filosofi.

ASHTANGAYOGA MYSORE STYLE
Måndagar  6.30-8.00
Lärare: Maria Olsten
Du är redo när du gått en nybörjarkurs

BOKA KURS

ASHTANGAYOGA  MYSORE STYLE
Måndagar 19.15-20.45
Lärare: Gigi Fridfinnsdottir
Du är redo när du gått en nybörjarkurs

BOKA KURS

ASHTANGAYOGA MYSORE STYLE
Onsdagar 6.30-8.00
Lärare: Maria Olsten
Du är redo när du har gått en nybörjarkurs

BOKA KURS

ASHTANGAYOGA MYSORE STYLE
Onsdagar 17.30-19.00
Lärare: Maria Olsten/Maria Robarth
Du är redo när du har gått en nybörjarkurs

BOKA KURS

ASHTANGAYOGA MYSORE STYLE
Fredagar 6.30-8.00
Lärare: Gigi Fridfinnsdottir
Du är redo när du har gått en nybörjarkurs

BOKA KURS

ASHTANGAYOGA MYSORE STYLE
Lördagar 9.00-10.30
Lärare: Maria Olsten
Du är redo när du har gått en nybörjarkurs

BOKA KURS

Terminskurser Hathayoga

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

Våra Hatha-yoga kurser passar dig som gärna vill ha en fysisk yogaform i ett lugnare tempo med tid att hitta in i kroppen genom både rörelse och stillhet. Läraren sätter intentionen för kursen.

HATHA & YINYOGA
Måndagar 09.30-10.45
Lärare: Maria Olsten
Passar alla nivåer

BOKA KURS

HATHA-FLOW
Tisdagar 19.30-20.45
Lärare: Jeanette Lund
Passar alla nivåer

BOKA KURS

HATHA-FLOW
Söndagar 16.30-17.45
Lärare:  Natalie Lundell
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Terminskurser Yinyoga

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

En yogakurs för dig som vill omfamnas av lugn och ro. Vi ligger och sitter länge i varje position, släpper taget och låter kroppen öppna upp i egen takt. Vi stimulerar bindväven, blir smidigare i både kropp och sinne samt får igång cirkulationen i kroppen.

YINYOGA
Tisdagar 18.00-19.15
Lärare: Anna Myrefjord/Jeanette Lund
Passar alla nivåer

BOKA KURS

YINYOGA
Torsdagar 19.15-20.30
Lärare: Ida Frykler/Jesscia Ekstam
Passar alla nivåer

BOKA KURS

YINYOGA – TEMAKLASS :: Vårt energisystem
Söndagar 17.30-18.45
Lärare: Sussi Obenius
Passar alla nivåer

BOKA KURS

MEDITATION & YINYOGA ONLINEKURS
Torsdagar 6.30-7.30
Online via zoom
Lärare: Marita Berg Gustafsson
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Terminskurs Mediyoga

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

En yogakurs för dig som vill ha en lugn och stärkande yogaform. Här jobbar vi aktivt med det medvetna andetaget. Då får vi direkt respons i vårt lugn-och-ro-system, vår broms och hjälper oss nå djupare i oss själva. I Mediyogan tränar du din inre kondition.

MEDIYOGA
Onsdagar 9.30-10.45
Lärare: Beatrice Casselholm de Salles
Passar alla nivåer

BOKA KURS

MEDIYOGA ONLINEKURS
Onsdagar 9.30-10.45
Online via zoom
Lärare: Beatrice Casselholm de Salles
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Terminskurs Core yoga

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

På den här kursen fokuserar vi genom yogaövningar på core- och bålstyrka.

Med övningar för mage, rygg och axlar förbättras vår hållning vilket förebygger rygg och nackbesvär och får vår livsenergi, prana, att flöda genom kroppen.

Klassen innehåller bla knipövningar,  pilatesövningar och balansövningar.

En gång i månaden håller Bea en meditation braincoherence för att väcka och lösa upp energin från bäcken upp till skallen och hela auran.

CORE YOGA
Tisdagar 16.45-17.45
Lärare: Beatrice Casselholm de Salles
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Terminskurs Yinyoga för Stela snubbar

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

Är du man och brukar säga att yoga är inget för dig att du är alldeles för stel? Då är den här yogakursen för dig. För dig som vill komma igång och bli smidigare genom yoga. Alla är välkomna inga förkunskaper krävs.

YOGA FÖR STELA SNUBBAR
Lördagar 11.00-12.15
Lärare: Jessica Ekstam/Natalie Lundell
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Terminskurser Mindful Fredag

10% BOKA TIDIGT RABATT! Gäller till den 2 juli 2023

Rabattkod: YOGAKURS

Restorativeyoga, Mindful Yoga & YogaNidra

Den här kursen passar dig som gärna vill ha en lugn, mjuk och stillsam yoga. Här får kropp och sinne tid att landa inför helgen.

Restorativeyoga är en terapeutisk form av yoga med syfte att läka kroppen från stress, sjukdom och eventuella skador.

Mindful Yoga vi gör mjuka yogaövningar som alla kan vara med på. Klasserna varierar men vi har alltid fokus på återhämtning.

YogaNidra är en guidad meditationsteknik som utförs liggandes i savasana. Alla klasser avslutas med YogaNidra som ger en djup återhämtning.

MINDFUL FREDAG
Fredagar 17.00-18.30
Lärare: Marita Berg-Gustafsson & Cecilia Stadtaus
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Bra att veta

Bokad kurs är bindande och kan du inte komma ett kurstillfälle bokar du själv av det tillfället i bokningssystemet i förväg. Du har sedan möjlighet att boka om den missade klassen i någon av våra schemaklasser innan kursens slut. Undantag görs endast vid läkarintyg. Meddela oss tidigt om du behöver skjuta kursen vid läkarintyg.

Det finns matta att låna för de lugna yogaklasserna samt nybörjare i ashtangayoga. Omklädningsrum och dusch finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start.

Efter kursstart kan du maila oss på jarfalla@yogadevi.se för att se om det finns platser kvar.

ÅRSKORT

Vill du yoga mer än 4 gånger per månad lönar det sig med ett årskort.

Då ingår alla våra klasser på schemat i studion och online. Du har även tillgång till förinspelade klasser.

I vår yogashop och på utvalda workshops får du 10% rabatt💖

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga, Yinyoga, Hathayoga, Restorativeyoga, Mediyoga, Pranayama, Coreyoga, Yoga för stela snubbar, Meditation, Pranayama.

Workshops, temaklasser och utbildningar för nya och för dig som vill fördjupa dig ännu mer.

Veddestavägen 24


Sommarschema :: Järfälla

SOMMARSCHEMA JÄRFÄLLA

YOGA MED OSS HELA SOMMAREN

Sommarterminen är mellan den 21 juni  – 29 augusti.

Mellan den 19-31 juli är vår fysiska studio stängd men vi har klasser live online via zoom.

Med SOMMARKORTET har du tillgång till alla våra klasser på schemat . I studion, online och utomhus.

INTENSIVKURSER ASHTANGAYOGA SOMMAREN 2021

INTENSIVKURSER FÖR NYBÖRJARE

En introduktionskurs i ashtangayoga som passar dig som aldrig har yogat tidigare, är nybörjare eller vill ha en repetition av grunderna. Efter kursen är du välkommen till våra klasser intro till Mysore.

Ashtangayoga är en dynamisk yogaform där vi synkroniserar rörelse med andetag och bygger upp styrka och smidighet.

Under de här dagarna lär du dig Ashtangayogans solhälsningar  och vi bryter isär varje position och tittar på tekniken bakom för att få en djupare förståelse för yogapositionerna. Vi kommer  även att gå igenom andningen för att hitta ett flöde mellan andningen och rörelsen.

4 dagar veckokurser måndagar och onsdagar


INTENSIVKURSER INTRO TILL MYSORE

Följ ditt andetag och ashtangayoga i din egen takt

En mysoreklass är det traditionella sättet att utöva ashtangayoga. Du praktiserar tillsammans med andra i grupp men i din egen takt och efter ditt eget andetag. Läraren går runt och assisterar dig personligt efter dina förutsättningar.

Den här intensivkursen till mysore-style och passar dig som har gått en nybörjar eller fortsättningskurs i ashtangayoga. Eller om du haft uppehåll och vill komma igång igen.

Det är inte viktigt hur många rörelser du gör men att du kan solhälsningarna någorlunda utantill.

Vi börjar varje klass med en stund teknik och filosofi.

3 veckor intensivkurser tisdagar


Kurs i Yoga & stresshantering med ayurveda som grund

Kurs i Yoga & stresshantering med ayurveda som grund

Kurs i Yoga & stresshantering

Den här slutna kursen passar dig som vill skapa balans och helhet i ditt liv. Med Ayurveda som grund ger dig kursen de verktyg just du behöver för att lättare hantera inre och yttre stress i din vardag.

YOGA & STRESSHANTERING
Tisdagar 17.30-19.00 :: 15/2 – 5/4
8 ggr 2.880 kr
Sluten kurs, ingen drop-in.
Birkastan :: Tomtebogatan 30
Lärare: Pernilla Cristvall

BOKA KURS

YOGA & STRESSHANTERING
Tisdagar 17.30-19.00 :: 19/4 – 21/4
8 ggr 2.880 kr (uppehåll 26/4 och 10/5)
Sluten kurs, ingen drop-in.
Birkastan :: Tomtebogatan 30
Lärare: Pernilla Cristvall

BOKA KURS

Vid varje tillfälle varvar vi teori och praktik och använder oss av en mix av samtal, mindfulness-, yoga-, andnings- och avslappningsövningar.

Upplägg:
– Lugn yogapraktik 60 min
– Teori/samtal/delning 30 min

.

Pågående kurs i Yoga & stresshantering med ayurveda som grund

Kurs i Yoga & stresshantering

Den här slutna kursen passar dig som vill skapa balans och helhet i ditt liv. Med Ayurveda som grund ger dig kursen de verktyg just du behöver för att lättare hantera inre och yttre stress i din vardag.

YOGA & STRESSHANTERING
Tisdagar 17.30-19.00 :: 5/10 – 21/12
12 ggr 2.160 kr
Sluten kurs, ingen drop-in.
Birkastan :: Tomtebogatan 30
Lärare: Pernilla Cristvall

BOKA KURS

Schema

Vi utgår från ayurvedan som strävar efter en hållbar hälsa utifrån varje individs egna behov och förutsättningar.

Vid varje tillfälle varvar vi teori och praktik och använder oss av en mix av samtal, mindfulness-, yoga-, andnings- och avslappningsövningar.

Upplägg:
– Lugn yogapraktik 60 min
– Teori/samtal/delning 30 min

Kursen passar både nybörjare och erfarna yogautövare.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka.

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

Ashtangayoga 2 veckor intensivkurs för nybörjare

Schema

4-dagars introduktion för nybörjare

För vem? För dig som är total nybörjare eller vill ha en repetition av grunderna.

En introduktionskurs i ashtangayoga som passar dig som aldrig har yogat tidigare, är nybörjare eller vill ha en repetition av grunderna. Efter kursen är du välkommen på våra klasser intro till Mysore och ledd Ashtanga.

Ashtangayoga är en dynamisk yogaform där vi synkroniserar rörelse med andetag och bygger upp styrka och smidighet.

Under de här dagarna lär du dig Ashtangayogans solhälsningar  och vi bryter isär varje position och tittar på tekniken bakom för att få en djupare förståelse för yogapositionerna. Vi kommer  även att gå igenom andningen för att hitta ett flöde mellan andningen och rörelsen.

Vi går igenom solhälsningar, stående och sittande positioner (asanas) samt en enklare avslutningssekvens.

Efter kursen får du med dig ett papper med de asanas vi gått igenom så du kan öva att yoga i egen takt. Så kallad Mysore style.

ERBJUDANDE!

Om du köper ett SOMMARKORT så får du kursen med på köpet (värde 550 kr) och du får yoga hur mycket du vill till och med vecka 34.

Boka & betala

Måndagar & onsdagar :: 4 tillfällen, 2 veckor

Datum:  9, 11, 16, 18 AUGUSTI

Tid: 17.30-18.45
Lärare: Maria Olsten
Plats: Järfälla, Veddestavägen 24
Pris: 550 kr

9-18 AUGUSTI :: Järfälla