YINYOGAUTBILDNING :: TEMASTEG :: CHAKRA & PRANAYAMA :: STOCKHOLM

Yinyoga Chakra & Pranayama

Utbildningen innehåller kunskaper om vår kropps energisystem och dess chakran samt balanserande pranayama som stillar sinnet och leder oss lättare in i meditation.

Fördjupningen är en del av hela yinyogautbildningen (200 tim), men går också att välja som enstaka kurs.

För vem?
För dig som gått vår Yinyoga Grundutbildning eller liknande och vill får en djupare inblick i yogans alla delar. Den här utbildningshelgen är tillägnad Chakra och Pranayama.

Efter utbildningen
Efter avslutad helg och inlämnade hemuppgifter får du ett diplom för temasteget Chakra och Pranayama.

Vi har utbildat i Yinyoga sedan 2014 och var en av de första i Sverige att hålla Yinyogautbildningar. Sedan dess har intresset för egenfördjupning och att börja leda andra bara ökat.

Datum, anmälan och pris

Datum: 2-4 juni 2023
Tid: Fredag – lördag 9.00 till 16.30 (söndag 16.00) Lunch mellan 12.00-13.30.
Plats: YogaDevi Fridhemsplan, Pontonjärgatan 36
Lärare:
Pernilla Cristvall
Pris: 8.800 kr inkl moms

Boka & Betala

Se våra boknings- och betalningsvillkor.
Praktisk information kommer 14 dagar innan utbildningsstart.

Sagt från tidigare elever

”Mycket kunskap om chakran och hur vi kan jobba med våra chakran – både på ett personligt plan och hur man kan väva in det i yinyogaklasser.”

”Bra kunskap inom pranayama, dess utförande och fördelar.”

Chakra & Pranayama innehåll

TRE HELDAGAR VARVADE MED TEORI OCH PRAKTIK:

:: CHAKRA – Vår kropps energisystem
Du får inblick i chakranas betydelse och tecken på dess balanser eller obalanser samt hur du kan skapa olika yinyogapass med fokus på chakran och får även flera färdiga pass med dig. De kunskaper du får kan du även använda i andra yogaformer och som separata guidade chakrameditationer.

:: PRANAYAMA & MEDITATIONBalanserande pranayama som stillar sinnet och leder oss lättare in i meditation.
Klasserna som leds under helgen består av yinyoga, pranayama och meditation. På så vis får du prova effekten av att utöva pranayama och meditation tillsammans med yinyoga. Vi går igenom de pranayamaövningar som passar till yinyogan och vilka effekter de har på sinnet och kroppen,

Pranayama och meditation går lika bra att utöva som en full praktik utan yinyoga och passar bra att utöva i samband med alla olika yogaformer. Du får också förslag på passupplägg för att kombinera yinyoga, pranayama och meditation.

:: Passupplägg
I YogaDevis kompendie ingår grundläggande yinyogapass som du får med dig i varierande tid. Du får även lära dig hur du själv bygger upp pass och vad du bör tänka på. Flera av passen är förinspelade och dess har du tillgång till under en månad.

Kompendium med dokumentation och färdiga yinyogaklasser

I utbildningen ingår ett kompendium med kursmaterial, dokumentation, passupplägg med tema chakra, pranayama och meditation samt förinspelade temayinyogapass.

Hemuppgifter och diplom

Vi vill att du gör hemuppgifter som tar ca 10 timmar. Du får ett fint diplom för ”Yinyoga Chakra & Pranayama” efter genomförd utbildning.