Yinyogautbildningar

Har du yogat ett tag, vill lära dig mer, fördjupa både din förståelse för yogans alla delar och även fördjupa din egen yogapraktik på alla plan?

ViIl du få kunskap om hur du unikt fungerar och vad som passar dig för du ska hitta balans i livet, en hållbar livsstil och göra mer medvetna val. Som bonus kanske du sedan vill fortsätta guida andra i yogans fantastiska värld.

Vi har utbildat i Yinyoga sedan 2014 och var en av de första i Sverige att hålla Yinyogautbildningar. Sedan dess har intresset för egenfördjupning och att börja leda andra bara ökat. Nu har vi Grundutbildningar i både Stockholm och Göteborg. Resterande temasteg kan du sedan välja om du vill gå på plats i vår yogastudio i Stockholm via våra helgfördjupningar eller delta online på vår livesända temasteg vardagskvällar med tillgång till förinspelade Yinyogapass för respektive tema som du har tillgång till under hela utbildningen.

Vi spelar in varje föreläsningskväll som du kan kika på i efterhand. Just nu ingår ett onlineyogakort under utbildningstiden på våra längre utbildningar.

Varmt välkommen på något av våra infomöten där vi berättar mer om våra längre yogautbildningar.

BOKA INFOMÖTE I VÅR STUDIO ELLER ONLINE

”Konsten att släppa taget”

YinyogaGrundutbildning

4 DAGAR :: 40 TIMMAR

STOCKHOLM :: GÖTEBORG

LÄS MER

YinyogaLärarutbildning

200 TIMMAR
MED AYURVEDISK INRIKTNING
Grundutbildning + Påbyggnadsutbildning

LÄS MER

Yinyoga Påbyggnadsutbildning Stockholm

Efter du gått en Grundutbildning är du välkommen att gå Påbyggnadsutbildningen i Stockholm som består av tre långhelger med temastegen Ayurveda & Anatomi, Chakra & Pranayama och Yogafilosofi & Yoga som Yrke.

Läs mer om hela Yinyoga Påbyggnad Stockholm

YINYOGAAyurveda & Anatomi

LÄS MER

YINYOGAChakra & Pranayama

LÄS MER

YINYOGAYogafilosofi & Yoga som yrke

LÄS MER

Yinyoga Påbyggnadsutbildning Online

Efter du gått en Grundutbildning är du välkommen att gå Påbyggnadsutbildningen Online som innehåller temastegen; Ayurveda, Anatomi, Chakra, Pranayama, Yogafilosofii och Yoga som yrke som livesänds vardagskvällar via zoom. Du kan välja att gå helga Påbyggnadsutbildningen eller välja enstaka temasteg.

Läs mer om hela Yinyoga Påbyggnad online

YINYOGA & AYURVEDA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & ANATOMI
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & CHAKRA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & PRANAYAMA
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & YOGAFILOSOFI
ONLINE

LÄS MER

YINYOGA & YOGA SOM YRKE
ONLINE

LÄS MER

Extra temasteg Yinyoga online

Utöver vår Påbyggnadsutbildning har vi extra temasteg online med olika inriktningar för dig som vill fördjupa dig inom yinyoga med ytterligare kunskap.

KINESISK MEDICIN

ONLINE

LÄS MER