HELGFÖRDJUPNING ONLINE LIVESÄND

Yin Flow Livesänd 25 tim

I denna fördjupningsmodul lär du dig att guida intuitiva och mjuka yogaflöden från din inre kärna och visdom med fokus på den själsliga upplevelsen.

Denna fördjupningshelg är en del av hela vår Shamanic Yin Flow yogalärarutbildning 150 tim, men går också att välja som enstaka modul.

Inkännande, utforskande och flödande yoga

Yin Flow är de rörelsemönster, sekvenser och flöden som ingår i Shamanic Yin Flow och består av naturliga inkännande rörelsemönster där vi väcker våra energier genom att gunga, vagga, röra oss i cirklar och spiraler som stödjer varje individs kropp och förutsättningar.

Rörelserna synkroniseras med vårt andetag vilket ger en känsla av längd och rymd i kroppen så vi lättare har möjlighet att släppa på fysiska, emotionella, mentala och själsliga spänningar.

Vi går igenom olika kroppstyper och personligheter utifrån ayurvedans perspektiv samt vad som händer med kroppens olika system när vi rör oss i meditativa flöden med slutna ögon och har möjlighet att lyssna inåt och ge vår kropp frihet att röra sig i den takt den vill, bortom form, prestige och prestation.

Vi får en föreläsning av Rebecca Carlowitz, naprapat och yogalärare, om vad som händer fysiologiskt när vi praktiserar Yin Flow

För vem?

För dig som vill:

 • Undervisa yoga på ett holistiskt sätt genom att väva samman alla medvetandenivåer (kroppen, sinnet, själen och anden).
 • Integrera inkännande, tantriska rörelseflöden som cirklar- och spiraler i din yogapraktik och undervisning för att stödja våra olika kroppar och förutsättningar.

 • Undervisa utforskande och flödande yoga från din intuition, bortom form, prestige och prestation.

Kursinnehåll

 • Syfte och teknik att undervisa från vår inre kärna

 • Yin Flow sekvenser och flöden

 • Genomgång av de fysiologiska effekterna av Yin Flow i kroppens olika system med gästlärare Rebecca Carlowitz, legitimerad naprapat och yogalärare.

 • Inblick i yogans energisystem enligt tantrisk filosofi

 • Rotlåsandning och bäckenbottsaktivering

 • Shaking

 • Genomgång av olika kroppstyper och personligheter utifrån ayurvedans perspektiv.

 • Guidade meditationer och djupavslappning

 • Lärarrollen, hitta ditt autentiska sätt att undervisa

Är du Yinyogalärare?

Då passar denna helgfördjupning i Yin Flow om du vill utforska yin vidare genom att integrera intuitiva och mjuka yinflöden med fokus på den själsliga upplevelsen i din traditionella yinyogapraktik.

Boka & betala

Datum: 1-3 mars 2024
Fredag: 16.30-19.30, lörd-sönd: 9-16.30 (till 16.00 på sönd).
Lunch 12.15-13.30.

Lärare: Pernilla Cristvall
Gästlärare: Rebecca Carlowitz
Plats: Zoom, livesänd online
Pris: 5.250 kr inkl moms.

BOKA

Se våra boknings- och betalningsvillkor.

Praktisk information får du via mejl 14 dagar innan utbildningsstart.

Kompendium

I utbildningen ingår ett kompendium med kursmaterial för tema Yin Flow

Hemuppgifter och diplom 25 timmar

Det ingår hemuppgifter som tar ca 5 timmar för att integrera dina kunskaper på hemmaplan. Du får ett diplom för ”Yin Flow utbildning 25 tim” efter genomförd utbildning och inlämnade hemuppgifter.

Lärare

Pernilla Cristvall är yogalärare och YogaDevis grundare och studioägare tillsammans med AnneSophie Sjöblom

Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling där hon väver samman sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, shamanism, ayurveda, pranayama, mindfulness, healing, coaching och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv.

Pernilla har som yogalärare, massageterapeut och yogamassör stor kunskap om kroppens anatomi samt utforskat genom sin egen kropps förutsättningar med smärta och skador ett sätt att hitta in rörelse och andningsfrihet på kroppens villkor.

Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Pernilla driver också Spiritual Uplift med verksamhet i inre och yttre ledarskap med shamansk inriktning på Aynigården utanför Östhammar.