Shop Grid Boxed

VÄLKOMMEN TILL OSS OAVSETT OM DU ÄR NY OCH NYFIKEN ELLER INKÖRD OCH RUTINERAD

Vi har ett stort utbud av yogaklasser/kurser på våra ordinarie terminsscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Du kan välja att gå en kurs, vi har heltermins-, halvtermins- och helgkurser. Vill du hellre droppa in, sällan eller ofta, har vi yogakort som passar istället. Vill du yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa termins- eller årskort. Du kan också yoga med oss på andra sätt än de ordinarie klasserna på schemat som att fördjupa dig på våra workshops, yogautbildningar och temakurser eller följa med på våra härliga yogaresor/retreats.

Våra yogastudios

Vi har två yogastudios på Kungsholmen, vår nya studio har vi valt att öppna i vackra Birkastan.

Birkastan: Tomtebog. 30
Fridhemsplan: Pontonjärg.  36
Rådhuset: Garvarg. 22

Vårt bokningssystem

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in, yogakurser, workshops, yogakort, föreläsningar utbildningar, presentkort, resor och retreats. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Droppa in när det passar

Vill du droppa in när det passar dig köper du något av våra olika yogakort. Vi har årskort, terminskort, månadskort, klippkort, presentkort och engångsdrop-in. Om du yogar mer än en dag i veckan lönar det sig med årskort. Yogakorten är personliga och gäller på alla klasser i våra tre studios (Birkastan, Rådhuset, Fridhemsplan). Efter du gjort ditt köp kan du boka dig på de klassar du önskar tidigast en vecka i förväg. Läs mer om våra priser.

Gå en yogakurs

Gå en yogakurs och få möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång. VI har alltifrån kortare helgintensivkurser till hel- eller  halvterminskurser. Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår och du av- och ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg- eller intensivkurser).

Ny hos oss

Om du är ny hos oss och vill lära känna oss lite först innan du bestämmer dig passar vår prova-på-dropin för 100 kr eller prova-på-månad för endast 650 kr. Vill du satsa lite mer på dig själv kan du boka en individuell session med någon av våra erfarna yogalärare, passar både dig som är ny och dig som redan har yogat ett tag.

Våra yogaformer

Ashtangayoga & Mysore Style

En traditionell dynamisk yoga där andningen är i fokus. Läs mer

Yinyoga

Lugn, sittandes och liggandes yogasom öppnar kroppen på djupet och stillar sinnet.  Läs mer

Restorativeyoga

Återhämtande och djupavslappnande yoga med ett fåtal liggandes positioner. Läs mer

 

Hathayoga

Mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser. Läs mer

Mediyoga

Terapeutisk och lugn yoga som hjälper dig att minska och hantera stress. Läs mer

Breathwork/pranayama

Andningsövningar som förbättrar din andning och lugnar sinnet. Läs mer