Tre yogastudios blir två

En era är över och en annan tar vid. Vi flyttar ut från Garvargatan för gott redan nu på måndag den 30 mars och samtidigt flyttar vi yogaklasserna till våra fina studios vid Fridhemsplan (Pontonjärgatan 36) och i Birkastan (Tomtebogatan 30).

Det har varit fina år och vi känner stor tacksamhet för det som varit men ser nu fram emot att rikta vår energi och fokus på att utveckla och fördjupa vår yogaverksamhet vidare.

För dig som går kurs innebär det att vi flyttar över dig till motsvarande kurs på någon av våra andra två studios. Du får i de närmaste dagarna mer info vad som gäller för just din kurs. Du kommer också ha möjlighet att boka eller ta igen missad klass på våra livestreamade-klasser.

För dig som har yogakort hos oss, dvs årskort, terminskort, månadskort eller klippkort har du som vanligt tillgång till alla klasser på schemat samt tillgång till våra livestreamade-klasser.

För dig som går på mysore innebär det att vi flyttar vår morgonmysore måndag – torsdag från Garvargatan till Pontonjärgatan. Vi kommer inom kort sätta in en duschkabin samt se till att det finns en omklädningsdel för både tjejer och killar. Kvällsmysore flyttas till och integreras med Tomtebogatans mysoreklasser måndag – torsdag. Det finns även kvällsmysore på måndagar på Pontonjärgatan.

När det gäller de livestreamade klasserna kommer vi att sända dessa via Zoom. Du kan enkelt delta via din mobil eller surfplatta via Zoom appen. Det går lika bra att använda din dator via browsern eller ladda ner en Zoom-klient. Vi jobbar för fullt med ett livesänt schema som börjar redan nästa vecka. Vi återkommer inom kort med mer information.

För dig som förvarar din yogamatta på Garvargatan, ber vi dig hämta den så fort som möjligt. Vi har öppet till och med fredag 15 min innan och efter klass, se schema. Vi kommer även att vara på plats under större delen av lördagen.

Vi är tacksamma över att ha med er i vårt yoga community och ber om er förståelse.

Nu behöver vi alla yogan mer än någonsin.

Varma hälsningar
Pernilla och Fia med alla fina yogalärare på YogaDevi

Våra yogaformer

Ashtangayoga & Mysore Style

En traditionell dynamisk yoga där andningen är i fokus. Läs mer

 

Yinyoga

Lugn, sittandes och liggandes yogasom öppnar kroppen på djupet och stillar sinnet. Läs mer

Restorativeyoga

Återhämtande och djupavslappnande yoga med ett fåtal liggandes positioner. Läs mer

 

Hathayoga

Mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser. Läs mer

Mediyoga

Terapeutisk och lugn yoga som hjälper dig att minska och hantera stress. Läs mer

Breathwork/pranayama

Andningsövningar som förbättrar din andning och lugnar sinnet. Läs mer

NY HOS OSS :: KOM I GÅNG MED YOGA
Är ny hos oss eller helt ny på yoga har vi prova-på valfri klass eller lär känna oss och vår yoga under en hel månad.

PROVA-PÅ DROP-IN :: 100 KRPROVA-PÅ MÅNAD :: 650 KR

NY PÅ ASHTANGAYOGA?
Vi har flest Ashtangayogaklasser på vårt schema. Är den yogaformen ny för dig har vi en introklass varje tisdag i vår studio i Birkastan. Efter introklassen kan du gå på de schemalagda nybörjarklasserna.
Tisdagar 17:30 – 18:30 :: Pris: 150 kr

BOKA INTROKLASS