Tre yogastudios blir två

En era är över och en annan tar vid. Vi flyttade ur vår yogastudio på Garvargatan den 30 mars och de klasser vi haft där finns numer i  våra fina studios vid Fridhemsplan (Pontonjärgatan 36) och i Birkastan (Tomtebogatan 30).

Det har varit fina år på Garvargatan och vi känner stor tacksamhet för det som varit men ser nu fram emot att rikta vår energi och fokus på att utveckla och fördjupa vår yogaverksamhet vidare.

För dig som går kurs innebär det att vi flyttar över dig till motsvarande kurs på någon av våra andra två studios. Du har fått mejl med info om vad som gäller för just din kurs. Du kommer också ha möjlighet att boka eller ta igen missad klass på våra livestreamade-klasser.

För dig som har yogakort hos oss, dvs årskort, terminskort, månadskort eller klippkort har du som vanligt tillgång till alla klasser på schemat samt tillgång till våra livestreamade-klasser.

För dig som går på mysore innebär det att vi flyttar vår morgonmysore måndag – torsdag från Garvargatan till Pontonjärgatan. Vi kommer inom kort sätta in en duschkabin vi har ordnat en omklädningsdel för både tjejer och killar. Kvällsmysore flyttas till och integreras med Tomtebogatans mysoreklasser måndag – torsdag. Det finns även kvällsmysore på måndagar på Pontonjärgatan.

När det gäller de livestreamade klasserna sänder vi dessa via Zoom. Du kan enkelt delta via din mobil eller surfplatta via Zoom appen. Det går lika bra att använda din dator via browsern eller ladda ner en Zoom-klient.

För dig som förvarar din yogamatta på Garvargatan och inte haft möjlighet att hämta än. Vi har flyttat de kvarvarande yogamattorna till vår studio vid Fridhemsplan, Pontonjärgatan 36. Du kan hämta din matta i anslutning till våra klasser till och med den 31 maj.

Vi är tacksamma över att ha med er i vårt yoga community och ber om er förståelse.

Nu behöver vi alla yogan mer än någonsin.

Varma hälsningar
Pernilla och Fia med alla fina yogalärare på YogaDevi

Våra yogaformer

Ashtangayoga & Mysore Style

En traditionell dynamisk yoga där andningen är i fokus. Läs mer

 

Yinyoga

Lugn, sittandes och liggandes yogasom öppnar kroppen på djupet och stillar sinnet. Läs mer

Mediyoga

Terapeutisk och lugn yoga som hjälper dig att minska och hantera stress. Läs mer

 

Hatha- & Restorativeyoga

Hathayoga är en mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser. Restorativeyoga är en lugn och återhämtande yogaform med fokus på vårt energisystem. Läs mer

 

 

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Lymfyoga, Shamanic Yin Flow, Mediyoga och Hathayoga.

Pontonjärgatan 36