Kurser i Yinyoga

Stillsam och meditativ yoga

Den är kursen är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi. Mindfulness (medveten närvaro) följer som en röd tråd genom klassen. Ofta har yogaklassen ett särskilt tema, det kan vara baserat på yogafilosofi, ayurveda eller någon del av kroppen.

Vi ligger och sitter länge i varje position, släpper taget och låter kroppen öppna upp i egen takt. Vi stimulerar bindväven, blir smidigare och får igång cirkulationen i kroppen. Yinyogan är återhämtande och ett fint komplement till mer fysiska aktiviteter.

Vi har också yinyoga och pranayama där vi stillar sinnet med den fina kombinationen av yinyoga och lugna andningsövningar.

Är du lite stel eller känner dig stressad passar den här yogaformen perfekt. Inga förkunskaper krävs.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. I yinyogan kan man bli lite sval då vi stannar länge i varje position. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

FRIDHEMSPLAN
YINYOGA & PRANAYAMA
Tisdagar 19.00-20.30
25/8 – 22/12, 18 ggr
Pris: 3.240 kr
Lärare: Ann-Charlotte Liljeqvist/Sofia Strand

KÖP TERMINSKURS

BIRKASTAN
YINYOGA
Onsdagar 18.45 – 20.15
26/8 – 23/12, 18 ggr
Pris: 3.240 kr
Lärare: Maria Robarth

KÖP TERMINSKURS

FRIDHEMSPLAN
YINYOGA
Torsdagar 19.00-20.30
27/8- 17/12, 17 ggr
Pris: 3.060 kr
Lärare: Carina Carlsson

KÖP TERMINSKURS

FRIDHEMSPLAN
YINYOGA
Söndagar 17.30- 19.00
30/8- 20/12, 17 ggr
Pris: 3.060 kr
Lärare: Sofia Strand

KÖP TERMINSKURS

Utbildningar i Yinyoga

Vill du fördjupa dig eller bli yogalärare har vi grund- och längre 200-timmars utbildningar i Yinyoga. Vi har lång erfarenhet av yinyogautbildningar och utbildar både i Stockholm och Göteborg.

Fördelar med Yinyoga

• Reglerar och balsanserar livsenergi i kroppen
• Lugnande och balanserande för nervsystemet
• Ökar smidigheten i kroppen
• Smörjer och tränar leder, ligament och bindväv
• Bra komplement till annan dynamisk träning
• Ger djup avslappning
• Tränar närvaro i nuet, mindfulness
• Passar alla
• Speciellt bra för rygg, höft och ben