Hormonyoga

Kurs i Hormonyoga

Hormonyoga – medicinsk yoga för kvinnor, är en lugn och meditativ yogaform som stillar sinnet, skapar återhämtning, förbättrar vår kroppskännedom och balansera vårt nerv- och hormonsystem.

HORMONYOGA
Onsdagar 18.45-20.00
8 ggr 25/10 – 20/12 (uppehåll 15/11)
Pris: 1.680 kr eller Drop-in 250 kr
Plats: YogaDevi Birkastan
Lärare: Åsa Eriksson
Passar kvinnor i alla åldrar.

BOKA KURS

Hormonyoga

Klassen består av djupt balanserande andning som är grunden för att minska stress, asanas (yogapositioner) och kroppslås (bandhas) med mentalt fokus på områden där vi vill öka energi och aktivitet och avslutas med avslappning och meditation.

Klassen passar alla kvinnor i olika åldrar med eller utan symptom på hormonbalans.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen för de delar av passen där vi vilar. Omklädningsrum finns.

 

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs