Kurser i Hatha- & Restorativeyoga online

Hathayoga är en mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser. Restorativeyoga är återhämtande med fokus på vårt energisystem.

Hatha- och Resorativeyogakursen är en klass som inleds med mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser och avslutar i återhämtande djupavslappnande positioner.

Denna kurs passar dig som gärna vill ha en lugn yoga med tid att hitta in i kroppen genom både rörelse och stillhet  Vi gör både stående, sittande och vilande positioner med stöd av kuddar & filtar.

Alla är med utifrån sin egen förmåga.

Yogapassen varierar mellan lätta mjuka rörelser med inslag ibland av något mer avancerade rörelser med dynamik och uthållighet. Inga förkunskaper krävs.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Här kan du läsa mer om åtgärder vi har på grund av Covid-19. Vi har reducerat antal platser på kurserna på grund av Covid.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

Kurser i Hatha- och Restorativeyoga

ONLINE :: LIVESÄND VIA ZOOM
Torsdagar 18.30-20.00
Lärare: Veronica Holm
8/4-17/6, 10 ggr 1.500 kr
KLIPPKORT 5 GGR ONLINE INGÅR

BOKA KURS

Kurser i Hathayoga

ONLINE :: LIVESÄND VIA ZOOM
Torsdagar 17.00-18.15
Lärare: Veronica Holm
8/4-17/6, 10 ggr 1.500 kr
KLIPPKORT 5 GGR ONLINE INGÅR

BOKA HATHAYOGAKURS

Fördelar med Hathayoga

:: Du bygger upp fysiskt styrka och smidighet

:: Du får ett lugnare sinne

:: Ökad närvaro och koncentration i vardagen

:: Ökar blodcirkulationen

:: Balanserar energiflödet och kroppen från slaggprodukter

:: Terapeutisk yoga

Fördelar med Restorativeyoga

:: Reglerar och balsanserar livsenergi i kroppen

::  Lugnande och balanserande för nervsystemet

:: Bra komplement till annan dynamisk träning

:: Ger djup avslappning

:: Tränar närvaro i nuet, mindfulness

:: Passar alla