YOGAUTBILDNING 50 TIM :: AYNIGÅRDEN, ÖSTHAMMAR

Shamanic Yin Flow

Är du yogalärare och nyfiken på shamanism och vill komplettera dina klasser med en shamansk inriktning?

Den här yogautbildningen passar dig som redan är yogalärare, nyfiken på Shamanism och vill integrera dina yogaklasser med en shamansk inriktning till ett djupare tillstånd.

Du kan gå utbildningen för att hålla egna klasser i Shamanic Yin Flow eller som komplement på dina yogaklasser.

Du får grundläggande kunskaper i det shamanska medicinhjulets fyra riktningar som handlar om att hela vårt förflutna, släppa begränsade tankemönster, sätta nya intentioner utifrån själen och lära oss vägledas av vår intuition till ett högre perspektiv.

Vi går igenom olika shamanska guidningar och hur man kan lägga till trummans ljud för en djupare grundning samt möjlighet att väcka upp mer av vår ursprungskraft.

Vi tittar på yogapositioner och olika flöden som passar för Shamanic Yin Flow samt provar olika Sound Healing instrument och rösttoningsövningar för att hitta vårt alldeles egna uttryck.

För vem?

Den här utbildningen passar dig som redan undervisar i yoga och är nyfiken på att komplettera dina klasser med en shamansk inriktning.

Är du fysioterapeut, samtalsterapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor passar den här utbildning också fint som ett komplement.

Upplägg
Utbildningen är fördelad över två helger samt en avslutande återkoppling via zoom (40 tim lärarledd tid samt 10 tim egen tid för hemuppgifter och integration på hemmaplan).

Teori varvas med praktiska övningar såväl inomhus som utomhus som meditationer, vandringar och eldceremonier för att väva in naturens element som en naturlig del i utbildningen.

Utbildningen äger rum mestadels på Aynigården i Snesslinge (mellan Östhammar och Öregrund) och morgonyogan på Societetshuset Källör i Östhammar. Boende bokas på egen hand, förslagsvis Johanssons Trädgårdshotell i Östhammar, ca 10 min från Aynigården.

Vi blir en liten och personlig grupp och därmed begränsat antal deltagare.

Efter utbildningen

Efter avslutad utbildning och inlämnade hemuppgifter erhåller du ett diplom för 50 tim.

Vill du veta mer?

Välkommen att boka ett individuellt samtal med Pernilla där hon berättar om yogalärarutbildningen och du har möjlighet att ställa frågor om innehåll och upplägg.

BOKA INDIVIDUELLT SAMTAL

”Shamanic Yin Flow är en healingresa hem till hjärtatYogautbildningens innehåll

2 helger varvade med teori och praktik och en återkopplingskväll via zoom.

:: Shamanism

Vad är shamanism? Vi tar ett varv runt Medicinhjulet, de fyra olika riktningarna och dess arketyper.

:: Yin

Vi går igenom vad ”Yin” står för och hur vi genom att praktisera med yinkvalitet, kommer åt mer subtila delar av oss själva och kan påverka energiflödet i kroppen.

:: Guidade meditationer & trumresa

Vi går igenom och övar på olika shamanska guidningar samt hur man kan lägga till trummans ljud för att förstärka till djupare vilotillstånd och kontakt med vår ursprungskraft.

:: Yogapositioner och flöden

Vi går igenom yogapositioner och flöden i kompendiet som passar för Shamanic Yin Flow. Du får inspiration och guidning kring olika sätt att skapa teman där just ditt uttryckssätt får möjlighet att komma fram från din inre visdom.

:: Pranayama

Vi går igenom passande pranayamaövningar för att förstärka yinkvaliten.

:: Rösttoning och Sound Healing

Vi provar olika Sound Healing instrument som klang- och kristallskålar, skallra, vindspel mm och rösttoningsövningar för att hitta vårt alldeles egna uttryckssätt.

:: Återkopplingskväll via zoom

Vi knyter ihop utbildningen med att ses digitalt en vardagkväll för en gemensam återkoppling.

Kompendium om Shamanic Yin Flow

I utbildningen ingår ett kompendium med Shamanic Yin Flows olika delar; det shamanska medicinhjulet, vårt energisystem, yin flow flöden, pranayamaövningar mm.

Hemuppgifter och diplom

Vi vill att du gör hemuppgifter som tar ca 10-12 timmar. Du får ett fint diplom för ”Shamanic Yin Flow utbildning 50 timmar” efter genomförd utbildning.


Datum, anmälan och pris

2 helger, fredag kväll – söndag
8/9-10/9
29/9-1/10

Tid: Fredag: 18.30-20.30, lördag: 9.00-16.30 (till 16.00 på söndag). Lunch 12.30-13.45.

Återkoppling via zoom
Måndagen den 30/10, kl 18-19.30

Lärare: Pernilla Cristvall
Plats: Aynigården, Snesslinge 218, Östhammar
Pris: 10.500 kr inkl moms. I priset ingår också 2 luncher och en middag på Aynigården. Kostnad för boende tillkommer och bokas själv, förslagsvis Johanssons Trädgårdshotell i Östhammar.

EARLY BIRD: Boka innan 1 augusti – 9.500 kr

Anmälningsavgift: 3.500 kr betalas via faktura i samband med anmälan. Resterande summa betalas senast 10 dagar innan utbildningsstart. Det går bra att delbetala under utbildningstiden, ange i mejlet om du önskar det alternativet.

JAG VILL ANMÄLA MIG!

Vad är Shamanic Yin Flow?

Shamanic Yin Flow är skapat från Pernillas egna intuition och det egna utforskandet där hon förenat sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga och shamanism till en yogaform där allt vävs samman och hör i hop.

Yoga och Shamanism är som två grenar på ett träd som har en gemensam stam.

I Shamanic Yin Flow inleder vi klasserna med en shamansk guidning till trummans helande vibrationer och rör oss sedan genom mjuka, meditativa flöden där rörelserna synkroniseras med andningen så vi har möjlighet att släppa på fysiska, emotionella, mentala och själsliga spänningar. Klasserna avslutas med Pranayama och Sound Healing för att nå djupare in i oss själva.

Shamanic Yin Flow är en healingresa hem till hjärtat. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.

Fördelar med Shamanic Yin Flow

• Reglerar qi/prana, livsenergi, i kroppen
• Ger oss kontakt med andetaget och vår ursprungskraft
• Lugnande och balanserande för nervsystemet
• Tränar närvaro i nuet, mindfulness

Lärare på utbildningen

Pernilla cristvall är yogalärare och YogaDevis grundare och studioägare tillsammans med AnneSophie Sjöblom.

Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling där hon väver samman sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, ayurveda, pranayama, mindfulness, coaching och shamanism och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Kursplats & boende

Utbildningen kommer mestadels att ske på Aynigården som ligger cirka två timmars bilväg från Stockholm och drygt en timme från Uppsala. Vi startar varje morgon med yoga i Societetshuset Källör i Östhammar.

Åker du kommunalt? Beroende på vilket håller du kommer bussar från så går det regelbunden busstrafik mellan Uppsala och Östhammar.

Boende föreslår vi i Östhammar då vi kommer att starta upp med yoga på morgarna i gamla kallbadets hus ”Källör”.

Förslag på boende är Johanssons Trädgårdshotell men kika gärna också på boende i närheten via Airbnb eller på Klackskärs camping.

Sagt om utbildningen

”Tack för den fina utbildningen du har skapat. Kursen har inspirerat mig att hitta nya sätt att omfamna yogan”.

”Yogaformen Shamanic Yin Flow gav mig fin påfyllning som yogalärare vad gäller spännande meditationer och utmanande sound healing inslag. Underbart att vara deltagare i en Shamanic Yin Flow klass, kände verkligen att jag kom in i djup yinkvalitet. Älskar det mjuka flow-flödet och den återkommande djupandningen med rotlåset. Fin mix mellan yin&yang.”

”Den här typen av yogaform känns verkligen fritt och lekfullt samtidigt som man kommer åt blockeringar på ett kraftfullt sätt”.