Mysore- & pranayama i Sundsvall

Mysore- och pranayama workshop

Varmt välkommen till en yogahelg med Pernilla Cristvall där vi fokuserar på att balansera vår energi i kropp och sinne med Ashtangayoga och Pranayama.

Den här helgen vänder sig till dig som vill veta mer om hur vår prana påverkar oss och hur vi kan påverka vår prana. Du kommer att få mer förståelse för hur vi kan förstärka och frigöra vår egen prana genom olika andningstekniker och yogaövningar.

Vi inleder på fredag kväll med en kort introduktion och en ledd Ashtangayogaklass och sedan fortsätter vi helgen med Mysore style på morgnarna efter egen nivå och därefter workshops där vi varvar teori om vårt energisystem med andningsteknik/pranayama.

Du behöver inte vara avancerad för att gå på mysoreklass, men du bör kunna göra solhälsningarna, de flesta stående och ett enklare avslutning på egen hand.

Pris: 1450:-

Enstaka mysorepass 350:– i mån av plats

Datum: 28 februari – 1 mars 2020

Sista anmälningsdatum: 18 februari

ANMÄLAN: Anmälan görs via Yogashala Sundsvall

Våra yogastudios


Här kan du läsa mer om hur du enkelt bokar och betalar din klass.

SÅ HÄR BOKAR DU KLASS

NY HOS OSS :: KOM I GÅNG MED YOGA
Är ny hos oss eller helt ny på yoga har vi prova-på valfri klass eller lär känna oss och vår yoga under en hel månad.

PROVA-PÅ DROP-IN :: 100 KRPROVA-PÅ MÅNAD :: 650 KR

NY PÅ ASHTANGAYOGA?
Vi har flest Ashtangayogaklasser på vårt schema. Är den yogaformen ny för dig har vi en introklass varje måndag i vår studio i Birkastan. Efter introklassen kan du gå på de schemalagda nybörjarklasserna.
Måndagar 18:30 – 19:30 :: Pris: 150 kr

BOKA INTROKLASS