Mysore- & pranayama i Sundsvall

Mysore- och pranayama workshop

Varmt välkommen till en yogahelg med Pernilla Cristvall där vi fokuserar på att balansera vår energi i kropp och sinne med Ashtangayoga och Pranayama.

Den här helgen vänder sig till dig som vill veta mer om hur vår prana påverkar oss och hur vi kan påverka vår prana. Du kommer att få mer förståelse för hur vi kan förstärka och frigöra vår egen prana genom olika andningstekniker och yogaövningar.

Vi inleder på fredag kväll med en kort introduktion och en ledd Ashtangayogaklass och sedan fortsätter vi helgen med Mysore style på morgnarna efter egen nivå och därefter workshops där vi varvar teori om vårt energisystem med andningsteknik/pranayama.

Du behöver inte vara avancerad för att gå på mysoreklass, men du bör kunna göra solhälsningarna, de flesta stående och ett enklare avslutning på egen hand.

Pris: 1450:-

Enstaka mysorepass 350:– i mån av plats

Datum: 28 februari – 1 mars 2020

Sista anmälningsdatum: 18 februari

ANMÄLAN: Anmälan görs via Yogashala Sundsvall

Våra yogastudios


Här kan du läsa mer om hur du enkelt bokar och betalar din klass.

SÅ HÄR BOKAR DU KLASS

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Lymfyoga, Shamanic Yin Flow, Mediyoga och Hathayoga.

Pontonjärgatan 36