Schema yoga Birkastan

Här ser du schema för våra yogaklasser i vår yogastudio i Birkastan, Tomtebogatan 30. Där vi finns på en mysig innergård, en halvtrappa ner. På schemat här nedan klickar du på önskad klass. För att boka dig behöver du som är ny hos oss skapa en profil i vårt bokningssystem och i samband med bokningen köpa kort eller drop-in. Du får upp en ruta där det står Logga in eller Skapa konto när du klickar på en klass. Du kan boka dig på en klass max en vecka i förväg. Höstschema 24/8 – 23/12.

Tack alla våra elever för ert stöd att fortsätta komma till våra klasser under dessa utmanande omständigheter samt alla supportande ord och goda råd. Vi vill fortsätta vara en trygg plats men behöver anpassa oss efter förutsättningarna och kommer därför att behöva reducera schemat till något färre klasser samt färre deltagare för att få mer plats mellan yogamattorna.

NYHET! Livesänd yoga :: Yoga med oss online hemifrånVÅRA YOGAFORMERNY HOS OSS :: KOM IGÅNG MED YOGA

NY YOGASTUDIO I BIRKASTAN

NY HOS OSS :: KOM I GÅNG MED YOGA
Är ny hos oss eller helt ny på yoga har vi prova-på valfri klass eller lär känna oss och vår yoga under en hel månad.

PROVA-PÅ DROP-IN :: 100 KRPROVA-PÅ MÅNAD :: 650 KR

NY PÅ ASHTANGAYOGA?
Vi har flest Ashtangayogaklasser på vårt schema. Är den yogaformen ny för dig har vi en introklass varje måndag i vår studio i Birkastan. Efter introklassen kan du gå på de schemalagda nybörjarklasserna.
Måndagar 19.15 – 20.15 :: Pris: 150 kr

BOKA INTROKLASS