Yoga & Vedic Art i Järvsö

6 – 9 augusti 2020

En härlig helg i Hälsingland med AnneSophie Sjöblom & Renée Breig

Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet.

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med vacker miljö, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer. Inga förkunskaper i måleri eller yoga krävs. Kursen leds av Renée Breig och AnneSophie Sjöblom.

Vedic Art är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån.

Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett yogapass där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i ett lugnt, meditativt och återhämtande yinyogapass där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar både nybörjare och erfarna.


Yogan
Sköna mjuka kläder, en filt eller något varmt att klä på dig efter yogan.
Yogamatta är bra om du tar med själv, har du ingen meddela oss om du behöver låna en matta.

Vedic Art
Har du målat tidigare och har egna färger, penslar, målardukar, vattenhinkar etc. tar du med dig dem…även plast att täcka bord och golv med.

Är det första gången du målar och inte har något konstnärsmaterial – finns enklare att låna. Oömma kläder och skor är att rekommenderas för måleriet. ALLA tar med blyertspenna/skisspenna och block (ej rut el linjerat)

Datum: 6 – 9 augusti, 3 dagar med start torsdag kväll kl 18:00.
Kurspris: Privat 3.350:- Företag 4.188:-
Anmälningsavgift 1.500:- (Anmälan är bindande)

OBS! begränsat antal deltagare

Mejla till info@yogadevi.se så skickar vi dig mer information

Observera att anmälan är bindande, inbetald anmälningsavgift ger dig en garanterad plats till kursen.

Jag vill veta mer

Lärare: AnneSophie Sjöblom och Renée Breig

AnneSophie Sjöblom undervisar sedan flera år i Ashtangayoga, Yinyoga, Pranayama, Ayurveda och Yogafilosofi. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood.

Renée Breig är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina.

V Ä L K O M M E N ♥
AnneSophie och Renée