Boka klass

Först och främst vill vi välkomna dig till oss oavsett om du vill yoga någon gång ibland eller varje dag.

Vi har ett stort utbud av yogaklasser/kurser på våra ordinarie terminsscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Här nedan kan du läsa mer om hur du enkelt bokar och betalar din klass.


Skapa profil i vårt bokningssystem

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in och yogakort. Första gången du gör ett köp/bokar skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app som du laddar ner till din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.


Boka klass

Du bokar dig på en eller flera klasser max en vecka i förväg. När du kommer till studion prickar läraren eller du själv av dig i anslutning till klassen via vår närvaroapp i receptionen eller i yogasalen. Här nedan har du länkar till våra tre yogastudios.


KÖPA YOGAKORT

Vill du droppa in när det passar dig köper du något av våra olika yogakort. Vi har årskort, terminskort, månadskort, klippkort och engångsdrop-in. Om du yogar mer än en dag i veckan lönar det sig med årskort. Efter du gjort ditt köp kan du boka dig på de klassar du önskar tidigast en vecka i förväg. Läs mer om våra priser. Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det på kvittot.


Gå yogakurs

Vill du ha det bekvämt utan att behöva boka drop-in varje vecka droppa-in har vi kurser; termins-, halvtermins- och helgkurser. Om du väljer att gå en kurs har du möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje vecka och behöver inte tänka på att boka i förväg. Det är det traditionella sättet att lära sig yoga. Missar du en klass tar du igen den så länge kursen pågår. Du av- och ombokar själv i bokningssystemet.