EGEN FÖRDJUPNING :: WORKSHOP :: STOCKHOLM

Workshop :: Mitt autentiska jag

Vill du känna dig mer levande och njuta av livet i stort och smått?

Den här workshopen passar dig som vill ta ett steg framåt i din personliga utveckling.

Kanske sneglar du på vår längre kurs ”Mitt autentiska jag” men vet inte riktigt om det är något för dig? Då passar denna workshop perfekt för att får ett smakprov på kursen och se om upplägget, lärarna och sammanhanget känns rätt för dig.

Eller också kommer du på workshopen för att få en härlig inspirerande lördag med en stund för bara dig själv.

Datum, anmälan och pris

Datum: 8/10-2022
Plats:
Pontonjärgatan 36
Tid: 9-11.30
Lärare: Pernilla Cristvall
Pris: 350 kr

Boka & betala

Kursen ”Mitt autentiska jag” startar den 11/2-2023 och är en kurs i personlig utveckling med inspiration från flera källor som ayurveda, shamanism, mindfulness och yogafilosofi med coaching som verktyg.

Kursen pågår fram till maj under 4 helger (heldagar) och passar dig som vill öka din medvetenhet om dig själv och utforska det som står i vägen för att du ska känna mer lust, kreativitet och glädje i din vardag och gå mot det du vill, behöver och längtar efter. Läs mer om kursen här!

Om oss

Pernilla Cristvall driver tillsammans med AnneSophie Sjöblom YogaDevi.

Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via kurser, workshops, utbildningar och resor inom yogans alla områden. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.