EGEN FÖRDJUPNING :: WORKSHOP :: STOCKHOLM

Workshop Mitt autentiska jag

Vill du känna dig mer levande och njuta av livet i stort och smått?

Den här workshopen passar dig som vill ta ett steg framåt i din personliga utveckling.

Kanske sneglar du på vår längre kurs ”Mitt autentiska jag” men vet inte riktigt om det är något för dig? Då passar denna workshop perfekt för att få ett smakprov på kursen och se om upplägget, oss som lärare och sammanhanget känns rätt för dig.

Eller också kommer du på workshopen för att få en härlig inspirerande lördag med en stund för bara dig själv.

Gå två, betala för en!

Vill du använda erbjudandet – Gå två betala för en?  Mejla till hej@yogadevi.se. Begränsat antal platser, boka nu!

Datum, anmälan och pris

Datum: 3/12-2022
Plats:
Pontonjärgatan 36
Tid: 9-11.30
Lärare: Pernilla Cristvall & Matthew Lynton
Pris: 550 kr

Vill du använda rabatterbjudandet ”Gå två, betala för en”? Mejla till hej@yogadevi.se.

Boka & betala

Kursen ”Mitt autentiska jag” startar den 11/2-2023 och är en kurs i personlig utveckling med inspiration från flera källor som ayurveda, shamanism, mindfulness och yogafilosofi med coaching som verktyg.

Kursen pågår fram till juni under 4 helger (heldagar) och passar dig som vill öka din medvetenhet om dig själv och utforska det som står i vägen för att du ska känna mer lust, kreativitet och glädje i din vardag och gå mot det du vill, behöver och längtar efter. Läs mer om kursen här!

Om oss

Pernilla Cristvall driver tillsammans med AnneSophie Sjöblom YogaDevi. Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via kurser, workshops, utbildningar och resor inom yogans alla områden. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Matthew Lynton har lång erfarenhet inom traditionellt energiarbete, Reiki och Soul Work. Har är också utbildad ACT-terapeut och arbetar med beroendeproblematik. Han inspireras av att hjälpa människor att hitta sina egna värderingar, sin egen kraft och livsväg.

Både Pernilla och Matthew fortsätter sin resa längs den shamanska vägen, en healingresa hem till hjärtat som är en röd tråd genom hela workshopen.