EGEN FÖRDJUPNING :: WORKSHOP :: STOCKHOLM

Workshop Mitt autentiska jag

Vill du känna dig mer levande och njuta av livet i stort och smått?

Den här workshopen passar dig som vill ta ett steg framåt i din personliga och spirituella utveckling.

Kanske sneglar du på vår kurs ”Mitt autentiska jag” men vill börja med denna prova-på-workshop för att känna efter om upplägget, lärarna och sammanhanget känns rätt för dig?

Vi inleder workshopen med en guidad meditation och lugnare yogapraktik (Shamanic Yin Flow) och fortsätter med övningar och samtal för att komma i kontakt med vår längtan.

Oavsett var du befinner dig i processen kommer du förutom att få ett smakprov på kursen få en ledtråd i vart du befinner dig just nu i livets cirkel.

Datum, anmälan och pris

Datum: Fredagen den 26/1-2024
Plats:
Pontonjärgatan 36, Fridhemsplan
Tid:
17.30-20.00
Lärare:
Pernilla Cristvall och Matthew Lynton
Pris:
500 kr inkl moms

Boka & betala

Kursen ”Mitt autentiska jag” startar den 7/6-2024 och är en upplevelsebaserad kurs i personlig utveckling fördelad över två helger längs Medicinhjulets fyra riktningar där vi helar vårt förflutna i syd, släpper begränsade tankemönster i väst, sätter nya intentioner utifrån själen i norr och lär oss vägledas av vår intuition till ett högre perspektiv i öster.

Kursen är fördelad över två helger och passar dig som vill höja din frekvens för att kliva in i din fulla kraft Läs mer om kursen här!

Om oss

Pernilla Cristvall driver tillsammans med AnneSophie Sjöblom YogaDevi. Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via kurser, workshops, utbildningar och resor inom yogans alla områden. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Matthew Lynton har lång erfarenhet inom traditionellt energiarbete, Reiki och Soul Work. Har är också utbildad ACT-terapeut och arbetar med beroendeproblematik. Han inspireras av att hjälpa människor att hitta sina egna värderingar, sin egen kraft och livsväg.

Både Pernilla och Matthew går sin resa längs den shamanska vägen, en healingresa hem till hjärtat som är en röd tråd genom hela workshopen.