Temakurser i Mediyoga

Vi har två Mediyogakurser med olika teman. Ett med tema hormonbalans, 9 ggr med start i september, och en kurs med Chakratema, 8 ggr med start i november. Inga förkunskaper behövs. Kom som du är och hitta ditt eget inre lugn. Varmt välkommen.

MEDIYOGA CHAKRATEMA
Torsdagar 19.15-20.30 :: 3/11 – 22/12
8 ggr 1.440 kr
Birkastan :: Tomtebogatan 30

Lärare: Sussi Obenius
Passar alla nivåer

BOKA KURS

MEDIYOGA HORMONBALANS
Torsdagar 19.15-20.30 :: 1/9 – 27/10
9 ggr 1.620 kr
Birkastan :: Tomtebogatan 30
Lärare: Sussi Obenius
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Kurser i Mediyoga

En yogakurs för dig som vill ha en lugn och stärkande yogaform. Här jobbar vi aktivt med det medvetna andetaget. Då får vi direkt respons i vårt lugn-och-ro-system, vår broms och hjälper oss nå djupare i oss själva. I Mediyogan tränar du din inre kondition.

MEDIYOGA
Tisdagar 14.00-15.30 :: 31/8 – 22/12
17 ggr 3.060 kr
Fridhemsplan :: Pontonjärgatan 36
Lärare: Agneta Beckman
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Mediyogakurs Chakratema

Terapeutisk och lugn yoga

En kurs för dig som vill ha hjälp att minska och hantera stress med lugna och stärkande yogaövningar samt andningstekniker.

Vi lägger ner god tid på avslappning och på att etablera den medvetna andningen som är en av de viktigaste sätten att skapa välmående och varva ner kropp och sinne.

 

Vi människor som lever i en värld där vi ständigt är uppkopplade, påkopplade och aktiverade på många sätt. Omgiven av sus och brus, både inom oss och i det yttre. Här får du verktyg att hitta ditt eget inre lugn, oavsett vad som pågår i livet. Du får hjälp att hitta en balans mellan aktivitet och vila.

I Mediyogan tränar du din inre kondition. Du tränar på att bara vara, på att bara vara DU…

Inga förkunskaper krävs.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Här kan du läsa mer om åtgärder vi har på grund av Covid-19. Vi har reducerat antal platser på kurserna på grund av Covid.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

Pågående kurser i Mediyoga våren 2021

Terminskurser i Mediyoga


FRIDHEMSPLAN :: Pontonjärgatan 36 

Tisdagar 14.00-15.30
Lärare: Agneta Beckman
Start v.5, 2/2- 15/6, 20 ggr 3.600 kr

BOKA TERMINSKURS

FRIDHEMSPLAN :: Pontonjärgatan 36 

Torsdagar 15.30-16.45
Lärare: Sussi Obenius
Start v.5, 4/2- 17/6, 18 ggr 3.240 kr

BOKA TERMINSKURS

Fördelar med Mediyoga

• Reglerar och balanserar livsenergi i kroppen
• Lugnande och balanserande för nervsystemet
• Ökar smidigheten i kroppen
• Smörjer och tränar leder, ligament och bindväv
• Bra komplement till annan dynamisk träning
• Ger djup avslappning
• Tränar närvaro i nuet, mindfulness
• Passar alla
• Speciellt bra för rygg, höft och ben