WORKSHOP :: ONLINE SHALA

Lazy Sunday – Soul Flow Yoga Online

Söndagen den 21 januari :: 8.30-10.00

Starta söndagen med lugn och djupverkande Soul Flow yoga i vår Yoga Shala Online.

Vi inleder med en guidad meditation som övergår i mjuk Soul Flow Yoga och avslutar med pranayama (andningsövningar) och savasana.
Soul flow Yoga är de rörelsemönster, sekvenser och flöden som ingår i Shamanic Yin Flow och består av naturliga inkännande rörelsemönster där vi väcker våra energier genom att gunga, vagga, röra oss i cirklar och spiraler som stödjer varje individs kropp och förutsättningar.
I Soul Flow ligger medveten på upplevelsen av yogan, det som händer på insidan. Vi rör oss igenom olika positioner i ett skönt mjukt flöde som länkas samman med vårt andetag vilket ger en känsla av längd och rymd i kroppen så vi lättare har möjlighet att släppa på fysiska, emotionella, mentala och själsliga spänningar.

Datum: 21 januari
Tid: 8.30-10.00
Lärare: Pernilla Cristvall
Pris: 250 kr
Plats: Yoga Shala Online
Länk till zoom mejlas ut en dag innan.

Boka & betala

Om Pernilla

Pernilla Cristvall driver tillsammans med AnneSophie Sjöblom YogaDevi. 

Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling där hon väver samman sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, shamanism, ayurveda, pranayama, mindfulness och coaching och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.