Kurs i Yoga & Ayurveda

Den här slutna kursen passar dig som vill skapa balans och helhet i ditt liv. Med Ayurveda som grund ger dig kursen de verktyg just du behöver för att lättare hantera inre och yttre stress i din vardag.

INRE BALANS MED YOGA & AYURVEDA
Tisdagar 17.30-19.00 : 1500 kr
5 tillfällen: 21/2, 28/2, 7/3, 14/3 och 21/3

Sluten kurs, ingen drop-in.
Birkastan :: Tomtebogatan 30
Lärare: Pernilla Cristvall

BOKA KURS

Inre balans, yoga & ayurveda

Vi utgår från ayurvedan som strävar efter en hållbar hälsa utifrån varje individs egna behov och förutsättningar.

Vid varje tillfälle varvar vi teori och praktik och använder oss av en mix av samtal, mindfulness-, yoga-, andnings- och avslappningsövningar.

Upplägg:
– Lugn yogapraktik 60 min
– Teori/samtal/delning 30 min

Kursen passar både nybörjare och erfarna yogautövare.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka.

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

”Kursen har varit mycket bra. Visste inte innan vad jag skulle förvänta mig, så gick in med ett tomt med öppet sinne. Vilket jag också tror har givit mig så mycket mer. Jag tar med mig många små saker, framförallt saker Pernilla sagt (och ibland även de andra sagt). Många små saker skapar stort värde. 

För mig har den här kursen gett mig ny kunskap och insikter och en nyfikenhet och inspiration till att lära mig mer. Det har också öppnat mitt egna synsätt på att se saker från ett mer balanserat perspektiv. Men också förstå när det är obalans och inte vara för hård eller kritisk mot mig själv. Jag har också lärt mig att inte vara så dömande mot mig själv, utan vara mer inkännande och snällare i mina tankar. 

Jag tycker det har varit fint att se och känna i mig själv att jag tagit till mig mycket, speciellt av den lugna yogan som är avslappnande och öppnat upp för mig att komma ner i varv och vara mer närvarande. 

Jag är nöjd och glad att jag har gått på kursen och skulle gärna fortsätta utforska mycket av det vi har fått en introduktion till.” – Josefin