Företagsyoga

Vill du minska stress, öka fokus och kreativitet på din arbetsplats?

Yoga har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser då flera oberoende studier visar att yoga minskar stress, förbättrar minnet, stärker immunförsvaret och ökar människors välbefinnande.

Vår intention är att inspirera till en hållbar hälsa utifrån varje individs egna behov och förutsättningar och vi vänder oss till företag och organisationer som vill skapa en hälsofrämjande arbetsplats med högre medvetenhet, samt ökad närvaro och motivation.

De fysiska rörelserna stärker kroppen och motverkar onda ryggar, spända axlar och nacke. De lugna delarna i yogan tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration. En viktig motvikt till dagens stressade samhälle. Det skapar också en fin sammanhållning på arbetsplatsen att yoga tillsammans.

Ge din personal möjlighet att yoga regelbundet. Vi erbjuder allt från enstaka yogaklasser och föreläsningar till kurser och längre hälsoprogram såväl online via livesändningar, på plats hos er eller i våra studios på Kungsholmen och Birkastan.

Vi kan också skräddarsy koncept med yoga som inledning eller avslutning på event som konferenser, kick-offer och heldagsmöten.

Online Yoga – Livesända klasser

I dagsläget är intresset för vår ONLINE YOGA stort då då allt fler personal väljer att jobba hemifrån.

Fördelen med livesända yogaklasser är att fler medarbetare har möjlighet att delta samtidigt oberoende var man befinner sig.

Ni bestämmer själva vilket koncept/upplägg ni önskar. Allt ifrån enkla andningsövningar, lätta fysiska yogaövningar till mer dynamisk yoga.

Se nedan för våra populära inriktningar; lugn- dynamisk, eller kontorsyoga.
Det går också att göra tillval genom att lägga till soundhealing, inspirationsföreläsningar, PT-yoga och individuella coachingsamtal.

Mejla oss på info@yogadevi.se vilken yogaform ni vill ha för de livesända klasserna, hur många ni är, antal tillfällen samt önskemål om dagar och tider samt när vill starta igång (minst två veckor innan önskad starttid).

LUGN YOGA

Enkla andningsövningar och lätta fysiska yogaövningar som utförs liggandes eller sittandes med fokus på återhämtning.

60 min

> 25 personer:
3.000 kr/1 gång
25.000 kr/10 gr
35.000 kr/15 ggr

> 50 personer:
4.800 kr/1 gång
43.000 kr/10 ggr
62.000 kr/15 ggr

JAG VILL VETA MER OM ONLINE :: LUGN YOGA

DYNAMISK YOGA

Dynamisk yoga som bygger upp fysiskt styrka och smidighet, både fysiskt och mentalt, ökar din närvaro och förbättrar din andning.

60 min

> 25 personer:
3.000 kr/1 gång
25.000 kr/10 gr
35.000 kr/15 ggr

> 50 personer:
4.800 kr/1 gång
43.000 kr/10 ggr
62.000 kr/15 ggr

JAG VILL VETA MER OM ONLINE :: ASHTANGAYOGA

KONTORSYOGA

Kontorsyogan är endast 20 min och består av lugna andningsövningar, enkla stretchövningar vid skrivbordet, ståendes eller sittandes på en stol.

20 min

> 25 personer:
1.500 kr/1 gång
13.000 kr/10 ggr
20.000 kr/15 ggr

> 50 personer:
2.000 kr/1 gång
18.000 kr/10 ggr
25.000 kr/15 ggr

JAG VILL VETA MER OM ONLINE :: ASHTANGAYOGA

SOUND HEALING

Soundhealing är vibrationer som leder till djup avslappning och återhämtning. Bra för att släppa spänningar och stress.

Vibrationerna kan komma från olika instrument som exempelvis gong, klang- och kristallskålar samt trumma.

Soundhealing går att kombinera med yoga, andningsövningar. Vi skräddarsyr efter era önskemål.

JAG VILL VETA MER OM SOUNDHEALING

INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR

Vår intention med våra inspirationsföreläsningar är att få deltagarna att reflektera över sin egen hälsa och öka medvetenheten om hur de själva kan påverka och hantera yttre omständigheter via enkla tekniker. Föreläsningarna kan vara online eller hos er.

Skapa sin egna personliga hälsa – 75 min
Att skapa sin egna personliga hälsa innebär att göra medvetna val utifrån sina egna behov och förutsättningar. När vi lever i enlighet med vår grundstruktur, balanseras kropp och själ och vi ökar vår livskraft. Under föreläsningen går vi igenom egenskaper och karaktäristiska drag för olika personlighetstyper, vad som är utmärkande för balans respektive obalans för dessa samt hur man balanserar respektive personlighetstyp.

Nya förhållningssätt – nyckeln till förändring – 75 min
Mindfulness är en metod och ett förhållningssätt som får varje person att bli medveten om sig själv och öka sin produktivitet, kreativitet och arbetsglädje. Under föreläsningen/workshopen går vi igenom de sju attityderna inom mindfulness för att bli medveten om att det finns alternativa förhållningssätt samt provar några enkla avslappnings- och meditationsövningar.

JAG VILL VETA MER OM ERA INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGR

INDIVIDUELLA SESSIONER

Individuella sessioner/hälsoplaner

Vi erbjuder individuella sessioner för företag som coachingsamtal eller PT-yoga för att ge de individer som vill och behöver ett extra stöd och inspiration till ökad medvetenhet och bättre hälsa.

Vi tar då fram en personlig hälsoplan med konkreta tips och råd utifrån personens unika förutsättningar. De individuella sessionerna kan ske online, hos er eller i våra lokaler på Kungsholmen eller i Birkastan.

 

JAG VILL VETA MER OM INDIVIDUELLA SESSIONER

Friskvårdsbidrag

FÖR DIG SOM ÄR ANSTÄLLD
I dag erbjuder de flesta företag friskvårdsbidrag till sina anställda. Det går bra att använda friskvårdsbidrag hos oss genom att gå en kurs eller köpa yogakort. För att få ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil i vårt bokningssystem så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

ACTIWAY/ePassi
Är ditt företag anslutet till Actiway mejlar du hej@yogadevi.se information om vilken kurs/kort du önskar köpa samt vilken summa du önskar dra.

FAR
På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept.

Fördelar med yoga

Ashtangayoga:
:: Bygger upp fysiskt styrka och smidighet
:: Ger ett lugnare sinne
:: Ökad närvaro och koncentration i vardagen
:: Ökar blodcirkulationen
:: Balanserar kroppen från slaggprodukter
Lugn Yoga
:: Lugnande och balanserande för nervsystemet
:: Ökar smidigheten i kroppen
:: Smörjer och tränar leder, ligament och bindväv
:: Bra komplement till annan dynamisk träning
:: Tränar närvaro i nuet, mindfulness
:: Balanserar energiflödet :: Passar alla
Andningstekniker, avspänning, kroppsscanning och meditation:
:: Ökar syreintaget i kroppen
:: Lugnande och balanserande för nervsystemet
:: Balanserar energiflödet
:: Ger djup avslappning och inre lugn
:: Ökad koncentrationsförmåga
:: Bättre sömnkvalitet
:: Passar alla

Referenser 

”Jag trodde mindfulness, meditation och yoga var ”flummigt” och ”inget för mig”. Det visade sig vara en, för mig, oupptäckt väg mot det jag alltid saknat i mitt liv. Det är aldrig för sent att ändra sig själv och sitt liv”.
”Inspirerande och intressanta föreläsningar! Fick mig att tänka till och få verktyg som jag har nytta av i vardagen, både på jobbet och privat”. 
”Mindfulness-biten var riktigt bra och det blev fin sammanhållning att yoga tillsammans med sina kollegor.
”Jag har blivit mer medveten och fått verktyg som jag kan använda vid stress för att bli mer fokuserad och känna harmoni.