TEMAKLASS :: ONLINE SHALA

Alla hjärtans dag yoga online

Onsdagen den 14 februari :: 17.30-18.45

Ge dig själv lite omtanke och kärlek med mjuk, inkännande och kärleksfull yoga på alla-hjärtans dag.

Vi inleder med en guidad meditation som övergår i mjuk Soul Flow Yoga och avslutar med pranayama (andningsövningar) och savasana.
Hjärtchakrat stå för vår kärlek, empati och förlåtelse till oss själva och vår omgivning. När vi inte är i balans i hjärtchakrat har svårt att lyssna inåt till själens röst: Vad är det jag vill egentligen? När vi kan se bortom våra tankar och känslor har vi möjlighet att komma i kontakt med vår intuition och inre visdom. 
Soul flow Yoga består av naturliga inkännande rörelsemönster där vi väcker våra energier genom att gunga, vagga, röra oss i cirklar och spiraler som stödjer varje individs kropp och förutsättningar. I Soul Flow ligger medveten på upplevelsen av yogan, det som händer på insidan. Vi rör oss igenom olika positioner i ett skönt mjukt flöde som länkas samman med vårt andetag vilket ger en känsla av längd och rymd i kroppen så vi lättare har möjlighet att släppa på fysiska, emotionella, mentala och själsliga spänningar.
Genom att praktisera pranayama öppnar vi upp för vår inre livskraft och kommer i kontakt med elementet luft som tillhör hjärtchakrat och har möjlighet att balansera vårt hjärta via lugnande och renande andningsövningar.
FÖRBEREDELSER
Välj en plats där du känner dig trygg och kan slappna av.
Ta gärna på sockor och en varmare tröja för de delar under passet som vi inte rör oss så mycket och tänd gärna ett ljus och rökelse eller palo santo för att komma i stämning samt lugna och rena din energi.
Kanske du vill ha ett papper och penna i närheten för att skriva det som flödar ut eller in till hjärtat.

Datum: 14 februari
Tid: 17.30-18.45
Lärare: Pernilla Cristvall
Pris: 200 kr
Plats: Yoga Shala Online
Länk till zoom mejlas ut en dag innan.

Boka & betala

Vill Du undervisa i Soul Flow Yoga? Den 1-3 mars är det en helgfördjupning där du lär dig att guida intuitiva och mjuka yogaflöden från din inre kärna och visdom med fokus på den själsliga upplevelsen.
Läs mer.

Om Pernilla

Pernilla Cristvall driver tillsammans med AnneSophie Sjöblom YogaDevi. 

Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling där hon väver samman sina olika erfarenheter och kunskaper inom yoga, shamanism, ayurveda, pranayama, mindfulness och coaching och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Pernilla driver också Spiritual Uplift med verksamhet i inre och yttre ledarskap med shamansk inriktning på Aynigården utanför Östhammar.