HELGFÖRDJUPNING :: STOCKHOLM

Restorativeyoga & Yoga Nidra

Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som utförs liggandes i savasana eller i restorativeyogapositioner.

Vill du fördjupa dig i tekniker för att få återhämtning på djupet?

Under 2 kursdagar får du en inblick i Yoga Nidra – en guidad meditationsteknik som utförs liggandes i savasana eller i restorativeyogaposer.

Yoga Nidra kan användas som en hjälp att somna, ersätta sömn och släppa på både mentala-, emotionella- och muskulära spänningar samt passar utmärkt som kombination med restorativeyoga och yinyoga.

På sanskrit betyder Nidra sömn och Yoga Nidra kallas ofta den sömnlösa sömnen då vi tas in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen går in i en djup form av avslappning.

Det som är utmärkande för yoga nidra är att man ligger på golvet, så bekvämt som möjligt och med hjälp av lärarens instruktioner flyttar man sin uppmärksamhet från kroppsdel till kroppsdel

Yoga Nidra har sina rötter i den uråldriga tantriska tekniken nyasa (att placera/fokus), där utövarna fokuserar sin uppmärksamhet på olika kroppsdelar. Genom koncentration skapas en ökad medvetenhet på de olika delarna av kroppen.

Yoga Nidra kan användas som en hjälp att somna, ersätta sömn och släppa på både mentala-, emotionella- och muskulära spänningar.

För vem?
Den här utbildningen passar dig som redan är yogalärare och vill komplettera med en meditationsteknik.

Passar utmärkt som komplement till restorativeyoga- och yinyogaklasser.

Boka & betala

Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser.

STOCKHOLM
Datum: 14-15 MARS, 2020
Tid: lördag 8.30–16.30, söndag 8.30–16.00
Pris: 3.500 kr (inkl moms)
Lärare: Veronica Holm
Plats: YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Kungsholmen

Boka & betala

Lärare:
Veronica Holm, certifierad E-RYT200 (RYT500) enligt YA och utbildad i bla hathayoga, yinyoga, restorativeyoga och yoga nidra.

Boka & betala